Rainbow - Praga - 20.4.2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rainbow - Praga - 20.4.2018
Z powodów zdrowotnych nie jadę do Pragi. Bilet Stani u podia do wzięcia.Cena do uzgodnienia, nominalna 1390 CK
Nowy numer ... Rainbow ...
https://www.youtube.com/watch?v=xKtPlcu ... ture=share
nie powiem, że lepszy niż ostatnia płyta (1995), ale wstydu nie ma
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Całkiem przyjemnie sie słucha. Raczej już prochu nie wymyślą ale nie tego oczekuję. Dla mnie nie musi już grać nie wiadomo jakich technicznych fajerwerków, wystarczy ta barwa... Zresztą multum jest takich obłożonych super efektami gitarzystów, którym z pod paluchów wychodzi byle co. A Ritchie to Ritchie i tyle.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
http://www.blabbermouth.net/news/black- ... py-center/Dzosef pisze: ↑wt mar 06, 2018 12:56 amCo? Iommi? Gdzie?WICKER MAN pisze: ↑wt mar 06, 2018 12:05 am Długo zastanawiałem się czy jechać i zobaczyć Rycha w konwencji rockowej... Jeszcze raz odpaliłem koncertówkę z Birmingham i spasowałem. Strasznie miałkie i wygładzone to brzmienie. Finalnie w tym terminie wybrałem lunch z Tony'm Iommi'm - prawdziwym Bogiem Gitary.![]()
![]()
Nie mam najmniejszych wątpliwości że Wicker podjął słuszną decyzję, zwłaszcza po ostatnich debilnych komentarzach Ryśka odnośnie najlepszości obecnego składu. Popłuczyny po Rainbow (żeby nie było, klasyczny Rainbow ubóstwiam, Blackmore's Night też bardzo lubię, a sam Ritchie jest w moim żelaznym top 10 gitarzystów wszechczasów, o DP już nie wspomnę) kontra bliskie spotkanie z bogiem gitary za śmieszne pieniądze i w szczytnym celu - wybór nie mógł być bardziej oczywisty. Mega zazdroszczę tego wypadu, sam bym się chętnie wybrał, ale nie mogę być w UK akurat w tym terminie.
Strasznie gitary schowane, nie potrzebuję ściany dźwięku, ale tutaj trochę przesadzili w drugą stronę. Niezły wokalista, ale to wszystko brzmi jakby było jakieś wymuszone. Ritchie też mógłby się bardziej postarać.krusejder pisze: ↑pt mar 09, 2018 8:12 pm Nowy numer ... Rainbow ...
Czy jedzie ktoś z Wrocławia Flixbusem?
Nie, ale wraca 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Polecam sie :-). Pewnie wracamy tym samym tzn. 00:20 z UAN Florenc.
Tak, nas dwu będzie - krusejder i pz 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Sprzedam bilet na Pragę, Stani u podia.... cena do uzgodnienia...
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Tez się wybieram, chociaż co raz mniej MI się chce. Jakoś tak zapał straciłem. Może nie potrzebnie na youtube oglądałem te różne ostatnie wyczyny na żywo. Mam nadzieję, że mnie zaskoczą i sam koncert będzie bardzo dobry.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
A bilet do odbioru przed koncertem czy gdzie?paulek pisze: Sprzedam bilet na Pragę, Stani u podia.... cena do uzgodnienia...
-
paulek
- -#Lord of the flies

Bilet mam w domu mogę wysłać priorytetem dziś lub jutro; napisz na priv to się dogadamy.,
pozdR
pozdR
Ogarnia ktoś rozpiskę czasową jutrzejszego koncertu?
18.30 otwarcie bram
19.45 Lords
20.45 RAINBOW
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B65BE12
19.45 Lords
20.45 RAINBOW
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B65BE12
-
Deleted User 4876
pewnie 15 minut się spożnią i początek o 21. Ciekawe ile będa grać bo busa mam o 23:45 
My mamy o 00:20.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Sprzedam 3 bilety STANI. 100zł za sztukę.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Deleted User 4876
No ten wrocławski
Udany koncert. Przyjemnie było zobaczyć Ryśka na żywo i posłuchać kawałków Rainbow. Więcej postaram się napisać po weekendzie.
PS. Trafił się też mały suwenir dla horej curki
co prawda nie rzucony przez Ryśka, a przez technicznego, ale zawsze coś
PS. Trafił się też mały suwenir dla horej curki
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen