30/08/2024 - Paul Di'Anno - Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 30/08/2024 - Paul Di'Anno - Kraków

Post autor: Schizoid »

Żelazny pisze: śr wrz 04, 2024 10:37 pm
Schizoid pisze: śr wrz 04, 2024 10:19 pm Gdzie jeden, a gdzie drugi?
W sumie, to obaj są w dość podobnych miejscach pod kątem statusu - jednak dwie pierwsze płyty Maiden to przy całej mojej sympatii do płyt z BB to inny poziom. No ale właśnie - Blaze solowo coś sobą prezentuje (chociaż ostatnie jego płyty są dramatycznie słabe, jak z czytanki dla przedszkolaka "mój pierwszy album heavy metalowy") i często grywa na koncertach maksymalnie po parę utworów Maiden. Dianno kiedyś jeszcze grał jakieś tam pojedyncze utwory z albumu Murder One, teraz już w ogóle nie zachowuje żadnych pozorów
No chodzi mi głównie o to, że Blaze nie przewalił wszystkiego, co miał i obiektywnie patrząc jego kariera solowa była dużo trudniejsza do rozkręcenia niż Paula. Pewnie, na stare lata gra to, co gra... Ale w sumie wychodzi na to, że tego właśnie oczekuje jego audytorium, bo te ostatnie płyty mają dobre przyjęcie.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 8263

Re: 30/08/2024 - Paul Di'Anno - Kraków

Post autor: Deleted User 8263 »

Blaze przewalil wszystko, ale na zespol.
ODPOWIEDZ