Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden
Zauważono: https://muzyka.interia.pl/metal/news-ir ... d,20355382
Kojarzycie tego raka krtani z 2020? - mnie umknęło.
Kojarzycie tego raka krtani z 2020? - mnie umknęło.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

No i jednak Dawson, a nie Lazarus
Myślę, że w przyszłym roku dopiero docenimy jak dobrym perkusistą był Nicko McBrain.
EDIT: Nawet po wylewie.
??? 
W końcu edycja nazwy
W końcu edycja nazwy
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

A co mnie opinie innych obchodzą skoro sam mam uszyPiotr Lange pisze: ↑ndz gru 08, 2024 11:52 amLudzie generalnie wypowiadają się o tym wyborze bardzo pozytywnie. Zobaczymy!
A co mnie opinie innych obchodzą skoro sam mam uszyPiotr Lange pisze: ↑ndz gru 08, 2024 11:52 amLudzie generalnie wypowiadają się o tym wyborze bardzo pozytywnie. Zobaczymy!
EDIT: Harris oczywiście poszedł na łatwiznę.
Ostatnio zmieniony ndz gru 08, 2024 12:01 pm przez cellman, łącznie zmieniany 2 razy.
Kwestie instrumentalne to w ogóle drugi plan jak dla mnie. Nie trzeba wielkiej biegłości, żeby grać Maiden.
Myślicie, że poza doświadczeniem scenicznym na najwyższym poziomie temu przykładowo typowi czegoś brakuje, żeby opierdolić kolejny tour? Nie sądzę
https://youtu.be/ul9YqLcqIeM?feature=shared
Myślicie, że poza doświadczeniem scenicznym na najwyższym poziomie temu przykładowo typowi czegoś brakuje, żeby opierdolić kolejny tour? Nie sądzę
https://youtu.be/ul9YqLcqIeM?feature=shared
Nicko i jego groove stał się groovem Maiden. I do tego się przyzywczailiśmy.
O technice nie wspominając.
Nigelowi trochę brakuje z tego co słyszę.
O technice nie wspominając.
Nigelowi trochę brakuje z tego co słyszę.
Mam nadzieję, że doczekamy się live albumu z tak istotnej trasy...Te koncerty z Ameryki Południowej to istna petarda, a i Nicko tam naprawdę nieźle trzymał tempo; nie mówiąc o świetnym Bronku.
Myślisz że nie grali już razem jakiś prób? Nie wierze że Harris wziął w ciemno typa z którym pitoli w klubowej kapelce.cellman pisze: Myślę, że w przyszłym roku dopiero docenimy jak dobrym perkusistą był Nicko McBrain.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
W 1994 wziął.
Poza tym granie Rime Of The Ancient Mariner i Alexander the Great to nie to samo co granie pierdów British Lion.
No i mamy rodzinną dramę. Steve Lazarus jest niezadowolony z wyboru nowego pałkera 
Z publicznego FB Lazarusa:
Z publicznego FB Lazarusa:
Iron Maiden have made a few wrong decisions over the years. But this is the worst. Everyone knows who should e taking over from the wonderful Nicko and it ain’t Simon Dawson!!!!!!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Porównanie z pupy trochę , poza tym Blaze nie był wzięty w ciemno tylko brał udział w przesłuchaniach. Co nim wtedy kierowało że postanowił na niego postawić ? Nie wiem. Mimo wszystko zastąpienie Dickinsona było trudniejsze niż Nicko. Wyjdzie w praniu, ja wbrew większości tutaj cieszę się że postawili na kogoś z kim Harris jest chociaż zgrany od kilkunastu lat a nie młodziaka za którego stylem gry mocno nie przepadam.

No to będzie awantura przy wigilijnym stoleSchizoid pisze: ↑ndz gru 08, 2024 12:28 pm No i mamy rodzinną dramę. Steve Lazarus jest niezadowolony z wyboru nowego pałkera
Z publicznego FB Lazarusa:Iron Maiden have made a few wrong decisions over the years. But this is the worst. Everyone knows who should e taking over from the wonderful Nicko and it ain’t Simon Dawson!!!!!!
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Ale przepadasz za kartoflanym stylem Dawsona?
Ale jemu by to chyba pasowało, grunt żeby były długie
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie wiem , posłucham go w IM to ocenie.