2XDVD - "The Early Days"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2XDVD - "The Early Days"
no ja juz wlasnie przymierzam sie do kupna 
I am the man who walks alone....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na dzień dzisiejszy poszło już niespełna 1000 kopii Early Days - nieźle jak na pierwsze dni po premierze. 
w wawie w Saturnie [Arkadia, rondo Radoslawa (stare Babka)] kosztuje 73.99 a w MM 79.99
samo dvd z zewnatrz nie wyglada tak pieknie jak poprzednie wydawnictwa
a co do tego saturna to bardzo tanie sa tam plyty - 29.99, a koncertowe 49.99 :rocx
samo dvd z zewnatrz nie wyglada tak pieknie jak poprzednie wydawnictwa
a co do tego saturna to bardzo tanie sa tam plyty - 29.99, a koncertowe 49.99 :rocx
Ja mam 2 pytania:
1. Czy sa jakies ukryte niespodzianki ?
2. Czy w dvd nie powinna byc czasem jakas ksiazeczka ?
W DVD jest ksiazeczka. O bonusach nic nie wiadomo.
Dzis kupilem :rocx
Dzis kupilem :rocx
A ja nie mamStranger pisze:W DVD jest ksiazeczka.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

1. Są - kilkanaście (bodajże 6-7) śmiesznych urywków/historyjek, które nie znalazły się w ostatecznej wersji dokumentu Early Days. Są zlokalizowane w poszczególnych menu (podobnie jak na Rock In Rio) - szukajcie czerwonych krzyżyków.Cymor pisze:Ja mam 2 pytania:
2. Powinna... Co prawda ma kilka stron, ale jeśli jej nie dostałeś to IMHO powinienneś reklamować...
1. Juz sam znalazlem. FajneWICKER MAN pisze:1. Są - kilkanaście (bodajże 6-7) śmiesznych urywków/historyjek, które nie znalazły się w ostatecznej wersji dokumentu Early Days. Są zlokalizowane w poszczególnych menu (podobnie jak na Rock In Rio) - szukajcie czerwonych krzyżyków.Cymor pisze:Ja mam 2 pytania:
2. Czy w dvd nie powinna byc czasem jakas ksiazeczka ?![]()
2. Powinna... Co prawda ma kilka stron, ale jeśli jej nie dostałeś to IMHO powinienneś reklamować...
2. Dziwna sprawa, zwlaszcza ze moja kopia byla zafoliowania
Kiedyś mój kumpel w Empiku kupował BNW, i była niezafoliowana i powiedział, że to na prezent i ziomek mu normlanie w sklepie zafoliował. Więc teoretycznie mogą sobie wyjąć książeczkę w sklepie i udawać, że jest oryginał.Cymor pisze:2. Dziwna sprawa, zwlaszcza ze moja kopia byla zafoliowania
Ja zawsze sprawdzam zaraz przy kasie czy dane wydawnictwo jest kompletne,kiedyś się już przejechałem i teraz sprawdzam odrazu a co przeciez wydaje ciężko zarobione pieniądze 
Coś sugerujesz?Ancient Mariner pisze:To jest ponad 5 godzin materiału, akurat wystarczy na jedną nockęAndzia pisze:Dałbyś obejżećAncient Mariner pisze:Na szczęście już sobie poradziłemZ tego co na razie widzę i słyszę, to DVD to jest cudo!! :rocx
![]()
-
Iron Man
- -#Prodigal son

Na tym DVD jest TYLKO dźwięk 2:0 ???
Nie ma żadnego systemu 5:1 i innych ???
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
niom
To są stare materiały już dawno pokazywane w telewizji/ na vhs. Trudno więc z dźwięku 2.1 uzyskać 5.1 - nie było by żadnych efektów ani tej fajnej przestrzenności. Jakby montowali ten materiał od początku to może im by się udało. Pewnie tamte taśmy (bez miksu) gdzieś się zapodziały lub wogole juz ich nie ma. A nawet jesliby były to zmontować to od początku strasznie dlugo by trwalo i nie byloby wcale takie łatwe. Więc po co komplikować sprawę???......
Ale to nie jest DVD czysto muzyczne - to fragment historii Maiden.
Jeszcze nie widzialem i nie moge sie doczekac na paczke dziwi mnie 1no ze nalezymy do UE a w poprzednich dvd niet tłumaczen po pl .i tak juz chyba zostanie wstyd inne kraje to mają jednym slowem -nauka ang.
UE nic do tego nie ma
Czym jest te 8 jezykow dostepnych w opcjach... niestety, a byc moze stety- trzeba sie uczyc angielskiego. A wlasnie ogladajac takie rzeczy czlowiek sie wiele uczyc, o ile sa napisy w tym jezyku.
Czym jest te 8 jezykow dostepnych w opcjach... niestety, a byc moze stety- trzeba sie uczyc angielskiego. A wlasnie ogladajac takie rzeczy czlowiek sie wiele uczyc, o ile sa napisy w tym jezyku.
W pełni cie popieram. Szkoda tylko że napisy są tylko w tym dokumencie a nie ma chociażby w 20th century. Bo Roba Loonhouse prawie nie rozumiem.Stranger pisze:UE nic do tego nie ma![]()
Typowy cockneyPiwowarus pisze: Bo Roba Loonhouse prawie nie rozumiem.
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:44 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.