Aria
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Aria
autem - pociągiem "Przemytnik Express" to masakraŻelazny pisze:Hmmm...jakby co to jechałbyś autem czy pociągami?
- Metalophil
- -#Moonchild

sprawdziłem - nie ma bezpośredniego pociągu Lublin-Lwów, a jakby jechać z przesiadkami to podróż trwałaby 12 godzin i trzebaby na cały wyjazd poświęcić całe 2 dni a wyjechać dzień przed koncertem, gdyż wyjeżdżając ok. 10 dojeżdża się tam na 22. A tak sobie samochodem w 4 godzinki dojadę, przenocuję we Lwowie i wróce następnego dnia.
- Metalophil
- -#Moonchild

Trudna sprawa - szczególnie że póki co to nawet trasy nie ma rozpisanej
Ale na trasie Kreszczenia grali we Lwowie więc i teraz na to liczę - no ew. Wilno
Oj zapowiada. :beerŻelazny pisze:No to się płyta roku zapowiada YEAH!
Dobrze będzie.Metalophil pisze:nie chcę zapeszać, ale z 3 fragmentów umieszczonych na oficjalnej tak naprawde podobał mi się tylko jeden, no ale to były tylko takie urywki po pare sekund Wink
Raczej zagrają chłopaki w Wilnie, i jeśli tak to już pół sukcesu będzie. :rocx
Zagłosowałem na Z kem Ty ,niesamowita płyta, ale wachałem sie między Gierojem. Ten zespół jest wspaniały,niesamowite melodie, riffy,solówki ,wokal no i klimat, czuć słowiańską dumę i potęge(Ballada o Staroruskim Woju !!!)
Będe każdemu polecał tą kapele.
Acha czego albumy są po Angielsku, Aria to zespół Ruski przecież , dlaczego ukrywać ich Słowiańskośc.
Będe każdemu polecał tą kapele.
Acha czego albumy są po Angielsku, Aria to zespół Ruski przecież , dlaczego ukrywać ich Słowiańskośc.
To źle świadczy o tobie ,jesteśmy Słowianami i nie powinniśmy tak odgradzać sie od Rosji,to że za komuny cie Ruskim męczyli nic nie znaczy, bo nie męczyli cie Rosjanie tylko Bolszewicy .Wiesz ilu było Rosjan w Partii Komunistycznej ,18% ,Rosjanie walczyli po stronie Białych, obrońców Caratu. Dobry Rosjanie z komunizmem nie mają nic wspólnego.Co do muzyki Arii to dużo tam patriotyzmu a teksty wyrażają ich tożsamośc .
Ja wole Rosyjski niż bełkot murzyński ,który nam serwują poprawne polityczne media,czy francuski ,język gogusi, masonów, rewolucjonistów i paniczyków, mówie tu o obenym języku francuskim ,zresztą Francja umarła w 1789 r,więc wszystko jasne.
A co do robienia laski to nie jestem zwolennikiem takich rozrywek
Ja wole Rosyjski niż bełkot murzyński ,który nam serwują poprawne polityczne media,czy francuski ,język gogusi, masonów, rewolucjonistów i paniczyków, mówie tu o obenym języku francuskim ,zresztą Francja umarła w 1789 r,więc wszystko jasne.
A co do robienia laski to nie jestem zwolennikiem takich rozrywek
- Metalophil
- -#Moonchild

http://aria.ru/audio/alien-cut.mp3?NTHO ... 41fff7e397
spory fragment nowego utworu "chuzhoy"("alien" - dla mnie 7/10 :rocx
spory fragment nowego utworu "chuzhoy"("alien" - dla mnie 7/10 :rocx
Bardzo fajny kawałek, ale powiało mi trochę poprzednią płytą. Sam początek trochę mi "Bitwe" przypomina z KO.Metalophil pisze:http://aria.ru/audio/alien-cut.mp3?NTHO ... 41fff7e397
spory fragment nowego utworu "chuzhoy"("alien" - dla mnie 7/10 YEAH!