Ja mam dokladnie tak samo. Plytke kupowalem niegdys w MM i z tego co widzialem to byla jedyna plytka z tym bledem. Ech, juz myslalem ze tylko ja mam takie cossyzygy pisze:a zwrócił ktoś uwagę, że na okładce Feara z tyły wszystkie utwory są wyliczone normalnie tylko przy The Apparition jest coś takiego :
The Apparition\Gers
mały bład ale razi w oczy
Byki w oryginałach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Byki w oryginałach
to byłby prawdziwy rarytas, ale pozbawiłem Cię złudzeńkocian_jr pisze:Ja mam dokladnie tak samo. Plytke kupowalem niegdys w MM i z tego co widzialem to byla jedyna plytka z tym bledem. Ech, juz myslalem ze tylko ja mam takie cos
-
ropuch
ja tez mam normalniethe_trooper pisze:Ja mam normalnie :rocxsyzygy pisze:a zwrócił ktoś uwagę, że na okładce Feara z tyły wszystkie utwory są wyliczone normalnie tylko przy The Apparition jest coś takiego :
The Apparition\Gers
mały bład ale razi w oczy
- APPARITION
- -#Prisoner

1.twilight zone z killers napisal steve z dave'm a u mnie pisze sam steve
- Elevatorman
- -#Clansman

ja kupilem ostatnio 666 i jest napisane że utwór tytułowy trwa 3:50 
a 22AA trwa 4.49 (czyli czas numberka)
Stary numer
Standard. Też tak mam 
Na moim remasterze kilera pierwszy utwor trwa 0:00

-
obserwator
- -#Long distance runner

u mnie to samo, a w virtualu brakuje zwrotki do angel and the gamblerQba666 pisze:Na moim remasterze kilera pierwszy utwor trwa 0:00
mtszły
na moim też
no to niezłe byki mają tam 
Masz na swoim remasterze "Killers" wypisane czasy trwania utworów ??Qba666 pisze:Na moim remasterze kilera pierwszy utwor trwa 0:00
Na Iron Maiden - Sanctuary - 0.00 
Kurde nie pamietam czy to pierwsza plyta czy druga. Zaraz moment sprawdze.
-
obserwator
- -#Long distance runner

a ja wogóle nie mam podanego czasu trwania utworówArtur pisze:Masz na swoim remasterze "Killers" wypisane czasy trwania utworów ??
mtszły
Mam dokładnie to samo i w tekstach też można kilka błędów nałapaćAbstract pisze:Na Iron Maiden - Sanctuary - 0.00
O wlasnie to co wyzej o to mi chodzilo
z tego co pamietam to na remasterze Iron Maiden - Sanctuary wg tylu okladki trwa 0.00;
ksiazeczki wszystkich remasterow zawieraja mase fotek, jezeli sie dobrze przyjrzec to w wiekszosci znajdzie sie co najmniej po jednej fotce nie zwiazana z trasa promujaca dany album;
nie wiem czy sie to zalicza do bledow - w ksiazeczce od Brave New World sa dodane bonusowo 2 katrteczki na ktorych mozna znalezc albumy studyjne & live, a pod nimi jest spis wszystkich powyzszych plyt. albumy poczawszy od IM, konczac na Live At Donington, sa oznaczone znaczkiem *. jeszcze nizej pod spisem tych albumow jest napis "* enhanced album featuring videos, photos, and much more information", ale same miniatury okladek umieszczone na kartkach sa wziete nie z remasterow, a z wydawnictw "pierwotnych"
Dance Of Death - okladka ma kilka bledow, ktore da sie ujrzec po dokladniejszym ogladnieciu
ksiazeczki wszystkich remasterow zawieraja mase fotek, jezeli sie dobrze przyjrzec to w wiekszosci znajdzie sie co najmniej po jednej fotce nie zwiazana z trasa promujaca dany album;
nie wiem czy sie to zalicza do bledow - w ksiazeczce od Brave New World sa dodane bonusowo 2 katrteczki na ktorych mozna znalezc albumy studyjne & live, a pod nimi jest spis wszystkich powyzszych plyt. albumy poczawszy od IM, konczac na Live At Donington, sa oznaczone znaczkiem *. jeszcze nizej pod spisem tych albumow jest napis "* enhanced album featuring videos, photos, and much more information", ale same miniatury okladek umieszczone na kartkach sa wziete nie z remasterow, a z wydawnictw "pierwotnych"
Dance Of Death - okladka ma kilka bledow, ktore da sie ujrzec po dokladniejszym ogladnieciu
Dokładniej proszęMr Outlaw pisze:Dance Of Death - okladka ma kilka bledow
O stary. Zaimponowales mi. Jak do tego doszedles?
od kogos uslyszalem ze byl jakis blad na okladce to spojrzalem na nia i oprocz tego glosno skrytykowanego karku goscia na pierwszym planie, noga chlopca zapada sie w tym bialym psie na ktorym on siedz/stoi, bledy w stawach konczyn ludzi tanczacych, jakos dziwnie sie ukladaja miesnie brzucha u czlowieka-kozla i pewnie jeszcze cos. jakby dac okladke Dance do rozpracowania komus, kto sie zna na grafice to by pewnie okazalo sie, ze jest tu o wiele wiecej bladowQba666 pisze:O stary. Zaimponowales mi. Jak do tego doszedles?