Jakie gatunki muzyczne lubimy,a jakie nie...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jakie gatunki muzyczne lubimy,a jakie nie...
a tak na dobrą sprawę to co to za różnica, powiedzcie mi 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Koniec pieśni, bo i tak się nie dogadamy. 
Nemesis...as one we stand!!
Bo wyobraź sobie, że idziesz do sklepu i prosisz o płytę jakiegoś dobrego thrashoweg zespołu i dostajesz coś z Bodomu. Albo o jakiś hard rock i dostajesz Virgin.Matek pisze:a tak na dobrą sprawę to co to za różnica, powiedzcie mi
no ale ja nie chodzę do sklepu po "coś thrashowego" tylko po coś konkretnegoDeaDe pisze:Bo wyobraź sobie, że idziesz do sklepu i prosisz o płytę jakiegoś dobrego thrashoweg zespołu i dostajesz coś z Bodomu. Albo poprosił o jakiś hard rock i dostał Virgin.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Oj ziomki, ziomki. Jedyne co childreni mają z deathu, blacku, czy thrashu to wokal. Jak go wywalić macie standardowy power metal. Więc darujcie se
Co do kredek to się zastanawiam czy Dani w ogóle słyszał prawdziwy black metal w wykonaniu np. Mayhem. Stary, Cradle to gotyk, tylko trochę bardziej ekstrymalny. Koniec pieśni.
Co do kredek to się zastanawiam czy Dani w ogóle słyszał prawdziwy black metal w wykonaniu np. Mayhem. Stary, Cradle to gotyk, tylko trochę bardziej ekstrymalny. Koniec pieśni.
co nie zmienia faktu ze dalekto temu "czemus" do deathu a tymbardziej thrashulikipiki pisze:Szajba napisał:
bo to juz predzej jest death niz thrash Wink
taa, co jeden pomysł, to lepszy.
już nie mam tu najwięcej postów

a ja myślę, żę kredki, co by o nich nie mówić, stworzyli własny, unikalny styl...Stormshield pisze:Co do kredek to się zastanawiam czy Dani w ogóle słyszał prawdziwy black metal w wykonaniu np. Mayhem. Stary, Cradle to gotyk, tylko trochę bardziej ekstrymalny. Koniec pieśni.
Polecam www.metal-archives.com tam można sie dowiedzieć sie jaki rodzaj metalu dana kapela wykonuje.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Stormshield
- -#Moonchild

I jest to rzetelnie zrobione.mimski pisze:Polecam www.metal-archives.com tam można sie dowiedzieć sie jaki rodzaj metalu dana kapela wykonuje.
Stormshield pisze:Jak go wywalić macie standardowy power metal. Więc darujcie se![]()
Tego jeszcze nie było
Dobra, głupie gadanie. Niech już zostanie ten thrash
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie raz grałem kawałki childrenów. Normalny power i nie wiem czemu się dziwisz.DeaDe pisze:Tego jeszcze nie było.
Chyba Cię ćmi.DeaDe pisze:Dobra, głupie gadanie. Niech już zostanie ten thrash.
Od czego są emotki?Stormshield pisze:Chyba Cię ćmi.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Żeby było ładnie. Ale wpisywanie childrenów do thrashu to obraza tego gatunkuDeaDe pisze:Od czego są emotki?Stormshield pisze:Chyba Cię ćmi.
Więc skoro opieramy się o Metal Archives, to niech zostanie, że jest to heavy metal z nieheavymetalowym wokalem
.
Dokładnie, nie ma co ich szufladkować.Matek pisze:a ja myślę, żę kredki, co by o nich nie mówić, stworzyli własny, unikalny styl...
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Dani sam mówił, że nie są ani zespołem Black metalowym, ani Gothic, ani Trash. Są poprostu Cradle of FilthStormshield pisze:Stary, Cradle to gotyk, tylko trochę bardziej ekstrymalny. Koniec pieśni.
Koniec pieśni!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Do niego chyba coś nie docieraDani Filth pisze:Trash.
A sam na początku zaliczyłeś ich do blacku.Dani Filth pisze:Dani sam mówił, że nie są ani zespołem Black metalowym, ani Gothic, ani Trash. Są poprostu Cradle of Filth
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Sorry, znowu ten sam błąd.Stormshield pisze:Do niego chyba coś nie dociera
Wiesz, w każdej możliwej gazecie (np. Teraz rock, Metal Hammer), w każdej recenzji i na informacjach o koncertach pisze: ''Blackmetalowcy z Cradle Of Filth''...M@ti pisze:A sam na początku zaliczyłeś ich do blacku.
Ło holi szitDani Filth pisze:Black - Cradle Of Filth, Venom.Stormshield pisze:A co z tych gatunków konkretnie?
Thrash - Slayer, Children Of Bodom.
Death - Opeth.
Ło holi szit agejnDani Filth pisze:Wiesz, w każdej możliwej gazecie (np. Teraz rock, Metal Hammer), w każdej recenzji i na informacjach o koncertach pisze: ''Blackmetalowcy z Cradle Of Filth''...