Wacken 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wacken 2007
NO bo w sumie grali to na koncertach nawet chyba podczas trasy Fear of the dark np. Ale ja bym chciał takie kawałki które albo nie były grane w ogóle albo tylko na trasach promujących płytę na której się dane kawałki znajdowały. 
No ja też bym tak chciał... ale tak to tylko w ErzeM@ti pisze:Ale ja bym chciał takie kawałki które albo nie były grane w ogóle albo tylko na trasach promujących płytę na której się dane kawałki znajdowały.
www.MetalSide.pl
Ja w Erze jestem, to będzie. 
Napisz ktoś set IE 
Z pamięci i dlatego w złej kolejności:syzygy pisze:Napisz ktoś set IE
Burning Times
The Declaration Day
Violate
The Hunter
My Own Savior
Ten Thousand Strong
Stormrider
A Charge to Keep
Prophecy
Birth of the Wicked
The Coming Curse
Iced Earth
www.MetalSide.pl
a trylogię grali po staremu, czy po nowemu?:>
Trudno wyczuć, bo nie było ozdobników z taśmysyzygy pisze:a trylogię grali po staremu, czy po nowemu?:>
www.MetalSide.pl
http://www.wacken.com/index.php?eID=tx_ ... 6f7140af62
Dostaliscie na terenie festiwalu ten "full metal bag" ?
Dostaliscie na terenie festiwalu ten "full metal bag" ?
A własnie jak zostalo przyjete nasze Corruption?
Jazz is not dead, it just smells funny.
Podobno zajebiście, ale zajęli w battlu 2. miejsce, bo sędzia z Francji okazał się być pedałem i im dał 0 punktów (a cały czas prowadzili, przegrali 1 punktemslayer pisze:A własnie jak zostalo przyjete nasze Corruption?
Dokładnie tak było... zabrakło niewiele... a Francuz to porażka w 100%,herki pisze:Podobno zajebiście, ale zajęli w battlu 2. miejsce, bo sędzia z Francji okazał się być pedałem i im dał 0 punktów (a cały czas prowadzili, przegrali 1 punktemslayer pisze:A własnie jak zostalo przyjete nasze Corruption?) Trochę szkoda...
www.MetalSide.pl