Bardzo się naraziłeścellman pisze:ale się naraziłem co?
Czy odwiedzą nas za rok?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The Burczax
- -#Moonchild

Re: Czy odwiedzą nas za rok?
w Biddinghuizen Dickinson wspominal o nastepnej trasie ze scenografia z "World Slavery Tour"zapewnil tez ze beda grali Rime Ancient........pozatym bez wiekszych konkretow
Golden Years- szykuje sie najlepsza trasa w historii calego heavy metalu, jesli do nas nie przyjada to na pewno odwiedze niemcy badz czechy. Ich nieobecnosc wynagrodzi mi tylko przyjazd Deep Purple, w zeszlym roku byli dwa razy!
Mysle ze juz wystarczy omijania naszego zascianka 
Cellman powiem ci jak cholera żeś się naraziłcellman pisze:ale się naraziłem co?
Borys bez urazy ale albo przedstawisz dokladnie to co powiedzial Janick, albo to co mowisz bedzie trzeba przyjac z duzym przymruzeniem oka. Bo jakos nie wierze ze Janick mowil ci o tym, ze w Polsce nie ma organizatorow ktorzy sa w stanie im zaplacic. Takimi rzeczami zajmuja sie inni ludzie. A jesli mowil po prostu ze na dzien dzisiejszy nic nie wiadomo o koncercie w Polsce to znaczy to tyle ze on o nim nic nie wie. Steve/Rod sa bardziej kompetentnymi osobami w tej kwestii.
Can The End Be At Hand?
Cala ta nasza debatka moze byc na nic bo wlasnie nasz ukochany rzad pracuje nad lista zespolow ktore w naszym kraju grac nie moga jesli propaguja tresci satanistyczne. I jesli ROLLING STONES jest zagrozony to tym bardziej MAIDEN!
A zachod sie z nas smieje....
My zyjemy w demokratycznym kraju?
Smiechu warte
A zachod sie z nas smieje....
My zyjemy w demokratycznym kraju?
Smiechu warte
znaczy to ze ta lista jest tworzona to nie zagrozenie tylko zycie, bo wlasnie nasze "madre glowy" nad nia pracuja 
ee tam, bez przesady, ja słyszałem (a raczej czytałem), ze organizatorzy koncertu rolling stones'ów się po prostu pytali czy RS też jest na tej liście, ale wątpię aby takie zespoły jak RS czy Maiden na niej się znalazły, aż tak źle w tym kraju chyba nie jest... 
Dokładnie. Poza tym, na dzień dzisiejszy wątpie, żeby jakikolwiek przyszłoroczny koncert Maiden był już zaklepany. Na razie poczekajmy do końca aktualnej trasy, zespół zrobi sobie wakacje (już chyba czas na zaczęcie prac nad nowym materiałem:) i sądze, że na przełomie sierpień-wrzesień pojawią się pierwsze sprawdzone i prawdopobodbne przecieki i plotki.Stranger pisze:Borys bez urazy ale albo przedstawisz dokladnie to co powiedzial Janick, albo to co mowisz bedzie trzeba przyjac z duzym przymruzeniem oka. Bo jakos nie wierze ze Janick mowil ci o tym, ze w Polsce nie ma organizatorow ktorzy sa w stanie im zaplacic. Takimi rzeczami zajmuja sie inni ludzie. A jesli mowil po prostu ze na dzien dzisiejszy nic nie wiadomo o koncercie w Polsce to znaczy to tyle ze on o nim nic nie wie. Steve/Rod sa bardziej kompetentnymi osobami w tej kwestii.
A na razie we have to listen to the fuckin record! :solo :rocx :rocx
ps. Polecam na spokojnie sobie jeszcze raz obejrzeć/posłuchać jakiegoś bootlegu z tego roku, chyba najlepiej Donnington. Po prostu totalny rozpierdol! Szczególnie na Brighterze. Czuć ten POWER, takie klasyczny środkowy palec dla tych co już ich skreślili i na emeryturę przenieśli.
dobrze mowi dac mu wodki! :beerbud pisze:. Polecam na spokojnie sobie jeszcze raz obejrzeć/posłuchać jakiegoś bootlegu z tego roku, chyba najlepiej Donnington. Po prostu totalny rozpierdol! Szczególnie na Brighterze. Czuć ten POWER, takie klasyczny środkowy palec dla tych co już ich skreślili i na emeryturę przenieśli.
-
Deleted User 1499
Wystep fajny , ale perke nicka bardzo slabo slychac . . .bud pisze: ps. Polecam na spokojnie sobie jeszcze raz obejrzeć/posłuchać jakiegoś bootlegu z tego roku, chyba najlepiej Donnington. Po prostu totalny rozpierdol! Szczególnie na Brighterze. Czuć ten POWER, takie klasyczny środkowy palec dla tych co już ich skreślili i na emeryturę przenieśli.
-
farmer1990
- -#Invader

Moze to przez koncert w Ostravie gdzie sypal sie niemilosiernie ^^ .;psekcjazwlok pisze: Wystep fajny , ale perke nicka bardzo slabo slychac . . .
ojjj,mozna sie zawiescwojteq pisze:aż tak źle w tym kraju chyba nie jest...
Ja tylko usłyszałem wpadkę w Trooperze :0 Gdzie jeszcze się majgnął?farmer1990 pisze:Moze to przez koncert w Ostravie gdzie sypal sie niemilosiernie
-
Deleted User 1499
Z tym ze mi chodzilo o to ze slabo naglosniona byla jego perka a nie ze robil bledy.Bardzo podobaly mi sie przejscie na sloneczkach.EOT
Poniewaz temat nie jest o wpadkach i bootach, a o tym zeby nie olali nas za rok mysle ze warto w tym celu sie podpisac. Nasz rzad w pomyslach przechodzi samych siebie
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2412
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2412
-
Deleted User 1499
Watpie zeby to cos dalo , ale warto prubowac.
Najaltwiej narzekac i nie robic nic. Niech wiedza ze nie wszyscy sie zgadzaja z tym co sie dzieje w kaczkolandzie!
-
Deleted User 1499
Ja nie narzekam i sie podpisalem , ale jak Kaczki sie upra to nawet Lepper blokada ich nie powstrzyma.