Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Herr Dani Filth, ależ ja oczywiście nie wymagam od Behemotha rżnięcia na scenie kaszalotów w dupę - ja po prostu stwierdzam fakt. MayheM są bardzo tróó i basta.
A Nergala można nazwać pozerem za to że pokazał się u Wojewódzkiego i publikuje na swojej stronie interentowej zdjęcia z urodzin z torcikiem. I generalnie wszystkie zespoły, których "show to jedynie sceniczny wizerunek" można nazwać pozerami.
A Nergala można nazwać pozerem za to że pokazał się u Wojewódzkiego i publikuje na swojej stronie interentowej zdjęcia z urodzin z torcikiem. I generalnie wszystkie zespoły, których "show to jedynie sceniczny wizerunek" można nazwać pozerami.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Przecie nie będzie łaził z wymalowaną mordą po ulicy 
Ale podpalić jakiś kościół może.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Mr. Herki, może i masz rację, ale gdy wsłuchać się w wypowiedzi Nergala, to wszelkie wątpliwości jakoby był on pozerem zostają rozwiane. Jest to poprostu jedna z najbarwniejszych postaci Black Metalu (Poza moim imiennikiemherki pisze:A Nergala można nazwać pozerem za to że pokazał się u Wojewódzkiego i publikuje na swojej stronie interentowej zdjęcia z urodzin z torcikiem. I generalnie wszystkie zespoły, których "show to jedynie sceniczny wizerunek" można nazwać pozerami.
Nemesis...as one we stand!!
-
Stormshield
- -#Moonchild

LOL. To żeś chyba nie słyszał historyjek z Norwegii.Dani Filth pisze:jedna z najbarwniejszych postaci Black Metalu
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Stormshield pisze:LOL. To żeś chyba nie słyszał historyjek z Norwegii.
Opowiadaj.
A co sie dzieje w Norwegii 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Elevatorman
- -#Clansman

wiele osób doszło do wniosku ze nergal to w sumie nie głupi koleś nawet w szkole mi koleżanka mówiła która nie lubi metalu....
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

:beer Pozdrów ją !Elevatorman pisze:wiele osób doszło do wniosku ze nergal to w sumie nie głupi koleś nawet w szkole mi koleżanka mówiła która nie lubi metalu....
Dani Filth pisze:Opowiadaj.
vyrus pisze:A co sie dzieje w Norwegii
przeca herki wklejal na poprzedniej stronie.
-
Stormshield
- -#Moonchild

A co ja twój ojciec jestem, żeby ci historyjki przed snem opowiadać?Dani Filth pisze:Opowiadaj.
Poczytaj sobie historię Mayhema, Burzuma i innych.
Lepper kandyduje na prezydentavyrus pisze:A co sie dzieje w Norwegii
Nergal w końcu po studiach historii wiec głupi nie jest
Ale wystarczy przeczytac pare wywiadów żeby sie o tym przekonac. Ma swoje poglądy i potrafi je dobrze uzasadnić.
Herr Dani Filth.Dani Filth pisze:Mr. Herki, może i masz rację, ale gdy wsłuchać się w wypowiedzi Nergala, to wszelkie wątpliwości jakoby był on pozerem zostają rozwiane. Jest to poprostu jedna z najbarwniejszych postaci Black Metalu (Poza moim imiennikiemherki pisze:A Nergala można nazwać pozerem za to że pokazał się u Wojewódzkiego i publikuje na swojej stronie interentowej zdjęcia z urodzin z torcikiem. I generalnie wszystkie zespoły, których "show to jedynie sceniczny wizerunek" można nazwać pozerami.![]()
), która wie czego chce i z godną podziwu konsekwencją to realizuje.
Po pierwsze unotet - Nergal może nie jest pozerem, ale też nie jest blackmetalowcem
Po drugie duotet - jeśli Twoim imiennikiem jest wokalista CoF to nie zalczam go ani do black metalu, ani do barwnych postaci
Po trzecie triotet - Nergal nie jest barwny
Po final naplet - Behemoth to nie black metal
A Nergal będzie realizował co chce, ale teraz za bardoz popada w samozachwyty po sukcesie Demismroda i jeszcze to się na nim odbije.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mnie się wydawało, że to bootleg jest. No ale widać się myliłem.herki pisze:Jest.Stormshield pisze:"Dawn of the black hearts" nie jest chyba oficjalnym wydawnictwem.
To, że chłpocy z Mayhem jedzą koty na śniadanie nie znaczy, że sie będą wszystkim podobać i nie zmienia to faktu że Nergal jet jedną z najbardziej wpływowych postaci w Black/Death Metalu.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ale nie jest barwny. Chyba że se ryjek na koncert pomaluje.vyrus pisze:i nie zmienia to faktu że Nergal jet jedną z najbardziej wpływowych postaci w Black/Death Metalu.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Bogu dzięki nie!Stormshield pisze:A co ja twój ojciec jestem
Kea pisze:przeca herki wklejal na poprzedniej stronie.
O Mayhem tylko.
A na kogo on tak wpływa?vyrus pisze:To, że chłpocy z Mayhem jedzą koty na śniadanie nie znaczy, że sie będą wszystkim podobać i nie zmienia to faktu że Nergal jet jedną z najbardziej wpływowych postaci w Black/Death Metalu.
Storm -> to bootleg, ale oficjalny
-
Stormshield
- -#Moonchild

Też się cieszę. Jakbym miał takiego synka to prędko na śmietniku wylądował.Dani Filth pisze:Bogu dzięki nie!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Na Ireneherki pisze:A na kogo on tak wpływa?
No spoko.herki pisze:Storm -> to bootleg, ale oficjalny