03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Ja w Pradze będę pod sceną!
Po kilku miesiącach zajrzałem na eventim, bilety na płytę w Gdańsku rzeczywiście wyprzedane czy dalej robią cyrk z dodawaniem nowej puli?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Wyprzedane, w Łodzi i Gdańsku tylko te najgorsze zostały. W Łodzi na płytę zostało około 100 biletów (MM). Cóż, to było do przewidzenia. Moi znajomi się "namyślają" - musza się decydować....
Kiedy dokładnie udało im się wyprzedać płytę?
3 dni temu w Gdańsku.
W ciągu zeszłego tygodnia skończyła się płyta w Gdańsku.
Wczoraj poszedł ostatni bilet na sektory 2. kategorii, bo 1. już dawno się skończyła... Została wyłącznie 3. (o dziwo, najtańsza!)
Ale możliwe, że "wyłączając płytę" chcą podgonić sprzedaż najgorszych sektorów. Czort wie... Ale wstydu nie będzie, Łódź trybuny też już prawie wymiecione, zostały resztki w najwyższych rzędach
M.
Wczoraj poszedł ostatni bilet na sektory 2. kategorii, bo 1. już dawno się skończyła... Została wyłącznie 3. (o dziwo, najtańsza!)
Ale możliwe, że "wyłączając płytę" chcą podgonić sprzedaż najgorszych sektorów. Czort wie... Ale wstydu nie będzie, Łódź trybuny też już prawie wymiecione, zostały resztki w najwyższych rzędach
M.
-
Deleted User 1499
Oby udało mi sie kupić w dniu koncertu od konika :/
Jest bardzo dobrze - pytałem o Gdańsk jakiś czas temu i mi powiedzieli, że płyta się kończy... W Łodzi bardzo mało biletów zostało - kilka setek. Do lipca wszędzie będzie full, jest dobrze!
Szczerze mówiąc to myślałem że gorzej im to będzie schodzić. Najważniejsze, że będzie komplet na oba gigi. To chyba idealny układ bo przy 3 koncertach zapewne byłyby miejsca wolne no i z punktu widzenia zarobkowego też lepiej zawsze zostawiać lekki niedosyt
Gdyby dodali Katowice przy niższych cenach biletów - byłoby to samo. Wiesz, trzeba brać pod uwagę fakt, że IM już tyle razy u nas grali. Im częściej grasz, tym trudniej powtórzyć sukces wielkiego zainteresowania. Sądzę, że po premierze kolejnego albumu znów do nas przyjadą (2015 ?) może tym razem IMPACT?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A ja myślałem, że do końca lutego obydwa koncerty będą wyprzedane, czyli przeceniłem możliwości społeczeństwa, ale z drugiej strony, to i tak 2-3 miesiące wcześniej się to dokona, więc jest dobrze.
Też z ciekawości zajrzałem. Na Gdańsk zostało około 1000-1200 miejsc. W Łodzi to będzie jakieś 300- 400 na trybuny + płyta na którą od n-czasu zostało około 100 biletów
. Spekulacje na temat sold outu są jak już mówiłem bezsensowne, ale im wcześniej to nastąpi tym lepiej, bo muszę gdzieś opchnąć 2 bilety na trybuny, a wtedy to już będzie towar luksusowy. 
Łącznie jakieś 1500 biletów na dwa koncerty zostało. To jest "nic" 
-
Deleted User 4876
a i tak z zcasem znowu dorzucą na GC, w końcu to LN 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pozostało 1154 miejsc na Gdańsk oraz 532 miejsc siedzących na Łódź (+ pewnie kilkaset na płytę?).
Witam, jestem u Was zarejestrowany od dawna, ale raczej czytam sobie z rzadka niźli piszę. W każdym razie forum dalej bardzo lubię, do kilku tematów zaglądam. W tym do tego. Czy administracja tudzież moderacja może coś z robić z RALFem? Ja rozumiem podniecenie itp, ale gość na każdej stronie od kilku tygodni (albo i miesięcy) ma dokładnie TE SAME posty w liczbie 3-4 na stronę, ciągle "zostało kilka setek!", czasem z jednym wykrzyknikiem, czasem z pięcioma, a czasem z Caps Lockiem. Chętnie śledzę wieści o biletach i nowinkach koncertowych, ale posty tego użytkownika znacząco to utrudniają. Zwłaszcza, że widać, że swoją wiedzę czerpie od kasjera w MM czy Empiku (swoją drogą biedni ludzie, codziennie przez niego molestowani), który to kasjer może mu powiedzieć wszystko i nic, a on i tak to weźmie jako słowo objawione.
Do samego RALFa nic nie mam, ale popsuł ten temat w stopniu ogromnym, zapewne nie tylko mnie. Pozdrawiam.
Do samego RALFa nic nie mam, ale popsuł ten temat w stopniu ogromnym, zapewne nie tylko mnie. Pozdrawiam.
Też mnie to wkurza. W prawym górnym rogu możesz kliknąć ignoruj 
Ktos zaznajomiony z sektorami w Atlas arenie - jaka jest widocznosc z gornych czesci sektorow B, C czy S na ktore obecnie sa jeszcze dostepne bilety? Warto sie w to bawic czy to juz miejsce dla ludzi z lornetkami?
Can The End Be At Hand?
Ciężko powiedzieć! Ja kupiłem bilety w sumie na samym środku w pierwszym rzędzie na dole bo kuzynka mi powiedziała że przy takim układzie sceny jest to jedno z najlepszych miejsc na trybunach (bywała tam na koncertach). Natomiast odnośnie akustyki jest to podobno najlepsza hala w Polsce! Ci co bywali tam na koncertach twierdzą że w zasadzie wszędzie dźwięk jest doskonały! Wydaje mi się że w połowie wysokości trybuny powinno być też nieźle z widocznością! Wnioski swoje wyciągam po analizie planu hali oraz zdjęć trybun i płyty.
Polecam tylne trybuny (żółty bilet) na przeciwko estrady - idealnie słyszysz stereo, widzisz całą estradę - ze 100 biletów jeszcze tam zostało!