Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Na razie nie ma przecież żadnej potwierdzonej daty koncertu w Polsce. Jeśli miałoby jednak coś się odbyc to obstawiam termin pomiędzy Atenami, a Pragą czyli powiedzmy 4-7 sierpnia.
- Metalophil
- -#Moonchild

ok - o to mi chodziło, zważywszy na to że Twoje "obstawienia" są zazwyczaj zadziwiająco trafne;)WICKER MAN pisze:Na razie nie ma przecież żadnej potwierdzonej daty koncertu w Polsce. Jeśli miałoby jednak coś się odbyc to obstawiam termin pomiędzy Atenami, a Pragą czyli powiedzmy 4-7 sierpnia.
LN mogą zaryzykować Legię w Warszawie... MMP , Spodek i swoj MHFest , dobre i to - być może koncert u nas się odbędzie... :rocx CZEKAMY :soloMetalophil pisze:ok - o to mi chodziło, zważywszy na to że Twoje "obstawienia" są zazwyczaj zadziwiająco trafne;)WICKER MAN pisze:Na razie nie ma przecież żadnej potwierdzonej daty koncertu w Polsce. Jeśli miałoby jednak coś się odbyc to obstawiam termin pomiędzy Atenami, a Pragą czyli powiedzmy 4-7 sierpnia.
Legia będzie w tym czasie w remoncie...
Pozostaje Spodek - lipaMirdaroh pisze:Legia będzie w tym czasie w remoncie...
Hala jest mało prawdopodobna, ale ogólnie to bym się ucieszył, 2 stadiony + Spodek.faust pisze:Pozostaje Spodek - lipa![]()
![]()
Czyli pozostaje nam znowu niestety Śląski ? 
Realnie patrząc = jasne, 2 znane zespoły i MaideN (byłoby super)- może być Śląski...Abstract pisze:Czyli pozostaje nam znowu niestety Śląski ?
MMP nie będzie stać na Irons , LN zrobiliby to 'profi',- ceny biletów, to jest ważne...
Sądzę , że 5/6 sierpień byłoby O.K> :laugh
5 sierpnia to moje urodziny, a 6 imieniny, niezly prezent by mi maideni zrobilifaust pisze:Sądzę , że 5/6 sierpień byłoby O.K>
Lauren- naucz się śpiewać. Moja Ela po 5 klasach szkoły muzycznej lepiej śpiewa. Kolejny nędzny suupppoooortttt
Jestem coraz większym optymistą co do koncertu w PolsceWICKER MAN pisze:Na razie nie ma przecież żadnej potwierdzonej daty koncertu w Polsce. Jeśli miałoby jednak coś się odbyc to obstawiam termin pomiędzy Atenami, a Pragą czyli powiedzmy 4-7 sierpnia.
Ja rownież slyszałem o tych negocjacjach z LN, byloby ekstra, zaciskajmy kciukiDziku pisze:5 sierpnia to moje urodziny, a 6 imieniny, niezly prezent by mi maideni zrobilifaust pisze:Sądzę , że 5/6 sierpień byłoby O.K>Jesli koncert dojdzie do skutku to za sprawa Livenation, bo to oni podobno prowadza rozmowy.
Czyżby jednak mieli grać FOTD?ironmaiden.com pisze:This is also the ONLY show that Iron Maiden will be playing in Germany this year on the Somewhere Back in Time World Tour which will feature songs almost exclusively from their classic 80s albums and a stage production based on the Egyptian concept of the legendary Powerslave Tour.
A może jakiś rarytasik z lat późniejszych?
Nie zdziwie się, jeśli setlista będzie zgodna z tym co było w wypowiedzi Roda.
Pewnie i tak , niestety NIC nie wiemy odnośnie 2giego gigu w Paryżu...Da5id pisze:Nie zdziwie się, jeśli setlista będzie zgodna z tym co było w wypowiedzi Roda.
poki co pewne juz jest ze 31 lipca zagraja na Wacken
Poza tym mogą grać kawałki z lat 70. Co najmniej jeden na pewno zagrają. 
11 i 12 lipca prawdopodobnie zagrają w Hiszpanii:)
Możesz wyjawic na jakich obiektach? :rocxHAMMERS pisze:11 i 12 lipca prawdopodobnie zagrają w Hiszpanii:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawodpodobnie festiwale.faust pisze:Możesz wyjawic na jakich obiektach? :rocxHAMMERS pisze:11 i 12 lipca prawdopodobnie zagrają w Hiszpanii:)
Dodatkowo pojawiły się plotki o koncercie w Szwajcarii w sobotę 28 czerwca i w Holandii 2 dni później.