witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Re: witamy nowych uzytkownikow
Siemanko wszystkim, jestem Artur. Z Ironami zapoznał mnie mój kumpel był to 2004 rok, puścił mi wtedy Hallowed be thy Name, oczywiście niechętnie chciałem go posłuchać, bo uważałem metali za brudasów, satanistów itd.
i myślałem, że zaraz mnie opanuje zła moc kiedy usłyszałem dzwony w Hallowedzie(może to śmieszne ale bałem się
) , jednak potem jak gitary weszły...UMARŁEM, ZBLADŁEM, ZAKOCHAŁEM SIĘ, dziwne uczucie mnie ogarnęło. Ta melodia, głos Bruce'a, perka Burra, aaaaaaaaaa. Chciałem ich połknąć w całości! Niestety nie dało się, puścił mi The Number of the Best, potem The Trooper i parę innych kawałków to nie wiedziałem co się dzieje! Pożyczył mi Live After Death, po obejrzeniu tego koncertu, po prostu chciałem wyjść na ulicę i krzyknąć: "Ludzie odkryłem Iron Maiden, musicie ich wysłuchać" co oni wyprawiali na koncertach, gitary do góry podrzucają, biegają po scenie, wokalista skacze, chowa się, Eddie bawi się na scenie, chłopaki z nim a i tak nadal grają, no coś niesamowitego.
10 czerwca 2011 byłem po raz pierwszy na ich koncercie w Wa-wie i było mega przezajebiście!! Moja radość była jeszcze większa, kiedy poznałem nowych ludzi w szkole i zaraziłem kumpla Ironami. Jego reakcja była podobna
a od zawsze słuchał hip-hopu
i razem byliśmy na koncercie.
"Everybody has a different way
To view the world"
Ciekawa historia:) widac pokolenie IM nadal istnieje i chociaz coraz mniej nas to mysle ze dopóki beda tworzyc to fanow nie braknie:)
Nie rozumiem skąd te narzkania na ich formę 
Siemanko, jestem Marcin, na nazwisko mi Krópelka. Mam 23 lata, mieszkam w Kłodzku. Rodzice pracują na budownie.
Ja tu jestem od jakiegoś czasu, więc i wypadałoby się przywitać. Jestem Ernest i mam 15 lat. Iron Maiden słucham od... Grudnia! Wtedy to zakochałem się w metalu, dzieki moim kolegom którzy puścili mi El Dorado, czy Number of The Beast. Zakochałem się w tym zespole i nawet odbyłem pierwszy koncert. Zespół, podobnie jak cały metal stał się dla mnie swego rodzaju... Religią! Tak ,to chyba najodpowiedniejsze określenie. Jestem więc początkujący, lecz się staram. Cześć. 
- Man Dorado
- -#Charlotte

Witam.Ponownie zarejestrowalem się na TYM forum.Parę lat temu bylem tu pod nickiem "wratchchild" z numerem legitymacji 317.Pozdrawiam wszystkich nowych i starych fanów Maiden.Up The Irons!! 
Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Mam na imię Marcin i mam 15 lat. Iron Maiden słucham od niedawna, a dokładniej od tegorocznego Sonisphere.
Poszedłem na ten festiwal głównie ze względu na Motorheada, którego bardzo lubię. Ironów postanowiłem obejrzeć "przy okazji".
Koncert bardzo mi się spodobał, zaskoczyła mnie forma w jakiej są muzycy, a szczególnie Bruce.
Od tamtego koncertu polubiłem ten zespół. 
Witajcie wszyscy!
Jestem Klaudia. Przygoda z Ironami zaczęła się.. w zasadzie już w kołysce, dzięki tacie
Ale potem długi czas buntu, poszukiwania w innej muzyce i rok 2007, w którym obejrzałam od deski do deski z tatą i wujkiem Rock In Rio i zostałam zaczarowana w szczególności Hallowed Be Thy Name.
Przez prawie rok słuchałam tylko tego utworu Dziewicy i rok 2008, koncert
Tata postanowił spełnić swoje marzenie i pojechać na Gwardię, a ja wraz z nim
Wchodziłam na stadion jako zwykły słuchacz paru utowrów Żelaznych, wychodziłam już chyba jako fanka
I zaczął się wspaniały czas, gdzie zrozumiałam co znaczy "delektowac się" muzyką i czas, w którym poszerzam swoje horyzonty muzyczne i w zasadzie dzięki Żelaznym poznałam kawał świetnych zespołów i dobrej muzyki
No i po tegorocznym koncercie utwierdziłam się w przekonaniu, że sa genialni! 
witamy 
fajnie, że IM cały czas ktoś odkrywa na nowo
fajnie, że IM cały czas ktoś odkrywa na nowo
Witam wszystkich! Mam na imię Adam i mam 17 lat. Iron Maiden slucham jakoś od lutego br. Kiedyś znałem tylko kilka piosenek (m.in. poznanych przez gre Carmageddon) i jakoś tak posłuchałem reszte i mi się spodobali 
Ktoś w tych czasach jeszcze gra w Carmę?
Jestem pozytywnie zaskoczony, bo to kapitalna gra, ale kiedy ona się pojawiła na rynku miałeś raptem 4 lata.
Jestem zaintrygowany co takiego młodziaka zainteresowało w takim starociu. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Może rozjeżdżanie pingwinów, słoni i innych niewinnych stworzeń bożych
Ja swoją drogą też pierwszy raz w życiu usłyszałem Ironów w Carmageddonie 2, w którego namiętnie grał mój kuzyn. Niedługo później był Somwhere in Time i od tamtego czasu obaj jesteśmy chorymi fanatykami...
Ja swoją drogą też pierwszy raz w życiu usłyszałem Ironów w Carmageddonie 2, w którego namiętnie grał mój kuzyn. Niedługo później był Somwhere in Time i od tamtego czasu obaj jesteśmy chorymi fanatykami...
Robienie rozpiździelu przy dźwiękach The Trooper, Aces High, czy BQOBD to cudo...
Witam. Mam na imie Michał. Mam 13 lat ( pod koniec lipca) . Ironow słucham od 4 lat, gdy tata pokazal mi Live After Death. Wtedy zaczela sie moja przygoda z Maiden.
Iron Maiden6.06.2007 - Ostrava7.08.2008 - Warszawa 10.06.2011 - Warszawa
- Iron_GerwaZy
- -#Charlotte

Siemanko
Jestem Iron_GerwaZy. Moje rzeczywiste imię to Jerzy, ale dla kumpli jestem GerwaZ od gimnazjum, kiedy to razem staliśmy się true metals
Byłem ostatnio na czeskim Sonisphere - jestem z Mikołowa, więc mi znacznie bliżej niż do Stolca
Wzięła mnie potrzeba z nudów teraz na jakieś zabawy a zauważyłem, że macie ostatnio ciekawe rankingi związane z moim ukochanym IRON MAIDEN
Jestem fanem gigantycznym Maidenów. W liceum nawet chcieli mnie do psychiatryka wysłać, bo niby o niczym innym nie gadałem
UP THE IRONS
Jestem Iron_GerwaZy. Moje rzeczywiste imię to Jerzy, ale dla kumpli jestem GerwaZ od gimnazjum, kiedy to razem staliśmy się true metals
Byłem ostatnio na czeskim Sonisphere - jestem z Mikołowa, więc mi znacznie bliżej niż do Stolca
Jestem fanem gigantycznym Maidenów. W liceum nawet chcieli mnie do psychiatryka wysłać, bo niby o niczym innym nie gadałem
UP THE IRONS
- Veggie-Maiden
- -#Prodigal son

strzała!
jestem nowy tutaj. z braku zajęć i siedzenia w domu przez chorobę uznałem, że pogadam tutaj z ludziskami
kilka słów o sobie? nie prostszego
mam na imię maciek, jestem z wrocka. maidenów od czasu jak miałem 15 lat i pojechałem na koncert do warszawy z trasy brave new world. od tej pory byłem jeszcze pare razy, jak mam w stopce. ostatnio soni
pewnie nieświadomie zatem spotkałem się z połową tego forum na bemowie 
pozdrawiam i oby się nam spoko gadało
jestem nowy tutaj. z braku zajęć i siedzenia w domu przez chorobę uznałem, że pogadam tutaj z ludziskami
kilka słów o sobie? nie prostszego
mam na imię maciek, jestem z wrocka. maidenów od czasu jak miałem 15 lat i pojechałem na koncert do warszawy z trasy brave new world. od tej pory byłem jeszcze pare razy, jak mam w stopce. ostatnio soni
pozdrawiam i oby się nam spoko gadało
Maiden:WarszawaKatowiceWrocławWarszawaWarszawa666 \m/
witam i oby nam się

-
Magus Dr Dee
- -#Prowler

Witam wszystkich
Moja przygoda z Iron Maiden zaczęła się ok. 4-5 lat temu od usłyszenia w radio "Run To The Hills". Z czasem czytałem coraz więcej o zespole, słuchałem singli, kupiłem płyty i w tym roku po raz pierwszy byłem na koncercie Iron Maiden na Bemowie.
Moja przygoda z Iron Maiden zaczęła się ok. 4-5 lat temu od usłyszenia w radio "Run To The Hills". Z czasem czytałem coraz więcej o zespole, słuchałem singli, kupiłem płyty i w tym roku po raz pierwszy byłem na koncercie Iron Maiden na Bemowie.
Witam. Jestem Kamil mam 15 lat i pochodzę z Warszawy. Ironów poznałem już chyba z rok temu, kiedy to kumpel zaczął mi puszczać Run To The Hills i 2 Minutes To Midnight.