witamy nowych uzytkownikow

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
MetallicaTruFan^^
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: witamy nowych uzytkownikow

Post autor: MetallicaTruFan^^ »

Cześć ;)
Arturo
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Arturo »

Siemanko wszystkim, jestem Artur. Z Ironami zapoznał mnie mój kumpel był to 2004 rok, puścił mi wtedy Hallowed be thy Name, oczywiście niechętnie chciałem go posłuchać, bo uważałem metali za brudasów, satanistów itd. ;-) i myślałem, że zaraz mnie opanuje zła moc kiedy usłyszałem dzwony w Hallowedzie(może to śmieszne ale bałem się :facepalm:) , jednak potem jak gitary weszły...UMARŁEM, ZBLADŁEM, ZAKOCHAŁEM SIĘ, dziwne uczucie mnie ogarnęło. Ta melodia, głos Bruce'a, perka Burra, aaaaaaaaaa. Chciałem ich połknąć w całości! Niestety nie dało się, puścił mi The Number of the Best, potem The Trooper i parę innych kawałków to nie wiedziałem co się dzieje! Pożyczył mi Live After Death, po obejrzeniu tego koncertu, po prostu chciałem wyjść na ulicę i krzyknąć: "Ludzie odkryłem Iron Maiden, musicie ich wysłuchać" co oni wyprawiali na koncertach, gitary do góry podrzucają, biegają po scenie, wokalista skacze, chowa się, Eddie bawi się na scenie, chłopaki z nim a i tak nadal grają, no coś niesamowitego. :jee: :jee: 10 czerwca 2011 byłem po raz pierwszy na ich koncercie w Wa-wie i było mega przezajebiście!! Moja radość była jeszcze większa, kiedy poznałem nowych ludzi w szkole i zaraziłem kumpla Ironami. Jego reakcja była podobna :mryellow: a od zawsze słuchał hip-hopu :D i razem byliśmy na koncercie.
"Everybody has a different way To view the world"
Eddie1986
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Eddie1986 »

Ciekawa historia:) widac pokolenie IM nadal istnieje i chociaz coraz mniej nas to mysle ze dopóki beda tworzyc to fanow nie braknie:)
mormon656
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: mormon656 »

Nie rozumiem skąd te narzkania na ich formę :roll:
MarcinIM
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: MarcinIM »

Siemanko, jestem Marcin, na nazwisko mi Krópelka. Mam 23 lata, mieszkam w Kłodzku. Rodzice pracują na budownie.
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: erni13 »

Ja tu jestem od jakiegoś czasu, więc i wypadałoby się przywitać. Jestem Ernest i mam 15 lat. Iron Maiden słucham od... Grudnia! Wtedy to zakochałem się w metalu, dzieki moim kolegom którzy puścili mi El Dorado, czy Number of The Beast. Zakochałem się w tym zespole i nawet odbyłem pierwszy koncert. Zespół, podobnie jak cały metal stał się dla mnie swego rodzaju... Religią! Tak ,to chyba najodpowiedniejsze określenie. Jestem więc początkujący, lecz się staram. Cześć. :)
Awatar użytkownika
Man Dorado
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Man Dorado »

Witam.Ponownie zarejestrowalem się na TYM forum.Parę lat temu bylem tu pod nickiem "wratchchild" z numerem legitymacji 317.Pozdrawiam wszystkich nowych i starych fanów Maiden.Up The Irons!! :twisted:
Awatar użytkownika
frostn
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: frostn »

Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Mam na imię Marcin i mam 15 lat. Iron Maiden słucham od niedawna, a dokładniej od tegorocznego Sonisphere. :D Poszedłem na ten festiwal głównie ze względu na Motorheada, którego bardzo lubię. Ironów postanowiłem obejrzeć "przy okazji". :P Koncert bardzo mi się spodobał, zaskoczyła mnie forma w jakiej są muzycy, a szczególnie Bruce. ;) Od tamtego koncertu polubiłem ten zespół. :)
claudette
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: claudette »

Witajcie wszyscy! :mryellow: Jestem Klaudia. Przygoda z Ironami zaczęła się.. w zasadzie już w kołysce, dzięki tacie :D Ale potem długi czas buntu, poszukiwania w innej muzyce i rok 2007, w którym obejrzałam od deski do deski z tatą i wujkiem Rock In Rio i zostałam zaczarowana w szczególności Hallowed Be Thy Name. :mryellow: Przez prawie rok słuchałam tylko tego utworu Dziewicy i rok 2008, koncert :D Tata postanowił spełnić swoje marzenie i pojechać na Gwardię, a ja wraz z nim :D Wchodziłam na stadion jako zwykły słuchacz paru utowrów Żelaznych, wychodziłam już chyba jako fanka :mryellow: I zaczął się wspaniały czas, gdzie zrozumiałam co znaczy "delektowac się" muzyką i czas, w którym poszerzam swoje horyzonty muzyczne i w zasadzie dzięki Żelaznym poznałam kawał świetnych zespołów i dobrej muzyki :) No i po tegorocznym koncercie utwierdziłam się w przekonaniu, że sa genialni! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

witamy :)
fajnie, że IM cały czas ktoś odkrywa na nowo :)
Frodzio18
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Frodzio18 »

Witam wszystkich! Mam na imię Adam i mam 17 lat. Iron Maiden slucham jakoś od lutego br. Kiedyś znałem tylko kilka piosenek (m.in. poznanych przez gre Carmageddon) i jakoś tak posłuchałem reszte i mi się spodobali :D
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Ktoś w tych czasach jeszcze gra w Carmę? :) Jestem pozytywnie zaskoczony, bo to kapitalna gra, ale kiedy ona się pojawiła na rynku miałeś raptem 4 lata. :) Jestem zaintrygowany co takiego młodziaka zainteresowało w takim starociu. :)
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Może rozjeżdżanie pingwinów, słoni i innych niewinnych stworzeń bożych ;-)

Ja swoją drogą też pierwszy raz w życiu usłyszałem Ironów w Carmageddonie 2, w którego namiętnie grał mój kuzyn. Niedługo później był Somwhere in Time i od tamtego czasu obaj jesteśmy chorymi fanatykami...
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: erni13 »

Robienie rozpiździelu przy dźwiękach The Trooper, Aces High, czy BQOBD to cudo...
kolczak
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: kolczak »

Witam. Mam na imie Michał. Mam 13 lat ( pod koniec lipca) . Ironow słucham od 4 lat, gdy tata pokazal mi Live After Death. Wtedy zaczela sie moja przygoda z Maiden.
Iron Maiden6.06.2007 - Ostrava7.08.2008 - Warszawa 10.06.2011 - Warszawa
Awatar użytkownika
Iron_GerwaZy
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Iron_GerwaZy »

Siemanko ;-)

Jestem Iron_GerwaZy. Moje rzeczywiste imię to Jerzy, ale dla kumpli jestem GerwaZ od gimnazjum, kiedy to razem staliśmy się true metals :lol:

Byłem ostatnio na czeskim Sonisphere - jestem z Mikołowa, więc mi znacznie bliżej niż do Stolca ;-) Wzięła mnie potrzeba z nudów teraz na jakieś zabawy a zauważyłem, że macie ostatnio ciekawe rankingi związane z moim ukochanym IRON MAIDEN :pijak:

Jestem fanem gigantycznym Maidenów. W liceum nawet chcieli mnie do psychiatryka wysłać, bo niby o niczym innym nie gadałem :neutral:

UP THE IRONS :!:
Awatar użytkownika
Veggie-Maiden
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Veggie-Maiden »

strzała!

jestem nowy tutaj. z braku zajęć i siedzenia w domu przez chorobę uznałem, że pogadam tutaj z ludziskami :)

kilka słów o sobie? nie prostszego ;)

mam na imię maciek, jestem z wrocka. maidenów od czasu jak miałem 15 lat i pojechałem na koncert do warszawy z trasy brave new world. od tej pory byłem jeszcze pare razy, jak mam w stopce. ostatnio soni :) pewnie nieświadomie zatem spotkałem się z połową tego forum na bemowie :D

pozdrawiam i oby się nam spoko gadało :)
Maiden:WarszawaKatowiceWrocławWarszawaWarszawa666 \m/
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

witam i oby nam się ;) :pijak:
Magus Dr Dee
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Magus Dr Dee »

Witam wszystkich :)

Moja przygoda z Iron Maiden zaczęła się ok. 4-5 lat temu od usłyszenia w radio "Run To The Hills". Z czasem czytałem coraz więcej o zespole, słuchałem singli, kupiłem płyty i w tym roku po raz pierwszy byłem na koncercie Iron Maiden na Bemowie.
Awatar użytkownika
kamil198
-#Invader
-#Invader

Post autor: kamil198 »

Witam. Jestem Kamil mam 15 lat i pochodzę z Warszawy. Ironów poznałem już chyba z rok temu, kiedy to kumpel zaczął mi puszczać Run To The Hills i 2 Minutes To Midnight.
ODPOWIEDZ