chyba idę na paula bo siostra mam i postawić bilet. powiedziała że skoro ona nie moze to przynajmniej ja będę no come na bank dostaniesz bilet, bo w-z (ten klub) tak właśnie robi że tylko połowe daje do przedsprzedaży
Heh, fajnie Ci. Szkoda, że moja siostra nie może mi postawić biletu
Matek pisze:no come na bank dostaniesz bilet, bo w-z (ten klub) tak właśnie robi że tylko połowe daje do przedsprzedaży
To bardzo dobrze. Jesli pójdę na koncert, to nie będe się przynajmniej bał, że biletów zabraknie ;] Kuffa, mam nadzieję, że znajdzie się jakiś nocleg i będe mógł zaliczyć dwa koncerty...
hm, nie zauważyłem za to widzę wielką nędzę w sferze tekstów na przykład. tak sobie teraz pomyśłałem, ze w ogóle nie mogę skapować tego fenomenu comy...
no gdybyśmy wszystkie fenomeny rozumieli do by się żyć nie dało co nie zmienia że fenomen comy jest i jest to zjawisko na ogromną skalę jak na nasz mały kraj
no właśnie samo zjawisko jest fajne, tylko trochę zwątpiłem w moich rodaków,ze to akurat coma
ale dobra, tak się tylko bezczelnie wtrąciłem, wracam do moich łomotów.
chociaż w sumie teraz to sentymentalnych smętów słucham
o tym dvd mówiłem jakieś 1,5 miesiąca temu
kurde a co do koncertu to się zaczynam bać że nie wejde. biletów nie ma od tygodnia. mam nadzieje że klub dość sporo zostawił na last minute
Matek pisze:kurde a co do koncertu to się zaczynam bać że nie wejde. biletów nie ma od tygodnia. mam nadzieje że klub dość sporo zostawił na last minute
No właśnie ja mam ten sam problem. Jakiejś wielkiej promocji tego koncertu nie widziałem a biletów też od dawna nie ma, więc może sporo zostało