Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Też zdarza mi się odpalić, raczej nawiązywałem do tego, że nie spodziewam się po panu prowadzącym znajomości tego materiału 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zakładam, ze większość się zgadza w tym materiale, ale jednak upewniłbym się, że poprawnie wymawiam imię bohatera odcinka 
-
MaidenZary
- -#Prisoner

O co chodzi z fasolką na Facebooku?
Warto dodać ze fasolką w puszkach o imionach 6 muszkieterów 
serio? Zamiast wydac jakas koncertowke to beda wrzucac puszki z fasolka? I sklepy w Brazyli z piwskiem?
Niech wrzuca rozpiskę na 2026 w Europie 
Mamy końcówkę 2025 roku a Maiden dalej nie wypuściło Pro-Shota Aleksandra.
Absolutnie katastrofalny MENADŻMENT. Gorszy ma chyba tylko Turbo.
Absolutnie katastrofalny MENADŻMENT. Gorszy ma chyba tylko Turbo.
www.last.fm/user/darkfuneral18
I jeszcze nie pokazali zabawek Janka, z poprzedniej trasy, nagranych zapewne ponad 2 lata temu - bollocks xDDD.
- Saimon1995
- -#Moderator

Nie wiem, w którym roku się oni zatrzymali, ale nie jest to nawet 2020.
Ale faktycznie - nie dać fanom ZA DARMO pro-shota najbardziej oczekiwanego kawałka, mając go nagranego z każdego koncertu trasy...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No właśnie... Moje pierwsze skojarzenie z koncertowym Janickiem
Fan service w tym zespole praktycznie nie istnieje i jest to przykre, niech się uczą od Mety - piszemy to od lat i nic się nie zmienia.nugz pisze: Ale faktycznie - nie dać fanom ZA DARMO pro-shota najbardziej oczekiwanego kawałka, mając go nagranego z każdego koncertu trasy...
Już nawet nie chcę porównywać, bo ten stary pies jest wyjątkowo niekumaty i chyba już nie ogarnie nowych sztuczek 
Oszołomy na głównym forum Maiden piszą rzeczy typu, że to Metallica robi źle, bo wtedy to wszystko traci magię i jest ogólnodostępne. A wiecie jak IM już ogłasza live wydawnictwo, to jest całe napięcie, czekanie, wyobrażanie sobie jak będzie brzmiało itd..
tak samo jak no repeat weekend jest zły, bo ktoś chce usłyszeć Enter Sandman, a pójdzie na koncert w dniu, w którym akurat go nie grają i jest rozczarowanie.
niektórzy nawet nazywali to oszukiwaniem fanów.
A później wychodzi "Nights..."
No niestety fani przez lata "nauczyli" zespół, że nie trzeba się starać. I tak jest git.
www.MetalSide.pl
To że za darmo nie dali to pół biedy, nie dali wcale nawet jakby ktoś chciał zapłacić
Forum internetowe to poważna sprawa.
Tak naprawdę wystarczyłoby dać zgodę na opublikowanie całości Wacken 2023. Może skoro tego nie robią to mają jakieś dalekosiężne plany wydania live z tej trasy.
Kolejny świetny powód żeby tam nie zaglądać, nigdy. Dzięki za uświadomienieMaidenFan pisze: ↑śr wrz 03, 2025 11:28 am Oszołomy na głównym forum Maiden piszą rzeczy typu, że to Metallica robi źle, bo wtedy to wszystko traci magię i jest ogólnodostępne. A wiecie jak IM już ogłasza live wydawnictwo, to jest całe napięcie, czekanie, wyobrażanie sobie jak będzie brzmiało itd..tak samo jak no repeat weekend jest zły, bo ktoś chce usłyszeć Enter Sandman, a pójdzie na koncert w dniu, w którym akurat go nie grają i jest rozczarowanie.
niektórzy nawet nazywali to oszukiwaniem fanów.
Oglądam Elżbietę od prawie jej początku. Ten wywiad z Brucem to sztos. Jeden z lepszych.