A panowie z Helloweena gdzie śpią?
13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Jeśli będziemy mieć namioty 
(no chyba, że jadą od razu nach Hause)
trzeba bedzie jakos sie tam ugadac na festivalu najlepiej zrobic jakas flage rozpoznawcza zeby sie nasi koledzy i kolezani ze sanktuarium nie zgubili a tak bedziemy wszyscy razem a czym nas wiecej tym lepiej.. ja ze soba biore aparat i kamere i mysle e sobie tam wynajmne jakis pokoj kolo festivalu i na noc sie przespac (powiedzmy przespac),
Co do flagi ! to ja sie postaram zrobić z edguy. Pokój powiadasz hmm nie wiem jakie koszta ale pomysł ciekawy, myśle jednak że klimat trzymają namiopy 
Pewnie;] Sczególnie takie za 40 zł z biedronki ;]Lucanus pisze:myśle jednak że klimat trzymają namiopy
-
Deleted User 357
Tak,szczególny klimat mają kiedy Ci przy najmniejszym deszczu coś kapie na łebFear pisze: Sczególnie takie za 40 zł z biedronki ;]
Rozpiska bez podanych godzin wystepow:
PIATEK 14.07
Flood (CZ)
Cobalto (Brazil)
Harmful (Ger)
Wohnout (CZ)
Horkýže Slíže (SK)
Tamoto (Ger)
Kreator (Ger)
The Gathering (Nl)
Whitesnake (UK)
Masterplan (Ger)
SOBOTA 15.07
Pangea (CZ)
Bed Sores (CZ)
NVÚ (CZ)
Jaksi Taksi (CZ)
Illdisposed (Den)
KJU: (Ger)
Dark Gamballe (CZ)
Charon (Fin)
Leaves´Eyes (Ger,Aut,Nor)
Evergrey (Swe)
Annihilator (Can)
Gamma Ray (Ger)
Helloween (Ger)
Rage (Ger,Blr,USA)
NIEDZIELA 16.07
HazyDecay (CZ)
E!E (CZ)
Doctor PP (CZ)
Tleskač (CZ)
Škwor (CZ)
Mńága a Žďorp (CZ)
End Of Green (Ger)
Crucified Barbara (Swe)
Riverside (Pol)
Korpiklaani (Fin)
Tři Sestry (CZ)
Edguy (Ger)
Apocalyptica (Fin) + Marta
Within Temptation (Nl)
PIATEK 14.07
Flood (CZ)
Cobalto (Brazil)
Harmful (Ger)
Wohnout (CZ)
Horkýže Slíže (SK)
Tamoto (Ger)
Kreator (Ger)
The Gathering (Nl)
Whitesnake (UK)
Masterplan (Ger)
SOBOTA 15.07
Pangea (CZ)
Bed Sores (CZ)
NVÚ (CZ)
Jaksi Taksi (CZ)
Illdisposed (Den)
KJU: (Ger)
Dark Gamballe (CZ)
Charon (Fin)
Leaves´Eyes (Ger,Aut,Nor)
Evergrey (Swe)
Annihilator (Can)
Gamma Ray (Ger)
Helloween (Ger)
Rage (Ger,Blr,USA)
NIEDZIELA 16.07
HazyDecay (CZ)
E!E (CZ)
Doctor PP (CZ)
Tleskač (CZ)
Škwor (CZ)
Mńága a Žďorp (CZ)
End Of Green (Ger)
Crucified Barbara (Swe)
Riverside (Pol)
Korpiklaani (Fin)
Tři Sestry (CZ)
Edguy (Ger)
Apocalyptica (Fin) + Marta
Within Temptation (Nl)
-
Deleted User 357
Mogli by tego Rage'a na niedziele przenieść,ale poza tym ok
Oooo!! Jaki burżuj się znalazłŻelazny pisze:Tak,szczególny klimat mają kiedy Ci przy najmniejszym deszczu coś kapie na łeb![]()
A widać , że w niedzielę tak juz emocje trochę opadną, ale mam nadzieje, że nie w naszym, "obozie"
-
Deleted User 1309
W piatek Kreator , sobota super , niedziela nudnawa
.
Rozumiem , ze lista zespolow zamknieta ?
Rozumiem , ze lista zespolow zamknieta ?
Takze miejmy nadzieje, że będzie mało ludzi w niedzielę się bawiło, to wtedy będziemy mogli sie pokusic o bycie przy barierkachMareq555 pisze:W piatek Kreator , sobota super , niedziela nudnawa
-
Deleted User 357
No nie do końca,w niedziele jest Edguy,a jak sie przekonacie,oni po prostu wymiatają na koncertach
-
Deleted User 1309
Fakt na nich mocno licze w niedziele , ale takie zespoly jak WT czy Apocalyptica muzycznie mnienie pociagajaNo nie do końca,w niedziele jest Edguy
-
Deleted User 357
Apoki niech zagrają jak najwięcej Metalliki;]
Barierka w Czechach, to raczej mały wysiłekFear pisze:to wtedy będziemy mogli sie pokusic o bycie przy barierkach[ tzn. na niektórych zespołach i tak to planuję
]
Sobota super
www.MetalSide.pl
No tak, tak . Ale mnie Apocaliptica intersuje ;]Mareq555 pisze:Fakt na nich mocno licze w niedziele , ale takie zespoly jak WT czy Apocalyptica muzycznie mnienie pociagaja
W sumie chyba było by super wtedy.Żelazny pisze:Apoki niech zagrają jak najwięcej Metalliki;]
A to chyba wynika z tego , że tylko u nas jest się trudno dostać do barierekgumbyy pisze:Barierka w Czechach, to raczej mały wysiłek W tamtym roku tak było
Ja wracam na treningi i pcham się twardo, ale nie atakuję, tylko samoobronaFear pisze:Ale i tak trzeba będzie pójsć na siłownię, aby zwiększyć swoją skuteczność
Bo ja muszę do przodu no..

W sumie to Wy [ kobiety ] będziecie miały bardzo dobrze, bo Żelazny, D5, I84, ja [ i kto tam jeszcze będzie z mężczyzn] będzie robił przejście:P Chociaż ćwiczyć nigdy nie zaszkodzi !Lucy pisze:Ja wracam na treningi i pcham się twardo, ale nie atakuję, tylko samoobrona
Bo ja muszę do przodu no..
P.S. Chyba sobie kupię karnet na tą siłownię
-
Deleted User 357
Spoko,tam jest ścisk tylko na samiutkim początku,podem robi się luz(Pamiętasz Ewa Edguya).
Ah,przypominam że jak co roku będą też spotkania z kapelami,nie wiem jak u was,ale dla mnie przybić piątkę Millemu to absolutny priorytet, przypomnieć się Tobiasowi,Weikiemu,Peavy'emu,oraz spotkać Kaia i Jorna będzie tez trzeba:]
Mam nadzieję że rozwiążą to tak że spotam się z jak największą ilością kapel;]
Ah,ten cały Deris też raczej będzie;]
Ah,przypominam że jak co roku będą też spotkania z kapelami,nie wiem jak u was,ale dla mnie przybić piątkę Millemu to absolutny priorytet, przypomnieć się Tobiasowi,Weikiemu,Peavy'emu,oraz spotkać Kaia i Jorna będzie tez trzeba:]
Mam nadzieję że rozwiążą to tak że spotam się z jak największą ilością kapel;]
Ah,ten cały Deris też raczej będzie;]
W sumie ważniejszy jest spryt, niż siłaFear pisze:A to chyba wynika z tego , że tylko u nas jest się trudno dostać do barierekgumbyy pisze:Barierka w Czechach, to raczej mały wysiłek W tamtym roku tak byłoAle i tak trzeba będzie pójsć na siłownię, aby zwiększyć swoją skuteczność
www.MetalSide.pl
Nie , no z tą siłownią to przecież byl żart ;] Ale tak czy siak, chyba się udam do fitnes ;]gumbyy pisze:W sumie ważniejszy jest spryt, niż siła Jak dobrze pokombinujesz, to zawsze dopchasz się do przodu
A to gdzie można ich spotkać ? ;]Żelazny pisze:Mam nadzieję że rozwiążą to tak że spotam się z jak największą ilością kapel;]