METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Ja byłem na koncercie w Krakowie było Super !!! Chętnie bym zobaczył jakieś nagranie z tego koncertu albo foty jak ktoś ma to niech sie podzieli :rocx
STAY HEAVY MŁODZIEZY
Apropo Kro to widziałem całe zajście i powiem szczerze ,że może ochroniarz miał gorszy dzień?
Swóją drogą naprawdę można było postać te 5min dłużej i nie krzyczeć. A dałoby się bootleg Di Anno udostępnić tak zeby wszyscy chętni mogli sobie ściągnąć? 
-
metalmissiek
- -#Charlotte

Dodam coś w tej sprawie. Na koncerty do Mega chodzę od poczatku jego istnienia w tej formie, czyli od 1993 roku. Tam zawsze w ochronie pracowały takie buraki jak ten, z którym miałeś wczoraj do czynienia (widziałem całe zajście, stałem tuż za wami). Raz kiedyś byłem świadkiem sytuacji, że ochroniarze wykopali (dosłownie) pewnego dziennikarza bo chciał wejść zanim zaczną wpuszczać tłum.Kroczniok pisze:Co za gnoje w tym Mega. Pierdolony burak z ochrony nie wpuscil mnie do klubu za "k#### mac ile mamy stac" tlumaczac to tym, ze nie potrafie sie zachowac, bo jest zaloba. To jak jest k#### zaloba to odwalajcie koncert!!!
W ogóle niepunktualność obsługi i chamskie zachowanie pracowników Mega w stosunku do klientów klubu to temat na długą opowieść. Co do wczoraj - koleś ewidentnie szukał zaczepki. Hasło o żałobie potwierdziło tylko jego głupotę.
Na pocieszenie Ci powiem, że Mega w tym miejscu będzie istnieć tylko do końca roku, a więc w sumie już niedługo. Potem mają przenieść lokalizację do innej dzielnicy (tak słyszałem). Zawsze jest szansa, że może w nowym miejscu skończy się ta patologia.Kroczniok pisze:Nigdy wiecej nie pojde do Mega na zaden koncert
to biore a wy panowie bedzieci mi robic za security wrazie jakby jakas ochrona cos dymila :guns :beerIronkos pisze:kubush napisał:
mozna wniesc kamere i krecic czy nie bo jak tak to biore do madnesu sprzecik i robimy bootlega
Bierz!
jasne mam premium na rapidshare wiec bez problemuAbstract pisze:A dałoby się bootleg Di Anno udostępnić tak zeby wszyscy chętni mogli sobie ściągnąć?
na tereny huty Baildon przy ulicy.. Żelaznej (metalmissiek pisze:Potem mają przenieść lokalizację do innej dzielnicy (tak słyszałem)
obyZawsze jest szansa, że może w nowym miejscu skończy się ta patologia.
już nie mam tu najwięcej postów

Możemy zrobić petycję do zarządcy Mega Clubu i goście są zwolnieni. Ale zwrócić się z prośbą o pomoc do Ojca Chrzestnego
.
Ale ludzie i tak zostana Ci sami, poprostu to byl zwykly drech nic wiecej, zero mozgu, moze jakbym mial 2 kilo lancuchow na szyji i 3 paski na bluzie to by mnie wpuscil.metalmissiek pisze:Na pocieszenie Ci powiem, że Mega w tym miejscu będzie istnieć tylko do końca roku, a więc w sumie już niedługo. Potem mają przenieść lokalizację do innej dzielnicy (tak słyszałem). Zawsze jest szansa, że może w nowym miejscu skończy się ta patologia.
to by powiedzial "siema ziom krzycz glosniej" ... tych panow nie ma co komentowac i tyle....Kroczniok pisze:moze jakbym mial 2 kilo lancuchow na szyji i 3 paski na bluzie to by mnie wpuscil.

oczywiscie, ze nie bylo agresywne i oczywiscie, ze mozna bylo uznac za jaja, ale sam przyznaj - potrzebne ci to bylo? nie mozna bylo postac spokojnie jeszcze chwili? nie od dzisiaj wiadomo, ze w ochronie zazwyczaj sa buraki i najczesciej dresy, wiec dla nich to czysta przyjemnosc nie wpuscic z byle powodu jakiegos goscia na koncert metalowy... wiec po cholere ich prowokowac?Kroczniok pisze:Dzizas, ale to nie bylo nawet agresywne zachowanie, mozna to bylo uznac za jaja, darlo sie doslownie 5 osob razem ze mna.
co do obslugi w mega, to akurat tez zauwazylem, ze uprzejmosc nie jest ich najlepsza strona, no chyba ze to taki zwyczaj w katowicach, ze jak pani jakastam z szatni czy innego miejsca mowi 'przepraszam' przechodzac, to jest to jednoznaczne z wpieprzeniem mi lokcia w plecy, bo wszystkie ktore przechodzily mialy taki zwyczaj dziwny...
"everybody lies"
co do tego krzyczenia to chyba ja i żelazny zaczelismy krzyczeć, ale pewien nie jestem 

w tym przypadku mamy to samo zdanieBizon pisze:oczywiscie, ze nie bylo agresywne i oczywiscie, ze mozna bylo uznac za jaja, ale sam przyznaj - potrzebne ci to bylo? nie mozna bylo postac spokojnie jeszcze chwili?
Kurde jakbym wiedzial, ze sie przewroce to sobie usiadeBizon pisze:oczywiscie, ze nie bylo agresywne i oczywiscie, ze mozna bylo uznac za jaja, ale sam przyznaj - potrzebne ci to bylo?
Spx zią :beerAbstract pisze:Za towarzystwo dziękuję Arturowi i Żelaznemu :beer
Ogólnie to mi się podobało, nawet bardzo. Koncert chainsaw był wg mnie ok, może rewelacyjny jeszcze nie, ale całkiem całkiem. Z 4-ech utworów, które znam zagrali wszystkie za co wielki plus u mnie
A co do Paula to bardzo fajnie wszystko było. Jajcarski zespół, zwłaszcza perkman, który aż 2 razy uścisnął mi rękę
Ogólnie bardzo udany koncert wg mnie, opłacało się iść, dobrze, żemimo wahania się pojawiłem.
No i ofkorz bardzo miło było poznać kolejne nieznane wcześniej mi osoby z Sanktuarium, tak więc pozdro dla Metala-Dzikiej Wiśni, Sim0na, Syzyga, Żelaznego, Szymona, S1, Clansa, Slava, Abstracta, Piniola, no i ofkorz dla znanych mi już person, tak więć Evki, Raffa, Szajbusa (lożowy burżuj
Po koncercie było całkiemfpytę, choć zimno
A, a co do hasła roku drogi Żelazny to ja mam nieco inny typ
Salute
Moje fotki z krakowskiego koncertu znajdziesz tutaj: http://www.sanktuarium.org/edhunter/atat666 pisze:Ja byłem na koncercie w Krakowie było Super !!! Chętnie bym zobaczył jakieś nagranie z tego koncertu albo foty jak ktoś ma to niech sie podzieli :rocx
Up Di... Anno
zasmiescie fotki z rzeszowa jak ktos ma ...
Właściwie to z Arturem przegadaliśmy całą przerwę pomiędzy Chainsaw i Di Anno
Oj było świetnie, tylo ,że w końcu nie rzucliśmy paru tekstów ,tkóre mielśmy w planie 
Kruna, mogłem przyjechać

ale przez chwile krzyczeliśmy Fear Of The DarkAbstract pisze:Oj było świetnie, tylo ,że w końcu nie rzucliśmy paru tekstów ,tkóre mielśmy w planie
ja osobiscie na lepszym koncercie nie bylem
Stalem (a wlasciwie dobrnalem ) w pierwszym rzedzie. Pol koncertu ludzie probowalli dosłownie wyrwac mnie z mojego miejsca (slady paznokci na szyi, rekach plecach) walili po zebrach (siniaki z obu stron) lapali zqa glowe (takze siniaki) raz sie prawie poddalem ale walczylem... i nie dalem sie
STAŁEM CAŁY KONCERT W PIERWSZYM RZEDZIE.
Wrazenia NIESAMOWITE
Zmacalem chyba kazda gitare
Paul podal mi reke kilkakrotnie, no piekna sprawa. Niewiele rozumialem co on mowi bo tak glosno bylo a ja trzymalem sie jego glosnika 
Gitarzysta fajnie polal Arctikiem fanow
szyja do dzis boli mnie z machania glowa
serio 
Szkoda ze troche wypilem i nie koncentrowalem sie na tym by wszystko zapamietac ale trudno..
aaaa na RUNNING FREE przystawil mi mikrofon do ust
jakbyu cos podonego bylo kiedyts w rzeszowie
Wielkie dziki dla Wickera ze dal inbfo o koncercie
Stalem (a wlasciwie dobrnalem ) w pierwszym rzedzie. Pol koncertu ludzie probowalli dosłownie wyrwac mnie z mojego miejsca (slady paznokci na szyi, rekach plecach) walili po zebrach (siniaki z obu stron) lapali zqa glowe (takze siniaki) raz sie prawie poddalem ale walczylem... i nie dalem sie
STAŁEM CAŁY KONCERT W PIERWSZYM RZEDZIE.
Wrazenia NIESAMOWITE
Zmacalem chyba kazda gitare
Gitarzysta fajnie polal Arctikiem fanow
szyja do dzis boli mnie z machania glowa
Szkoda ze troche wypilem i nie koncentrowalem sie na tym by wszystko zapamietac ale trudno..
aaaa na RUNNING FREE przystawil mi mikrofon do ust
jakbyu cos podonego bylo kiedyts w rzeszowie
Wielkie dziki dla Wickera ze dal inbfo o koncercie
@ED HUNTER dzięki wielkie super fotki !!!
STAY HEAVY MŁODZIEZY