Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Hmm, nic nie znalazłam (jestem z siebie dumna, przejrzałam cały topic i nawet się gdzieniegdzie wczytałam w Wasze kłótnie na temat zespołuMatek pisze:przezsukaj temat kaśQ, dałem adres serwera skąd można pobrać w zasadzie wszystkie ich utwory niewydane na płytach
Wczorajszy koncert świetny - momentami myślałem że ten "Wiatrak" legnie w gruzach. Roguc na Schizofremii rzuca się w publike (ale to chyba stały motyw na tej trasie
). Szkoda tylko, że nei zagrali Listopada, ale ogólnie koncert jak ta lala 
no to ja się zbieram zaraz. w sumie mi się nie chce bo się spłukałem wczoraj
ale obiecalem koleżance że pójdziemy razem i już się nie wywynę
no ale wiem że będzie mi się podobało i żałował na bank nie będę. w końcu to Coma.
- Elevatorman
- -#Clansman

no matek dawaj relacje z komcertu

Koncert był IMO bardzo słaby, jeden z gorszych jakie widziałem w życiu.Filik10 pisze:No to Matek zdaj relacje z koncertu potem - będzie musiał być fantastyczny. A Cisza i Ogień live musi wypadać komsicznie
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ściema - nie wyobrażam sobie takiego koncertu Comy. Nawet jakby sięRoguc zapił na śmierć na scenie to same instumenty i tak dałyby radę:PMeier(D5) pisze: Koncert był IMO bardzo słaby, jeden z gorszych jakie widziałem w życiu.
Zgadzam się koncert był bardzo bardzo dobry. Miejsce koncertu mogę opisywać w samych superlatywach. Duża szatnia i sprawna obsługa szatni, duża sala akurat pasująca do koncertu Comy w rodzinnym mieście (mniejsza niż typowa hala i o wiele większa niż klub), świetna akustyka.Mirdaroh pisze:Koncert w Łodzi poezja. Do tego piosenka zagrana z Undergraundu "Cisza i ogień". Zespół grał co publika sobie zażyczyła. Czekam teraz na zapis DVD z tego koncertu.
Ten koncert udowodnił, że Coma to najlepszy polski zespół koncertowy. Grali około 3 godzin, po bokach były telebimy a na scenie dużo starych telewizorów. Niektóre wizualizacje robiły naprawdę duże wrażenie (Święta, Wojna, Nie ma Joozka, Schizofrenia). Ogólnie było dużo nawiązań do polityki oraz humoru. Świetne były także solówki gitarzystów do podkładu disco, które poprzedzała słynna wypowiedź Leppera "zatańczyliście bregdensa - taniec na głowie jakby ktoś nie wiedział"
Set:
1. Zaprzepaszczone
2. PWZM
3. Święta
4. Wojna
5. Spadam
6. Sierpień
7. Czas Globalnej Niepogody
8. Tonacja
9. Nie Wierzę Skurwysynom
10. System
11. Skaczemy
12. Solo gitarzystów
13. Ostrość
14. W ogrodzie
15. Solo na bas+perkusja
16. Schizofrenia
17. Zbyszek
BIS
18. Joozek
19. Listopad
20. 100 tysięcy
21. Leszek Żukowski
22. Cisza i ogień
O k***** jaki setWojtek pisze:Zgadzam się koncert był bardzo bardzo dobry. Miejsce koncertu mogę opisywać w samych superlatywach. Duża szatnia i sprawna obsługa szatni, duża sala akurat pasująca do koncertu Comy w rodzinnym mieście (mniejsza niż typowa hala i o wiele większa niż klub), świetna akustyka.Mirdaroh pisze:Koncert w Łodzi poezja. Do tego piosenka zagrana z Undergraundu "Cisza i ogień". Zespół grał co publika sobie zażyczyła. Czekam teraz na zapis DVD z tego koncertu.
Ten koncert udowodnił, że Coma to najlepszy polski zespół koncertowy. Grali około 3 godzin, po bokach były telebimy a na scenie dużo starych telewizorów. Niektóre wizualizacje robiły naprawdę duże wrażenie (Święta, Wojna, Nie ma Joozka, Schizofrenia). Ogólnie było dużo nawiązań do polityki oraz humoru. Świetne były także solówki gitarzystów do podkładu disco, które poprzedzała słynna wypowiedź Leppera "zatańczyliście bregdensa - taniec na głowie jakby ktoś nie wiedział"
Set:
1. Zaprzepaszczone
2. PWZM
3. Święta
4. Wojna
5. Spadam
6. Sierpień
7. Czas Globalnej Niepogody
8. Tonacja
9. Nie Wierzę Skurwysynom
10. System
11. Skaczemy
12. Solo gitarzystów
13. Ostrość
14. W ogrodzie
15. Solo na bas+perkusja
16. Schizofrenia
17. Zbyszek
BIS
18. Joozek
19. Listopad
20. 100 tysięcy
21. Leszek Żukowski
22. Cisza i ogień
Żałuje, że mnie nie było na tym koncercie
Jak wypadł Roguc wokalnie? I czy możesz napisać coś więcej o tych wizualizacjach ?
Ach, teraz czekam z niecierpliwością na to dvd, bo widać, że będzie na co popatrzeć i przede wszystkim będzie czego posłuchać!