albo pisz do mnie - kupilam to nagranie na dvd i nie krzycze co chwile gdzie ono jesto Chłopie ledwo zes na forum i juz taki sęp to nie tak hooooop pisz do butcher111
Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Guitarmaster - widzisz to?

Myślę, że do czasu pojawienia się tego bootlega powinno się banować tych wsyzstkich krzykaczy - na koncie 1 post (o treści"wyślijcie mi na mail link do boota z gury dzienki") po to by mu DAĆ, bo on jest PAN i on ŻĄDA. Ludzie się pojawiają dopiero jak cos potrzebują - a IMO dla takich tutaj nie powinno być miejsca.
- guitarmaster
- -#Charlotte

chciałbym zauważyć ze nie pojawilem sie na forum dopiero jak mi czegos potrzeba tylko 26.01.2005 i niezadam tylko grzecznie prosze a jesli kulturalna prosba do was nie dociera to sorry !!!!! ja tylko prosilem o pomoc!!! wiec wielkie dzieki pomogliscie mi !!
guitarmaster - jesteś właśnie przykładem tego, o czym mówiłem. Poza tym zaskakująco dobrze pojąłeś, że chodzi m.in. o ciebie...zastanawiające...
- guitarmaster
- -#Charlotte

bo nikt inny przyjacielu w najblizszym czasie nie prosil o link !!! zreszta niewazne jesli naprawde tak was to ubodlo ze prosilem o pomoc TO WSZYSTKICH PRZEPRASZAM
Przecież wiadomo, że jak w końcu ktoś (mawpa chyba) wrzuci ten bootleg gdzieś to od razu poda link! No ludzie, po co miałby koś wrzucać plik i czekać, aż ktoś sam się domyśli gdzie on może być?guitarmaster pisze:bo nikt inny przyjacielu w najblizszym czasie nie prosil o link !!! zreszta niewazne jesli naprawde tak was to ubodlo ze prosilem o pomoc TO WSZYSTKICH PRZEPRASZAM
a to ciekawe pojawil sie 26.01.2005 a ma 4 posty czyli pisze jak cos potrzebuje bo nalezy odliczyc ostatnie 2 gdzie sie tlumaczy ktore zreszta sa na tej stronie
Butcher z mila checia kupie o Ciebie to DVD z Chorzowa tylko nie wiem ile sobie za nie zyczysz
Jesli bys byl tak mily i dal mi znac jak moge go od Ciebie dostac to bym byl bardzo wdzieczny :] pozdr
moje gg to 5047381 albo kom 663 556 952 dzieki z gory ( chodzi oczywiscie o kupno
:P )
Poland We salute you !!!!! :]
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Poszukaj dokładnie ogłoszenia na forum. Podpowiem - dział dla kolekcjonerów
Dogadacie się przez maila.
Podaję linka na strone allegro, gdzie można kupić wersję dvd (chyba pierwszą, ale nie jestem pewien na 100%) od niejakiego beeliar'a. Jednak jest duże ale - beeliar kpi sobie z Mayer'a ewidentnie kopiując i streszczając jego recenzje ze stronki clansmenik.webpark.pl!!!!! Podałby chociaż skąd to ma, a nie - lepiej udawać, że się samemu napisało. Najlepsze jest to, że napisał, że jest to oryginalne wydanie EMI
2005 (pewnie dlatego, żeby mu nie usunęli aukcji - coś za coś). Jak się chce to można przekonać administratorów, że to jest bootleg, a nie piracka kopia oryginału - trzeba napisać odpowiednią definicję
. Wiem, że bootlegi są w pewnym sensie nielegalne, i ich sprzedaż szczególnie jest zabroniona, ale początkującemu zbieraczowi jest to "na rękę". Beeliar jest też stałym bywalcem forum Sanktuarium - spójrzcie na znajomą okładkę dvd stworzoną przez Macio mena, jest to wersja bez setlisty!
Oto link: http://allegro.pl/show_item.php?item=57203841
Oto link: http://allegro.pl/show_item.php?item=57203841
Kurde, żeby na mnie nie było
Ostatnio tyle się o tą okładkę pytałem. 
-
sic_knot
- -#Wrathchild

a zeby bylo jeszcze ciekawiej, to na tej okladce jest zdjecie mojego biletu
. Achh to perfidny wyzyskiwacz, takich to tylko zapier****ć. Sprzedasz nie wchodzi w gre, co jak co, ale mógłby sie przynajmniej wymienić a nie kase dodatkowo wyzyskiwać i jeszcze podpisywać prawa autorskie. 
- real_alien
- -#Long distance runner

Warning?sic_knot pisze:a zeby bylo jeszcze ciekawiej, to na tej okladce jest zdjecie mojego biletu![]()
. Achh to perfidny wyzyskiwacz, takich to tylko zapier****ć. Sprzedasz nie wchodzi w gre, co jak co, ale mógłby sie przynajmniej wymienić a nie kase dodatkowo wyzyskiwać i jeszcze podpisywać prawa autorskie.
Gdzie pisze, że ma do tego prawa autorskie?
Poza tym gościu ma całkiem pokaźną kolekcję gigów na VCD za 13 zeta (2CD, okładki drukowane na papierze kredowym, naklejki na kompakty, pudełko)... uważam, że to rozsądna cena.
-
sic_knot
- -#Wrathchild

nie "pisze" tylko jest "napisane", a napisane jest tutaj :real_alien pisze: Warning?![]()
Gdzie pisze, że ma do tego prawa autorskie?
Poza tym gościu ma całkiem pokaźną kolekcję gigów na VCD za 13 zeta (2CD, okładki drukowane na papierze kredowym, naklejki na kompakty, pudełko)... uważam, że to rozsądna cena.
"JEST TO ZAPIS KONCERTU IRON MAIDEN Z MISTIC FESTIVAL 2005
PŁYTA DVD JAK WIDAC NA FOTCE
WYDANIE - EMI 2005". Nie jest to oficjalne wydawnictwo, podpisał to tylko pewnie ze względu na to żeby mu aukcji nie usuneli. Mozna sie przyczepić do okładki, bo okładke zabrał Maćkowi i w dodatku jeszcze nie do końca finalną wersje, więc jest sie czego przyczepić. A ze zdzieraniem kasy, OK rozumiem to że gość chce zarobić czy też dajmy na to po samych kosztach walić, no ale przynajmniej mógł podać oficjalne źródła tego a nie od tak sobie walnąć i sprzedać!
pozdrawiam
Sic_knot ---> ja to właśnie napisałem. Powtarzasz moją kwestię (nie lubię takiego czegoś!). Dobrze, że jest ktoś taki, kto "pomaga" początkującym zbieraczom (i nie tylko).
Teraz prośba do adminów: dobrze by było gdyby ten temat został usunięty w ciągu najbliższego miesiąca, gdyż zrobił się tu straszny syf, brzydko mówiąc. Niech ktoś stworzy jeden temat i tylko o istotnych rzeczach, a nie o pierdołach typu kto to ma, kiedy będzie udostępnione i podobne offtopy. Z góry Bóg zapłać!
Teraz prośba do adminów: dobrze by było gdyby ten temat został usunięty w ciągu najbliższego miesiąca, gdyż zrobił się tu straszny syf, brzydko mówiąc. Niech ktoś stworzy jeden temat i tylko o istotnych rzeczach, a nie o pierdołach typu kto to ma, kiedy będzie udostępnione i podobne offtopy. Z góry Bóg zapłać!
- ChainsawManiacPuchatek
- -#Charlotte

Prosze Prześlijcie Mi Jakieś Video Z Koncertu:D Bo Do Dzisiaj nie moge go zapomnieć
steveharris@wp.pl lub gg:4269393
Za Wszystko Dzięki z Góry
Up The Irons
:D
Za chwile posypie sie 10 postow, w ktorym beda na Ciebie najezdzac. Ludzie NIE ROBCIE TEGObo bedzie syfChainsawManiacPuchatek pisze:Prosze Prześlijcie Mi Jakieś Video Z Koncertu:D Bo Do Dzisiaj nie moge go zapomniećsteveharris@wp.pl lub gg:4269393
Chainsaw jak bedzie to sobie sciagniesz albo poszperaj w tym temacie
Ostatnio zmieniony ndz lip 10, 2005 11:25 pm przez Kro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak sobie wyobrażasz przesyłanie video na maila skoro na wp można przesłać wiadomość o wadze nie większej niż 10 MB? :> Przejrzyj ten temat a znajdziesz jakieś linkiChainsawManiacPuchatek pisze:Prosze Prześlijcie Mi Jakieś Video Z Koncertu:D Bo Do Dzisiaj nie moge go zapomniećsteveharris@wp.pl lub gg:4269393
Tak to jest jak się ma mózg wielkości orzecha, lub jest się ograniczonym. A tak na prawdę, to ludziom się nie chce zainteresować nic komputerem, poszukać linków, tylko chcieliby żeby im podac wszystko jak na talerzu. Ale tak ich wychowali rodzice. Wstyd mi za nich