Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Helloween
Ostatni numer na 3 krążku tego wydawnictwa będzie 45 minutowym kolosem granym na fortepianie na 4 ręce przez Kiske i Derisa i będzie opowiadał o katastrofie w Tungusce.
Jestem niemal pewien, że będą 2 płyty. A co do tego na jakim poziomie- ostatnia płyta Helloween była tragicznie słaba, wcześniejsze też szału nie robiły. Obstawiam, że numery w których będzie śpiewał sam Kiske (bo chyba takie będą?) będą najlepsze. I ciekawe czy dowalą do pieca, choć obstawiam wersję "dla każdego coś miłego", czyli trochę durnych numerów Weikatha, trochę melodynego pop-rocka Kiske, i może coś konkretniejszego dowali Hansen. Jakby nie było- jestem bardzo ciekaw co wysmażą.
Ja liczę, że to jednak będzie jedna płyta. Ostatnio niektórzy mają tendencję do nagrywania zbyt długich albumów i potem pełno na nich wypełniaczy. Nawet w przypadku Helloween, o ile ostatni album był po prostu słaby w całości, to już ze Straight Out Of Hell można by wykroić ciekawą EPkę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Półtora miesiąca korespondencji z TicketPortal mailowo i Organizatorem na fejsie...ale w końcu dostałem info, że oddadzą pieniążek za Zwoleń...straciłem ciśnienie na tę Słowację jak przestał to być pierwszy gig na legu. Zatem Wiedeń na 100% a jak będzie fajnie to dorzucę Kato.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tymczasem organizator koncertu w Wiedniu oferuje voucher, który można zamienić na kasę 1 stycznia 2023 
- blackcocker
- -#Moderator

Też w weekend skontaktowałem się z TicketPortalem. Napisali, że organizator się do mnie zgłosi XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 4876
Podobnie było z EVENTIM.DE za Within Temptation dali mi voucher.... ale wcześniej se kazali odesłać bilety do Bremy ( jakby nie mogli ich anulować), i z voucherami kazali pisać do LIVENATION.DE... tam w 4 dni ogarnąłem wymianę na kasę...czekam co prawda jeszcze na przelew, ale już mi potwierdzili,że do 14 dni roboczych. Podobno osoby z zagranicy mają możliwość wymiany na hajs bez czekania rok czy dwa.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Też chyba zwrócę ten Zwoleń.
-
Deleted User 4876
No tylko oficjalnego info ani od Ticketportalu ani od Profi Event Sk w sprawie zwrotów nigdy nie było.... jedynie ta wrzutka 1 czerwca, że bilety zachowują ważność. Miesiąc mnie ticketportal spławiać próbowal... no ale grunt że poszli po rozum do głowy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Dzosef też ma. Teraz myślimy co z nimi zrobić.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak
A na vouchery jest już konkretny pomysł, czyli Maiden dzień po Pradze
Gdzie są dzień po Pradze?
Edyta: Już widzę - Wiedeń - tylko pytanie czy to wchodzi w zakres vouchera? Jak przeglądałem ofertę po tym jak go dostałem to raczej tego koncertu nie było.
Edyta 2: nie ma:(
Edyta: Już widzę - Wiedeń - tylko pytanie czy to wchodzi w zakres vouchera? Jak przeglądałem ofertę po tym jak go dostałem to raczej tego koncertu nie było.
Edyta 2: nie ma:(
-
Deleted User 4876
Dokładnie tak, voucher działa tylko wydarzenia danego orga... a IM robi ktoś inny.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A to nie jest voucher na cały oeticket?? Ale gowno
GÓÓÓÓÓÓÓWNOOOOO 
@thorgal, nie potrzebujesz vouchera na jakiś koncert w Wiedniu? Jest kilka do opchnięcia
@thorgal, nie potrzebujesz vouchera na jakiś koncert w Wiedniu? Jest kilka do opchnięcia
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A to skurwysyny obrzydliwe, od jutra spamuje im o kase
-
Deleted User 4876
Ale w PL jest tak samo, za Voucher z Knock-outu też nie kupi się biletu na gig LN.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To niech oddaja kase, chuje