Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Myślę ,że nie będzie tak źle - jednak nazwa STEVE HARRIS znaczy coś w metalowym światku muzycznym ,dużo ludzi przyjdzie z ciekawości a też sporo fanów Ironów będzieZałożę się, że będą pustki na sali
M.
No właśnie poszedłbym, ale British Lion mnie muzycznie nie przekonujedużo ludzi przyjdzie z ciekawości a też sporo fanów Ironów będzie
Akurat tym to ja by się nie sugerował ani trochę, już nie raz duże "zainteresowanie" danym eventem na FB okazywało się mocno rozczarowujące w rzeczywistości...Na wydarzeniu na fb odpowiednio w Gdansku 60 chetnych, w Krk 70 poki co
Uszanuj swojego idola i daj mu do podpisu płytę British Lion. To na pewno będzie lepiej widziane, w końcu przyjeżdża jako Steve Harris/BL, a nie jako IM. Pamiętaj, że Harris ma zawsze wielkie przekonanie do tego co robi, choćbyś Ty odbierał to jako kiepskie. Dla niego to jest dobre, bo kiepskiego by nie robił z przekonaniem. Poza tym nie sam Steve tam będzie. Umiejętna gadka z "niewidocznymi i pomijanymi" członkami ekipy BL może mieć lepszy skutek niż pchanie się do Harrisa z okrzykiem "Maiden" na ustach. To tak z psychologicznego punktu widzeniaAle jakby tak dało radę strzelić sobie fotę ze Steve'm i zdobyć podpis na jakiejś płytce IM to byłoby ekstra![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości