Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
I z wykorzystanie Zielińskiego, który musi mieć piłkę przy adze, a nie 10 metrów nad głową. Do tego Cash biegający od pola karnego do pola karnego.Ja bym się pozbył starych leni: Wojtuś, Krycha, może Glik. Zagrał 4-4-2 z Lewym i Świderskim z przodu.
Chcesz, żeby chlapało zawartością?I z wykorzystanie Zielińskiego, który musi mieć piłkę przy adze, a nie 10 metrów nad głową. Do tego Cash biegający od pola karnego do pola karnego.Ja bym się pozbył starych leni: Wojtuś, Krycha, może Glik. Zagrał 4-4-2 z Lewym i Świderskim z przodu.
No i zdjąć te pampersy![]()
![]()
Może sjakiś stoperan, czy cuś?Chcesz, żeby chlapało zawartością?I z wykorzystanie Zielińskiego, który musi mieć piłkę przy adze, a nie 10 metrów nad głową. Do tego Cash biegający od pola karnego do pola karnego.Ja bym się pozbył starych leni: Wojtuś, Krycha, może Glik. Zagrał 4-4-2 z Lewym i Świderskim z przodu.
No i zdjąć te pampersy![]()
![]()
Wymieniłeś akurat tych, do których najmniej się można było przyczepić w pierwszym meczu.Ja bym się pozbył starych leni: Wojtuś, Krycha, może Glik. Zagrał 4-4-2 z Lewym i Świderskim z przodu.
zobacz kto trenuje kadrę, a kto Napoli.Dla mnie odwieczną zagadką jest Zieliński, który w reprze gra dobrze co dziesiąty mecz. W pozostałych nie istnieje.
Wróć do „Kawiarnia SanktuariuM”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości