The Future Past Tour 2024 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: The Future Past Tour 2024 - trasa

Postautor: nugz » sob lis 30, 2024 6:02 pm

We Wrocławiu to byłem jeszcze pijany po Sabbath poprzedniego dnia, grzecznie stałem z ziomkami w bezpiecznej odległości, jeszcze na Anthrax się spóźniliśmy, w sensie zdążyliśmy na 2 lub 3 numery.
Wolę jednak obciążenia na barierce niz falowanie z tłumem, walcząc o równowagę.

Awatar użytkownika
Kevin18
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Kevin18 » sob lis 30, 2024 11:10 pm

We Wrocławiu to byłem jeszcze pijany po Sabbath poprzedniego dnia, grzecznie stałem z ziomkami w bezpiecznej odległości, jeszcze na Anthrax się spóźniliśmy, w sensie zdążyliśmy na 2 lub 3 numery.
Wolę jednak obciążenia na barierce niz falowanie z tłumem, walcząc o równowagę.
A tu się zgodzę. Nie ma nic gorszego niż falowanie bedąc uwięzionym między 3 a np 8 rzedem. U mnie albo barierka jak się udało, albo zbijam do tyłu czy na bok.
www.last.fm/user/darkfuneral18

Awatar użytkownika
Dzosef
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Dzosef » pn gru 02, 2024 3:25 am

Pierdolone dzikusy. Cały koncert napierdalania się z debilami, dla których ochrona wyciagajaca polprzytomnych to idealny moment żeby wpierdalac się na barierke. Nawet polskie bydełko to respektuje. Kurwy nie ludzie.

Awatar użytkownika
Dzosef
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Dzosef » pn gru 02, 2024 4:45 am

Spota obronilem ale żaden to fun cały gig walczyc z debilami. Wypchnelo mnie mocno, bo nie wszyscy umieli się obronić. Z 10 osób weszlo miedzy fttb.

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Piotr Lange » pn gru 02, 2024 12:16 pm

Uff, ledwo żywy jestem, choć na górnych trybunach przesiedziałem koncert. Takiej publiczności jeszcze w życiu nie widziałem, radość, spontan, zero zblazowania i narzekania, do którego przywykłem żyjąc w Polsce. Stadion załadowany do granic możliwości, oficjalnie około 45k, niemniej to tylko liczby, zwłaszcza w Ameryce Południowej gdzie obiekty zapełnia się na wcisk (jak u nas w PRL). Sam koncert oceniam jako bardzo fajny, zagrany znakomicie (Nicko daje radę!), zaśpiewany momentami z wysiłkiem, lecz to końcówka trasy. Reakcja widowni NIEPOWTARZALNA. Dziś dogrywka.

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » pn gru 02, 2024 12:21 pm

Pierdolone dzikusy. Cały koncert napierdalania się z debilami, dla których ochrona wyciagajaca polprzytomnych to idealny moment żeby wpierdalac się na barierke. Nawet polskie bydełko to respektuje. Kurwy nie ludzie.
Ogólnie koncerty w tej części swiata to najlepsze możliwe przeżycie. Nikt inny nie ma podjazdu, w Europie jest pare panstw gdzie ludzie jakkolwiek żyją na koncertach, Japończycy potrafia się pobawic, ale reszta to szkoda gadać, ludzie ida postac i ponagrywac storieski i tiktoczki.
No to ja już nie rozumiem. Dzikusy, ale nie spedalone?

M.

Awatar użytkownika
Dzosef
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Dzosef » pn gru 02, 2024 12:25 pm

No to wytlumacze:
Można napierdalac, pchac i nie być przy tym kurwą jebana. Chilijczycy to mieli, argentyczycy wczoraj nie dowiezli

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » pn gru 02, 2024 12:31 pm

Zatem jasne. Widać obudziła się domieszka krwi po dziadkach, co to stali się Argentyńczykami od 1945 r. :mrgreen:

M>

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: Sardi » pn gru 02, 2024 2:52 pm

Uff, ledwo żywy jestem, choć na górnych trybunach przesiedziałem koncert. Takiej publiczności jeszcze w życiu nie widziałem, radość, spontan, zero zblazowania i narzekania, do którego przywykłem żyjąc w Polsce. Stadion załadowany do granic możliwości, oficjalnie około 45k, niemniej to tylko liczby, zwłaszcza w Ameryce Południowej gdzie obiekty zapełnia się na wcisk (jak u nas w PRL). Sam koncert oceniam jako bardzo fajny, zagrany znakomicie (Nicko daje radę!), zaśpiewany momentami z wysiłkiem, lecz to końcówka trasy. Reakcja widowni NIEPOWTARZALNA. Dziś dogrywka.
Nooo to zajebiscie ze się podobało. A jak wygląda kwestia neta w takiej Argentynie? Hotelowe WiFi czy kupiles jakąś kartę? Pytam z ciekawości bo może w przyszłym roku będę się wybierał
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Piotr Lange » pn gru 02, 2024 3:06 pm

Nooo to zajebiscie ze się podobało. A jak wygląda kwestia neta w takiej Argentynie? Hotelowe WiFi czy kupiles jakąś kartę? Pytam z ciekawości bo może w przyszłym roku będę się wybierał
Wi-Fi na miejscu w hotelu, nie miałem problemów. Bardzo mili ludzie, tacy pozytywnie zakręceni.

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » pn gru 02, 2024 3:31 pm

A jak publika na trybunie? Stali czy siedzieli na dupach? Wydawać by się mogło, że tak energiczni ludzie to będą zeskakiwać z trybun :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Piotr Lange » pn gru 02, 2024 3:47 pm

A jak publika na trybunie? Stali czy siedzieli na dupach? Wydawać by się mogło, że tak energiczni ludzie to będą zeskakiwać z trybun :D
Większość stała i przeżywała koncert, u nas tak było w latach 80tych.

Awatar użytkownika
Dzosef
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Dzosef » wt gru 03, 2024 6:56 am

Jeden z najlepszych gigow ever. Pieknie wymazal poprzedni. Bruce zalozyl maske konia. Adrian zbluesował Alexandra. Publika miazga. Co za noc

pz
-#The Man Who Would Be Spammer

Postautor: pz » wt gru 03, 2024 7:15 am

Czekamy na pełniejszą relację. Czemu drugiego dnia Argentyńczycy nie byli już tak zjebani?

No i oczywiście czekamy na potwierdzenie z trybun, Ralf.

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen + Hietlala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, NK, Zalewski 04: NK, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen 07: Internal Quiet 08: - 09: G.Hughes 10: Offspring, Helloween 11: R.Romero + Gus G. 12: -

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » wt gru 03, 2024 7:36 am

Ciekawe czy miał to samo miejsce? Ralf, jak było?
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.

nugz
SMERF MARUDA

Postautor: nugz » wt gru 03, 2024 9:09 am

Czekamy na pełniejszą relację. Czemu drugiego dnia Argentyńczycy nie byli już tak zjebani?

Może byli kurwami, ale już nie kurwami jebanymi. Autor relacji oferuje tyle form wyzwisk w różnych krajach, że można się pogubić :)

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Clansman
-#Clansman

Postautor: Shedao Shai » wt gru 03, 2024 9:16 am

Kiedyś będzie trzeba go poprosić o opisową mapę świata. Jakie k...y gdzie mieszkają :)

Żelazny
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Żelazny » wt gru 03, 2024 9:24 am

Ralf, wrzuć jakieś zdjęcia, ciekawy jestem widoku z perspektywy trybuny tam

Awatar użytkownika
Dzosef
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Dzosef » wt gru 03, 2024 2:24 pm

To bardzo proste, bo nie było żadnego skurwysyna, który probowal mnie wyrwac z barierki. Scisk był przepotezny, siniaki z wczoraj paliły, ale nikt nie robił tego po zlosci. Nawet Bruce patrzac na publike mówił, że w usa jakieś przepisy bezpieczenstwa pewnie zabraniają takiej zabawy, ale tu jest Argentyna. Mega był podjarany, zresztą śpiewali tak głośno że się nie dziwię. Mega zaluje ze nic nie nagralem, ale było tak ciasno że nie chciałem wyciagac skitranego tel, bo tu niestety jest masa złodziei.

Ralf musiał mieć mega widok, ogólnie Movistar to swietne venue, trybsy blisko, dzwiek kozak.

Bruce na pożegnanie zalozyl maske konia także piekne pożegnanie z fttb.

Zlapane 2x Dave 1x Adrian i znaleziony na podlodze i kolorowy Janek :)

Aha i Alexander był w wersji bluesowej z wydłużonym intro.

pz

Postautor: pz » wt gru 03, 2024 3:36 pm

To czekamy na relację od Ralfa. Może jakąś fotkę z góry strzelił.

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen + Hietlala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, NK, Zalewski 04: NK, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen 07: Internal Quiet 08: - 09: G.Hughes 10: Offspring, Helloween 11: R.Romero + Gus G. 12: -

Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”