Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zdecydowanie tak było bo i Adrian na zadowolonego nie wygladal.Ten improwizowany wstęp do ATG dla mnie nieudany. Jest już na YT. Bez pomysłu, jakby przypadkowy, do tego skąpy. Może wynikał z błędu na samym początku i tak to poprowadzili?
M.
Kiedyś będzie trzeba go poprosić o opisową mapę świata. Jakie k...y gdzie mieszkają
Już za późno - skasowałem zawartość przed doładowaniem, niemniej w necie jest bardzo dużo zdjęć, filmików gdzie widać płytę nabitą publiką. Ktoś mnie prosił żebym kupił koszulkę eventową, niestety nie zdążyłem a i stan w jakim się znalazłem mnie zastopował. Musiałem na siebie uważać, obawiałem się iż jeśli np. zwymiotuję to mnie ochrona zgarnie jak narkomana czy innego lumpa. 2 grudnia to była dla mnie szkoła przetrwania.Nie no, wrzuć te foty, jak scena wygląda to każdy wie przecież, a ogólnie jaki był widok to będzie widać
Z tego, co się zorientowałem wielu Argentyńczyków miało koszulki bootlegowe, takie ładne podróbki.Ja eventowke zamowilem w necie co tobie też polecam. Drozej, ale nadruk na stoisku, tak jak w Chile był bardzo niskiej jakości.
Jeden sprzedawca bootlegow oferowal mi kilka koszulek za moją WA Sports Powerslave xDZ tego, co się zorientowałem wielu Argentyńczyków miało koszulki bootlegowe, takie ładne podróbki.Ja eventowke zamowilem w necie co tobie też polecam. Drozej, ale nadruk na stoisku, tak jak w Chile był bardzo niskiej jakości.
Musiałem wyjść, nie czułem się dobrzeNie to co u nas, same oryginały Szkoda żeś skasował zdjęcia i wyszedł przed czasem drugiego dnia, ale i tak doświadczenie mega.
Nie, po czasie i tak bym je wykasował. Generalnie mój smart nie nadaje się kompletnie do robienia zdjęć w realiach koncertu. Miałem go w Wawie'22 i wszystko wyszło kompletnie rozmyte.Miałem to szczęście że nigdy nie musiałem wyjść przed czasem z koncertu z jakiegokolwiek powodu, ale nie szkoda Ci nawet słabej jakości zdjęć? Ja wszystkie zdjęcia i filmiki zrzucam jak leci i nic nie kasuję z zasady, bo to pamiątka. Rozumiem że to druga skrajność, no ale żadnego sobie nie zostawić?
Prosty dojazd autokarem, wszystko przygotowane.Daleko masz na lotnisko?
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość