Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Może, do zobaczenia w Polsce!Ralf, współczucie za 2 grudnia.
Może to Klątwa Nicko
Niektórzy twierdzą, że to bedzie właśnie Dawson, Lazarus ma już coś zabukowane na 2025. Może BL w obliczu nagłej potrzeby zawiesi działalność.Jest na YT. Jak zwykle nijaka gadka Bruca przed WOTW i po koncercie seria fotek na scenie, żadnej przemowy Nicko, był po prostu wzruszony, a mam wrażenie że Steve nawet nie chciał na to patrzeć tylko uścisnął mu dłoń i zawinął się ze sceny z miną chłopca hamującego płacz i wkurwienie. Bo pewnie tak się czuje. Żadnych długich misiaczków, celebracji, wygłupów. Bo i nie ma się z czego cieszyć z nieodwracalnego upływu czasu.
Dla Maiden nowy perkusista to plus parę lat paliwa na dalszą podróż i to zapewne z szybszym tempem, tak że jest to raczej decyzja na plus. Mam nadzieję, że nie będzie to żaden „artysta” ze swoją wizją, zresztą już by mu Harris pozwolił To będzie ktoś kto po prostu należycie odegra partie Nicko i zgra się ze Stefanem. Tylko z dwójki Joe Lazarus i Simon Dawson, dla mnie z prawdopodobieństwem odpowiednio 90% i 9% Joe gra idealnie jak „best of Nicko” i nawet zestaw ma tak zbudowany, tylko czy udźwignie presję - to jest pytanie. Simon by udźwignął, to gość zupełnie bez spiny, ale on gra po swojemu i swoje klimaty, więc nie bardzo widzę to jak miałby nagle zacząć grać Maiden. No i Steve nadal planuje grać kluby z Lionem w przeplocie z trasą Maiden, więc dla Simona to byłoby za dużo.
M.
Być może jeszcze nie raz będzie w takiej sytuacji - na scenie po zagraniu gościnnym/bisach. Przecież on nie umiera Myślę, że Bruce dał do zrozumienia, że Nicko jest nadal w zespole.Szkoda, że na koniec sam nie dopadł się do mikrofonu i nawinął czegoś od siebie, zamiast standardowej procedury z pałkami, naciągami i frotami - kiedy, jak nie wtedy
Raczej grać już z nimi nie będzie, prawdopodobnie gościnne pojawi się na estradzie w przypadku specjalnych koncertów. Ciekawe, jak teraz będzie wyglądał zestaw perkusyjny na koncertach Maiden? Czy zachowają ten sam, który używał Nicko, czy nowy perkusista zaprezentuje swój własny?Być może jeszcze nie raz będzie w takiej sytuacji - na scenie po zagraniu gościnnym/bisach. Przecież on nie umiera Myślę, że Bruce dał do zrozumienia, że Nicko jest nadal w zespole.Szkoda, że na koniec sam nie dopadł się do mikrofonu i nawinął czegoś od siebie, zamiast standardowej procedury z pałkami, naciągami i frotami - kiedy, jak nie wtedy
Bankowo będzie się gościnnie pojawiał, jeśli zdrowie pozwoli. Dlatego uważam, że tytuł wątku całego zajścia jest z dupy, bo nigdzie nie napisano, że chłop opuszcza zespół.Być może jeszcze nie raz będzie w takiej sytuacji - na scenie po zagraniu gościnnym/bisach. Przecież on nie umiera Myślę, że Bruce dał do zrozumienia, że Nicko jest nadal w zespole.Szkoda, że na koniec sam nie dopadł się do mikrofonu i nawinął czegoś od siebie, zamiast standardowej procedury z pałkami, naciągami i frotami - kiedy, jak nie wtedy
No nie każdy bo ja wolę Simona. I tak przeglądając komentarze nie tylko ja go wolę. A argument że lazarus jest paychofanem nicko i bliskim z rodziny steva nie oznacza że należał mu się stołek.Coz to Steve ma z nim robić sekcje rytmiczną - nie my. Tak wybrał to wybrał. Ale myślę źe każdy fan wolalby Joe z tej dwójki.
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość