Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nawet nie wiem ile Dawson ma lat, chyba około 60. Facet jest ograny, pewnie będzie katował repertuar Maiden na śmierć. Najważniejsze żeby utrzymał właściwe tempo utworów, bo w ostatnich latach różnie z tym było.Wiesz to był raczej dodatek.
Głównym Argumentem za - było to, źe wiemy mniej więcej jak gra większość znanych utworów (wrzucał filmiki) i grał je świetnie.
Jako fan British Lion, wiem, że Simon zagra to dobrze rytmicznie. Ciekawe jak z wytrzymałością, napiętym grafikiem Maiden, podróżowaniem itp. Jednak młody nie jest.
No, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.1958
Co mały zestaw perkusyjny ma do rzeczy???????????????No, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.1958
No, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.1958
Ja pie*doleNo, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.1958
Japierdole... odpocząłeś po tripie z Błenos Ajres i wjechało pitolenie?No, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.1958
Weź mnie nie martw. Ostatnimi laty więcej funu miałem z koncercików Liona niż koncertów Maiden… Liczę że utrzymają się w niezmiennym składzie i nadal będą grać łączone trasy.Dla profesjonalnego pałkera nie będzie problemem to że zna mniej materiał niż taki lazarus , ma pół roku to kupa czasu żeby to sobie ograć .
A jednak jest zgrany z Harrisem a to chyba jest dla nich obu najważniejsze . Ciekawe tylko co z BL , tam chyba też kogoś muszą poszukać bo grać na przemian to faktycznie może być ciężko .
Domyślam się o co chodziWeź mnie nie martw. Ostatnimi laty więcej funu miałem z koncercików Liona niż koncertów Maiden… Liczę że utrzymają się w niezmiennym składzie i nadal będą grać łączone trasy.Dla profesjonalnego pałkera nie będzie problemem to że zna mniej materiał niż taki lazarus , ma pół roku to kupa czasu żeby to sobie ograć .
A jednak jest zgrany z Harrisem a to chyba jest dla nich obu najważniejsze . Ciekawe tylko co z BL , tam chyba też kogoś muszą poszukać bo grać na przemian to faktycznie może być ciężko .
Myślę, że Simon to był wybór #2 bo przez kilka lat faktycznie to Joe Laz był #1. Jednak niedawno ktoś z dobrze zorientowanych fanów powiedział mi, że chłopak wypadł z puli. Stefan nie wybacza słabości w pewnych sprawach, które jemu samemu zawsze były obce.
M.
a coś więcej?Jednak niedawno ktoś z dobrze zorientowanych fanów powiedział mi, że chłopak wypadł z puli. Stefan nie wybacza słabości w pewnych sprawach, które jemu samemu zawsze były obce.
M.
Ale pały też wzial xDOstatnie parę sekund Stefana z Nicko. Oczywiście z delikatnym komicznym motywem, gdy Stefan chcąc zwrócić na siebie uwagę Nicko potrząsnął go za rękę, a Nicko odruchowo chciał dać mu ostatnie pałki jakie wówczas trzymał (Stefan zazwyczaj cygani ze dwie pałki od Nicko, żeby rzucić wybranym fanom). A Stefanowi chodziło o krótki uścisk dłoni, znaczący na pewno więcej niż 1000 słów. Uścisk, buziak i poszedł, na pewno targały nim wielkie emocje.
M.
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość