The Future Past Tour 2024 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: The Future Past Tour 2024 - trasa

Postautor: beaviso » ndz gru 08, 2024 11:29 am

Oooo shit, no to do roboty Simon! :)

M.

Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Postautor: remi » ndz gru 08, 2024 11:30 am

Wiesz to był raczej dodatek.
Głównym Argumentem za - było to, źe wiemy mniej więcej jak gra większość znanych utworów (wrzucał filmiki) i grał je świetnie.
Jako fan British Lion, wiem, że Simon zagra to dobrze rytmicznie. Ciekawe jak z wytrzymałością, napiętym grafikiem Maiden, podróżowaniem itp. Jednak młody nie jest.

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » ndz gru 08, 2024 11:35 am

Młody nie jest, ale „sturdy” - krzepki.

M.

Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: marekkraw » ndz gru 08, 2024 11:37 am

Dla profesjonalnego pałkera nie będzie problemem to że zna mniej materiał niż taki lazarus , ma pół roku to kupa czasu żeby to sobie ograć .

A jednak jest zgrany z Harrisem a to chyba jest dla nich obu najważniejsze . Ciekawe tylko co z BL , tam chyba też kogoś muszą poszukać bo grać na przemian to faktycznie może być ciężko .
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Piotr Lange » ndz gru 08, 2024 11:42 am

Wiesz to był raczej dodatek.
Głównym Argumentem za - było to, źe wiemy mniej więcej jak gra większość znanych utworów (wrzucał filmiki) i grał je świetnie.
Jako fan British Lion, wiem, że Simon zagra to dobrze rytmicznie. Ciekawe jak z wytrzymałością, napiętym grafikiem Maiden, podróżowaniem itp. Jednak młody nie jest.
Nawet nie wiem ile Dawson ma lat, chyba około 60. Facet jest ograny, pewnie będzie katował repertuar Maiden na śmierć. Najważniejsze żeby utrzymał właściwe tempo utworów, bo w ostatnich latach różnie z tym było.

Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: marekkraw » ndz gru 08, 2024 11:59 am

Podobno rocznik Bruca.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.

Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Postautor: remi » ndz gru 08, 2024 12:04 pm

1958

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Piotr Lange » ndz gru 08, 2024 12:11 pm

1958
No, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: Sardi » ndz gru 08, 2024 12:13 pm

1958
No, nie... cholera słabo to widzę. Na dodatek gościu gra na takim malutkim zestawie perkusyjnym. Oby ta zapowiadana "wielka trasa na 50 lat" nie okazała się ich kompromitacją artystyczną.
Co mały zestaw perkusyjny ma do rzeczy???????????????
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01

pz
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Postautor: pz » ndz gru 08, 2024 12:13 pm

1958

Już zaczynasz swoje standardowe marudzenie? Jutro będziesz pisał, że to świetny wybór, a pojutrze znowu marudził?

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen + Hietlala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, NK, Zalewski 04: NK, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen 07: Internal Quiet 08: - 09: G.Hughes 10: Offspring, Helloween 11: R.Romero + Gus G. 12: -

Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: marekkraw » ndz gru 08, 2024 12:16 pm

1958
Ja pie*dole :lol: :lol:

Masz rację Dawson powinien odejść wkrótce.Za stary , zestaw dla dzieci , szykuje się największa klapa w muzyce metalowej :shock:

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » ndz gru 08, 2024 12:17 pm

1958
Japierdole... odpocząłeś po tripie z Błenos Ajres :lol: i wjechało pitolenie? :roll:

Chłopie ochłoń. Harris 50 lat prowadzi swój zespół i dobrze wie co robi.
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » ndz gru 08, 2024 12:19 pm

Klapa Maiden z Dawsonem na skalę klapy skrywającej tajemnicę żołądka Ralfa w Buenos Aires.

M.

nugz
SMERF MARUDA

Postautor: nugz » ndz gru 08, 2024 12:22 pm

Parę godzin po ogłoszeniu już takie perełki serwowane, to będzie zacne pół roku Ralfowania :D

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » ndz gru 08, 2024 12:23 pm

Dla profesjonalnego pałkera nie będzie problemem to że zna mniej materiał niż taki lazarus , ma pół roku to kupa czasu żeby to sobie ograć .

A jednak jest zgrany z Harrisem a to chyba jest dla nich obu najważniejsze . Ciekawe tylko co z BL , tam chyba też kogoś muszą poszukać bo grać na przemian to faktycznie może być ciężko .
Weź mnie nie martw. Ostatnimi laty więcej funu miałem z koncercików Liona niż koncertów Maiden… Liczę że utrzymają się w niezmiennym składzie i nadal będą grać łączone trasy.

Myślę, że Simon to był wybór #2 bo przez kilka lat faktycznie to Joe Laz był #1. Jednak niedawno ktoś z dobrze zorientowanych fanów powiedział mi, że chłopak wypadł z puli. Stefan nie wybacza słabości w pewnych sprawach, które jemu samemu zawsze były obce.

M.

Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Postautor: remi » ndz gru 08, 2024 1:00 pm

Co jak co, ale gigi British Lion są zacne i jak tylko mogę, to na nie idę. Faktycznie Simon tam zawsze dowoził (najsłabsze ogniwo to wokal). Ciekawe czy pociągnie oba zespoły, ale myślę, że tak. Steve by spojrzał na niego i powiedział - weź stary nie gadaj tylko graj, nie będę tu szukał pałkarza :D

Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Piotr Lange » ndz gru 08, 2024 1:37 pm

Weź mnie nie martw. Ostatnimi laty więcej funu miałem z koncercików Liona niż koncertów Maiden… Liczę że utrzymają się w niezmiennym składzie i nadal będą grać łączone trasy.

Myślę, że Simon to był wybór #2 bo przez kilka lat faktycznie to Joe Laz był #1. Jednak niedawno ktoś z dobrze zorientowanych fanów powiedział mi, że chłopak wypadł z puli. Stefan nie wybacza słabości w pewnych sprawach, które jemu samemu zawsze były obce.

M.
Domyślam się o co chodzi :)

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » ndz gru 08, 2024 1:52 pm

A tak naprawdę to skąd przekonanie że ktoś był #1, a kto inny #2? Może od razu Harris miał w głowie kogo będzie chciał za NMB? A reszta to było zwykłe fantazjowanie ludzi "którzy wiedzą"?
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Geri666
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Geri666 » ndz gru 08, 2024 1:53 pm

Jednak niedawno ktoś z dobrze zorientowanych fanów powiedział mi, że chłopak wypadł z puli. Stefan nie wybacza słabości w pewnych sprawach, które jemu samemu zawsze były obce.

M.
a coś więcej? :P

Awatar użytkownika
Dzosef
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Dzosef » ndz gru 08, 2024 2:37 pm

Ostatnie parę sekund Stefana z Nicko. Oczywiście z delikatnym komicznym motywem, gdy Stefan chcąc zwrócić na siebie uwagę Nicko potrząsnął go za rękę, a Nicko odruchowo chciał dać mu ostatnie pałki jakie wówczas trzymał (Stefan zazwyczaj cygani ze dwie pałki od Nicko, żeby rzucić wybranym fanom). A Stefanowi chodziło o krótki uścisk dłoni, znaczący na pewno więcej niż 1000 słów. Uścisk, buziak i poszedł, na pewno targały nim wielkie emocje.

M.
Ale pały też wzial xD

Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”