Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To będzie ciekawe czy zrobią 3 dni z rzędu i zagrają od razu NYC czy raczej dzień przerwy jak Meksyk 2019 (pewnie NYC potraktują jako hub na te gigi i se dzień odpoczną przed drugim Brooklynem). W każdym razie, bilety kupiłem i liczę na dodatkowy u murzynków.Bardzo prawdopodobne podwójne sztuki w LA i NYC.
Raczej zrobią przerwę, nie daliby rady zagrać trzy noce z rzędu w tym wieku. Mnie interesuje kiedy zagrają w Brazylii, przed Chile czy po? No i bardzo mnie dziwi brak w rozpisce Florydy, może na sam koniec trasy, jako ostatnia data w 2024.To będzie ciekawe czy zrobią 3 dni z rzędu i zagrają od razu NYC czy raczej dzień przerwy jak Meksyk 2019 (pewnie NYC potraktują jako hub na te gigi i se dzień odpoczną przed drugim Brooklynem). W każdym razie, bilety kupiłem i liczę na dodatkowy u murzynków.Bardzo prawdopodobne podwójne sztuki w LA i NYC.
Tak może być, Niko będzie miał blisko do domuRaczej zrobią przerwę, nie daliby rady zagrać trzy noce z rzędu w tym wieku. Mnie interesuje kiedy zagrają w Brazylii, przed Chile czy po? No i bardzo mnie dziwi brak w rozpisce Florydy, może na sam koniec trasy, jako ostatnia data w 2024.To będzie ciekawe czy zrobią 3 dni z rzędu i zagrają od razu NYC czy raczej dzień przerwy jak Meksyk 2019 (pewnie NYC potraktują jako hub na te gigi i se dzień odpoczną przed drugim Brooklynem). W każdym razie, bilety kupiłem i liczę na dodatkowy u murzynków.Bardzo prawdopodobne podwójne sztuki w LA i NYC.
W ten weekend są też wybory w USA. Ale moim zdaniem albo 4.10, albo nic i raczej skłaniałbym się, że nic - po podwójnych gigach zawsze mają te dwa dni przerwy, tutaj trzy, pewnie wygodniej wszystkim zrobić postój w NYC.To będzie ciekawe czy zrobią 3 dni z rzędu i zagrają od razu NYC czy raczej dzień przerwy jak Meksyk 2019 (pewnie NYC potraktują jako hub na te gigi i se dzień odpoczną przed drugim Brooklynem). W każdym razie, bilety kupiłem i liczę na dodatkowy u murzynków.Bardzo prawdopodobne podwójne sztuki w LA i NYC.
Moim zdaniem tak szeroka trasa po USA wyklucza powrót z Future Past w 2025, będzie kolejna trasa, ale to nie są żadne info tylko moja opinia.@Dzosef a masz jakie info, czy będzie jeszcze jeden leg w Europie w 2025? wiem, że za wczesnie jeszze na to, ale moze cos wiesz.
Nie wyklucza, na 99% leg 2025 się odbędzie, mają do odwiedzenia sporo miast i festiwali.Moim zdaniem tak szeroka trasa po USA wyklucza powrót z Future Past w 2025, będzie kolejna trasa, ale to nie są żadne info tylko moja opinia.@Dzosef a masz jakie info, czy będzie jeszcze jeden leg w Europie w 2025? wiem, że za wczesnie jeszze na to, ale moze cos wiesz.
Trochę racji w tym jest, z tego co wiem mają jednak grać w Europie właśnie ten materiał w 2025. Zawsze mogą kilka kawałków podmienić na bardziej "stadionowe" i bez problemu przyciągnąć ludzi na duże obiekty. Z drugiej strony jednak kusi perspektywa trasy "Greatest Hits" (czyli same kotleciki) w 2025. Większość źródeł przynosi informacje o trasie TFP 2025, niemniej ostateczną decyzję podejmie Smallwood i Harris.No właśnie moim zdaniem wyklucza, nie ma sensu ciągnąć TFP trzeci rok skoro w zasadzie wszedzie z ta trasa byli. Europe objechali konkretnie, a na festiwalach mogą grać z czymkolwiek, zresztą mogliby już nowa trase - reklamowana jako rocznicowa/best off pchnac na stadiony miedzy festami.
Prawda, patrzę na ceny biletów w USA, masakra co prawda do koncertów ponad rok ale o sold outy będzie ciężko.Większość źródeł na tym etapie to można wywalić do śmieci. Nikt nic nie wie poza Stevem i Rodem.
Chyba, że chcą nagrać płytę, to wtedy będzie info szybciej
W sierpniu BD¿Z tłumaczenia wynika, iż może być koncert Bruce’a w Atenach.
Coś takiego mi wypluł tłumacz: IRON MAIDEN SĄ ZDECYDOWANIE ZAMKNIĘTE W ROKU 2024, A JEDEN WYSTĘP BRUCE'A DICKINSONA W ATENACH JEST RÓWNIEŻ WAŻNY.W sierpniu BD¿Z tłumaczenia wynika, iż może być koncert Bruce’a w Atenach.
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości