Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Najprawdopodobniej, powinni Mu zadedykować Remember Tomorrow.Ciekawe czy smierc Paula jakikolwiek zamiesza w setliscie?
Pewnie nie, bo i tak planowali grac cos z pierwszych dwóch płyt, a teraz po prostu pewnie Bruce przy ich okazji cos wspomni
Ktos kto zna kogos kto mega dobrze zna jednego z muzykow. Ofc to moze byc sciema, ale no cos takiego uslyszalem w rozmowie.Bez złośliwości: jakie źródło? Bo mnie akurat serio interere proces powstawania seta w przypadku większych kapel.
A jakies przecieki są?Ktos kto zna kogos kto mega dobrze zna jednego z muzykow. Ofc to moze byc sciema, ale no cos takiego uslyszalem w rozmowie.Bez złośliwości: jakie źródło? Bo mnie akurat serio interere proces powstawania seta w przypadku większych kapel.
Z tego co kojarze i chyba Nicko potwierdzał to w Drum One rok temu, to set powstaje tak ze Steve i Bruce wypracowują szkielet seta i wysyłaja do reszty zeby sie wypowiedzieli i dali swoje propozycje. Nie wiem natomiast na ile mają siłę przebicia.
I nie nie Wicker
No tak. Sam nie wiem jak mogłem pominąć RTTH. Jeśli z tych pięciu wymienionych numerów z trzeciego albumu zagrają tytułowy i właśnie Hills, to będzie dla mnie najgorszy scenariusz.Z 666 nie wyobrażam sobie braku RTTH przy takiej nazwie trasy.
Kolejność się liczy? Ogólnie realistyczna i pewnie będzie coś w ten deseń - w Murders raczej nie wierzę z aktualną formą Nicko, reszta spokoSiema. Mamy z kumplami zakład. Przedstawiamy swoje setlisty. Wygrywa ten który trafi więcej kawalkow. Doradzcie coś odnośnie mojej. Dzięki
1. Murders in morgue
2. Wratchild
3.23.58
4.trooper
5. Revelations
6.afraid to shot strangers
7. Bring yaur doughter to Slaughter
8.wasted years
9.phantom opera
10. Evil that Man do
11.fear of dark
12. Rime od accient marriner
13. Iron maiden
14.666
15. Halloweed be thy name
16. Run to the hills
Kolejność się liczy? Ogólnie realistyczna i pewnie będzie coś w ten deseń - w Murders raczej nie wierzę z aktualną formą Nicko, reszta spokoSiema. Mamy z kumplami zakład. Przedstawiamy swoje setlisty. Wygrywa ten który trafi więcej kawalkow. Doradzcie coś odnośnie mojej. Dzięki
1. Murders in morgue
2. Wratchild
3.23.58
4.trooper
5. Revelations
6.afraid to shot strangers
7. Bring yaur doughter to Slaughter
8.wasted years
9.phantom opera
10. Evil that Man do
11.fear of dark
12. Rime od accient marriner
13. Iron maiden
14.666
15. Halloweed be thy name
16. Run to the hills
[/quot
Kolejność nie. To cco bardziej realne za murders? Aces high też szybkie i wymagające dla Nicki a moonchild myślę że do klimatu nie będzie nie będzie pasował
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: clanowy i 0 gości