Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ale liczy się długość, a nie ilość. Od lat jest to 1h 40-45, niezależnie od ilości slotów. Teraz i w 22 było sporo dłużyzn, dlatego. Teraz się zapowiada, że jedyna dłużyzną będzie RotAM, albo inny epik z 80s. Na TFP miałeś Celtów, Hell, Olka.Nie musi być też 16 slotów. Ostatnie trasy to 15.
No ale HBTN i Phantom to 2x7 minut, a teraz były 3 epiki długości Rime.No na razie potwierdzonego mamy Phantoma i coś tam teasowali Rime. Wrócić może Hallowed i w takiej konfiguracji mamy tyle samo epików, co na obecnej trasie.
Bardzo chętnie, bo jeszcze na żywo nie słyszałem Koncert z 2003 przeszedł mi koło nosa.Na pewno będzie Bring z No Prayera
Jakby otworzy BQobD to bym chyba szczytował z radochy!To wszystkie przewidywania poszły w pipu. Droga do Murders, Prowler czy Transylvanii zostaje otwarta
zachowujesz się, jakby umarł A on będzie sobie przez resztę życia chillował i wydawał pieniądze.Smutne, bo odejście McBrain'a, to, jak rozumiem, opcja usłyszenia kilku nieoczywistych utworów. Bosz, że też musiałem dożyć takich czasów..
Dzięki za cynk, pozdro dla NMBWitam nowy drummer dostał już instrukcje pozdrawiam
Dokładnie. Świat się nie kończy. IM też jeszcze nie.No ale powiedz nam w takim razie, oczekujesz teraz jakiejś forumowej stypy? Rozważania nad partiami Nicko w Where Eagles Dare przy kieliszku wina? Sytuacja jest jaka jest. Nikogo nie cieszy fakt odejścia Nicko, ludzie starają się patrzeć też na pozytywy tej sytuacji. Co więcej, poza jednym użytkownikiem nikt go z kapeli nie "wyrzucał", tylko wszyscy raczej chcieliśmy, by grał tak długo, jak ma na to siłę i ochotę. Uznał, że to koniec, odszedł na własnych warunkach, nam pozostaje zaakceptowanie tego i tyle.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: bukson, Shedao Shai i 0 gości