Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista: spekulacje, marzenia, urojenia
Źródło tej prawdy? 
to jeszcze powiedzcie, czy będzie tylko jedna ta zmiana? 
Can't you feel the poison rising out of the morning and clear through the night
You can feel my strength destroy you straight to the heart from the venomous bite
Zajzajer on the Road 2026:
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
You can feel my strength destroy you straight to the heart from the venomous bite
Zajzajer on the Road 2026:
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
- Caracalized
- -#Moonchild

Ale naprawdę jesteście aż tak pewni tego, że tak będzie wyglądała setlista trasy, która się nawet jeszcze nie zaczęła? Skąd wiecie, że ma być Infinite Dreams za Clairvoyant? A może oba te utwory będą? Może nie będzie żadnego z nich? Jak tacy zajebiści wróżbici tutaj są to jeszcze mi powiedzcie czy umrę w tym roku czy za 10 lat czy 2,5? możecie mi przy okazji jeszcze dokładną datę podać xDDD Ah tak, bo w jednym wywiadzie chujasyn coś powiedział i już wszyscy są tacy pewni jak będzie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Clairvoyant nie będzie 100%
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Nie mogą minutes wywalić? Co im ten Clairvoyant zrobił?
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Za ID moga wszystko wywalić

Niektórzy po prostu są blisko zespołu i pewne leaki mają. Na logikę - nawet jeśli odbywają te próby na Marsie, że nikt tego nie słyszy, to nadal jacyś ludzie muszą stworzyć oprawę wizualną pod zmienione utwory, ktoś to musi przejrzeć, zatwierdzić itp. I zwiększa się krąg ludzi którzy wiedzą.Caracalized pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:54 pm Ale naprawdę jesteście aż tak pewni tego, że tak będzie wyglądała setlista trasy, która się nawet jeszcze nie zaczęła? Skąd wiecie, że ma być Infinite Dreams za Clairvoyant? A może oba te utwory będą? Może nie będzie żadnego z nich? Jak tacy zajebiści wróżbici tutaj są to jeszcze mi powiedzcie czy umrę w tym roku czy za 10 lat czy 2,5? możecie mi przy okazji jeszcze dokładną datę podać xDDD Ah tak, bo w jednym wywiadzie chujasyn coś powiedział i już wszyscy są tacy pewni jak będzie![]()
Tbh w tym roku powinni wywalić i 23:58 i Aces. Rozumiem, że rok temu była 40-tka LAD i to jakoś pasowało, ale jeśli w tym roku chcą kręcić DVD, to przydałoby się je jakoś odróżnić od F666... A te setlisty obecnie się pokrywają w dość dużej mierze. No i nie wiem, jaki jest sens wydawania tego na drugiej koncertówce z rzędu.
23:58 -> Infinite Dreams
Aces High -> Bring Your Daughter
I ewentualnie Wrathchild -> Prowler
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

A ID będzie na 100% czy może 90 max?
- Caracalized
- -#Moonchild

To nadal zostaje to niepewne 13,34% 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja już nic nie wiem a osoba ktora znam odpisala: "
"
Ale clairvo wyleci
Cos słysze ze dwie zmiany, więc może RF
Ale clairvo wyleci
Cos słysze ze dwie zmiany, więc może RF
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Jak wpadnie RF lub Sanctuary za WY to słabiutko. Jak chcą zmieniać to niech zmieniają RTTH i TNOTB bo średnio lubię. W to miejsce mogli by zagrać Purgatory, Still Life albo Invaders 
A dla mnie to dobra zamiana. WY już mi się strasznie objadł .
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Mam totalnie dość WY, ale to nadal dobry zamykacz.
Potencjalne zrobienie kogoś w ch@%&? Już Ralf na tym forum odwalił numer (pomijam DCFMA!) z zapewnieniem, że jakiś koncert słabiutko się sprzedaje i forumowicz się dodatkowo musiał wykosztować.
Za chwilkę wszystko będzie jasne i naprawdę takie pierdololo "prawd objawionych" nikomu nie jest potrzebne.
www.MetalSide.pl
no spoko, ja nie mowie ze to nie macie racji, ale wrzucanie tego na wiki jest glupie XDszatanista pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:10 pm Są osoby, takie jak Ralf, Wicker czy ja, które po prostu wiedzą więcej. Będzie ID za Clairvoyanta, i już teraz jest to prawda.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
IMO Wasted Years jest nie do ruszenia z dwóch powodów. Przede wszystkim to mocno symboliczny numer i na tej trasie po prostu pasuje na to miejsce. Po drugie to by oznaczało 0 utworów z SiT (bo nie widzi mi się, aby zmiany były zbyt duże). Jeden album już pomijają, a trasa ma obejmować pierwsze 9 płyt, więc kolejna dziura w tym zakresie byłaby przegięciem pały.Under Jolly Roger pisze: ↑czw maja 14, 2026 11:42 pm Jak wpadnie RF lub Sanctuary za WY to słabiutko. Jak chcą zmieniać to niech zmieniają RTTH i TNOTB bo średnio lubię. W to miejsce mogli by zagrać Purgatory, Still Life albo Invaders![]()
Running Free to już prędzej za AH bym widział.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To jest też takie trochę pokazywanie "ja wiem, mam swoje kontakty"Sardi pisze: ↑pt maja 15, 2026 12:38 pmno spoko, ja nie mowie ze to nie macie racji, ale wrzucanie tego na wiki jest glupie XDszatanista pisze: ↑czw maja 14, 2026 9:10 pm Są osoby, takie jak Ralf, Wicker czy ja, które po prostu wiedzą więcej. Będzie ID za Clairvoyanta, i już teraz jest to prawda.
www.MetalSide.pl
Gdybym faktycznie miał jakieś wejścia i rzucał takie zapowiedzi, to chociaż bym chciał ludziom faktycznie nakręconym na seta napisać, skąd w ogóle jest taka nowina, a nie na zasadzie - wiem trochę więcej, elo