Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ktoś ten krużganekSchizoid i gumbyy - powiew rozsądku w Naszych domach![]()
Proszę o jakiekolwiek postawy tego oszacowania... Czy znów Instytut Danych z Dupy?Wydaje mi się, że przecina się dla 1% publiczności.
1.0084637%, proszę poprawićWydaje mi się, że przecina się dla 1% publiczności.
BCC forma w opórProszę o jakiekolwiek postawy tego oszacowania... Czy znów Instytut Danych z Dupy?Wydaje mi się, że przecina się dla 1% publiczności.
Proszę o jakiekolwiek postawy tego oszacowania... Czy znów Instytut Danych z Dupy?Wydaje mi się, że przecina się dla 1% publiczności.
służęBCC forma w opórProszę o jakiekolwiek postawy tego oszacowania... Czy znów Instytut Danych z Dupy?Wydaje mi się, że przecina się dla 1% publiczności.![]()
Proszę o jakiekolwiek postawy tego oszacowania... Czy znów Instytut Danych z Dupy?Wydaje mi się, że przecina się dla 1% publiczności.IDzD
Do Halloween daleko, ale podaba mi się ta koncepcja: link (cukierek) albo ban (psikus)![]()
Nie ciesz się tak, będziesz się musiał pilnowaćBędzie Regulamin?!? Idzie NOWE??![]()
![]()
Ano, Na ostatnią Warszawę kupowałem w kasie 2h przed koncertem bilet za ~120 złPatrząc po sobie zakładam, że sporo osób nie kupiło jeszcze biletów.planuję być w Wawie (+3), ale w pierwszej kolejności kupione inne bilety. Poza tym to polskie LN.
wiadomo, że jak będzie sold out, to spokojnie kupi się bilety na koncert nawet w dniu gigu.
![]()
na jaki sektor?Ano, Na ostatnią Warszawę kupowałem w kasie 2h przed koncertem bilet za ~120 złPatrząc po sobie zakładam, że sporo osób nie kupiło jeszcze biletów.planuję być w Wawie (+3), ale w pierwszej kolejności kupione inne bilety. Poza tym to polskie LN.
wiadomo, że jak będzie sold out, to spokojnie kupi się bilety na koncert nawet w dniu gigu.
![]()
![]()
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości