400 obstawiam optymistycznie

Chciałem zabrać ze soba moje dziewczyny czyli 1500 trzeba szykować

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
I w dniu koncertu też będzie można kupićW Warszawie to raczej nie ma co się spieszyć z kupowaniem w presale. To stadion, więc na luzie da się potem kupić. Oczywiście będzie to wymagało cierpliwości po złodzieje pewnie będą wyłączać sektory/płytę okresowo ze sprzedaży.
Ale można już mieć z głowy i nie uzerac się z LN.W Warszawie to raczej nie ma co się spieszyć z kupowaniem w presale. To stadion, więc na luzie da się potem kupić. Oczywiście będzie to wymagało cierpliwości po złodzieje pewnie będą wyłączać sektory/płytę okresowo ze sprzedaży.
Dokładnie, zobaczymy już niedługo.Ale można już mieć z głowy i nie uzerac się z LN.W Warszawie to raczej nie ma co się spieszyć z kupowaniem w presale. To stadion, więc na luzie da się potem kupić. Oczywiście będzie to wymagało cierpliwości po złodzieje pewnie będą wyłączać sektory/płytę okresowo ze sprzedaży.
Raczej te najtańsze to chyba jednak mniej. Przecież przy takich cenach to nie ma szans ne przyzwoitą sprzedaż, do tego ta data... cóż, zobaczymy.Ciekawe od ilu pelenuf zaczną się ceny trybun?
400 obstawiam optymistycznie
Chciałem zabrać ze soba moje dziewczyny czyli 1500 trzeba szykować![]()
Raczej nie ma takiej opcjinie wierzę, że LN nie zechce jakoś wyruchać polaczków. Obstawiam zakrycie najlepszych miejsc dostępnych do sprzedaży w terminie od 1 października do 20 lipca
A gdzie idzie sprzedaż Budapesztu?Wegry 210, ciekawe ile u nas ?![]()
Czyli?Jutro rusza przedsprzedaż, ale ceny już są![]()
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości