Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Pan tu nie stał!
Uuu... chyba trzeba zarządzić numerki jak na FTTB. I meldowanko co 12hPan tu nie stał!![]()
![]()
![]()
No chyba tak trzeba zrobićUuu... chyba trzeba zarządzić numerki jak na FTTB. I meldowanko co 12hPan tu nie stał!![]()
![]()
![]()
![]()
Dalej masz Bratysławę?A ja sprzedam bilet na płytę w Bratysławie, a najchętniej zamienię na płytę w Budapeszcie (drugi dzień).
Kolega Beny82 zarezerwował, ale w sumie to mam wrażenie, że do finalizacji dalekoDalej masz Bratysławę?A ja sprzedam bilet na płytę w Bratysławie, a najchętniej zamienię na płytę w Budapeszcie (drugi dzień).
Ostatnio wspominał, że od Ciebie bierzeKolega Beny82 zarezerwował, ale w sumie to mam wrażenie, że do finalizacji dalekoDalej masz Bratysławę?A ja sprzedam bilet na płytę w Bratysławie, a najchętniej zamienię na płytę w Budapeszcie (drugi dzień).![]()
Tak, sprzedany, więc możesz mu podesłać moją sztukęOstatnio wspominał, że od Ciebie bierzeKolega Beny82 zarezerwował, ale w sumie to mam wrażenie, że do finalizacji daleko
Dalej masz Bratysławę?![]()
![]()
kupioneSprzedam 1 bilet siedzący na pierwszy Budapeszt. Cena 550 zł, dokładnie tyle ile za niego zapłaciłem. Dolne trybuny, sektor 114.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości