Rozważałem wyjazd, niemniej po tym ogłoszeniu mi przeszło. Ta impreza zapowiada się na największą klapę IM od lat.maniekmaiden pisze: ↑wt lut 17, 2026 11:54 am FRI 10 & SAT 11 JULY 2026 - KNEBWORTH EddFest!
https://www.ironmaiden.com/iron-maiden- ... e-eddfest/
Run for Your Lives tour 2026 Europa i Reszta Świata
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Prometherion
- -#Charlotte

Re: Run for Your Lives tour 2026 Europa i Reszta Świata
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Skąd takie przekonanie?Prometherion pisze: ↑wt lut 17, 2026 4:03 pmRozważałem wyjazd, niemniej po tym ogłoszeniu mi przeszło. Ta impreza zapowiada się na największą klapę IM od lat.maniekmaiden pisze: ↑wt lut 17, 2026 11:54 am FRI 10 & SAT 11 JULY 2026 - KNEBWORTH EddFest!
https://www.ironmaiden.com/iron-maiden- ... e-eddfest/
Z Maiden Italia 
Ponieważ predykcje zawsze się sprawdzały 
Jest MaidenUnited. Jakby dodali Blaze, to by było ciekawie 
-
Prometherion
- -#Charlotte

Nie — to moje wnioski. Zobaczcie, jak intensywnie IM od samego początku promują akurat ten koncert. Wcześniej wprowadzili opcję ratalnego zakupu biletów. Teraz dokonali rebrandingu imprezy jako festiwalu. W ten sposób kreują wokół koncertu atmosferę wyjątkowości, poniekąd rozpoczynając promocję od początku. Jeżeli mieli zamiar zorganizowania EdFestu już dawno, to czemu teraz właśnie rebrandują imprezę? Nie zaskoczyłoby mnie, gdyby w maju wprowadzono wysokie zniżki na bilety i jakieś promocje.
Dla Maidenów to teraz kwestia prestiżowa. Koncert na 50-lecie, wielka impreza w miejscu, gdzie wchodzi nawet 100 tys. ludzi. Jeśli założyć, iż teren zostanie częściowo ograniczony pojemnościowo na potrzeby zapowiadanych atrakcji, to i tak zostają te 65–70 tys. Przy wysokich cenach i identycznym show jak rok temu, nie sądzę, aby zainteresowanie było zgodne z oczekiwaniami. Nie zdziwiłbym się, gdyby do tej pory sprzedano np. 25k biletów.
Zgadza się! Zostało to potem przykryte Argentyną, ale dla jednego usera takie pierdolenie miało konkretne, przykre konsekwencje. Ja rozumiem autystyczną fiksację na pierdołach, ale żeby to się choć raz sprawdziło i nie było klepaniem cały czas tego samego do porzygu. Management zły, bilety się nie sprzedajo, ooo, i tak w kółko - a na koniec tych setek wpisów o tym samym i tak sold outy.
- blackcocker
- -#Moderator

Nie wiem co to za user, ale błagam. Podejmować takie decyzje na podstawie tej pisaniny prosto z zaczarowanej kuli to trzeba być niezłym orłem 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ja też nie wiem, było coś takiego, ale nie dam ręki odciąć kto to był, bo nie pamiętam już.
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Nie przypominam sobie który dokładnie i prawda swoją drogą, ale jednak jak się czyta w interesującym człowieka temacie codziennie przez pół roku to samo, to może się odpowiednie przekonanie wdrukować.
Ralf, taki tip w ramach przepowiedni - może w tym roku liczby bardziej się zgodzą ze stanem faktycznym, jeśli podczas pisania tego na forum, w tle będzie leciał u Ciebie The Clairvoyant 
Polecialem, tylko bilety na jeden z gigow musialem kupic z resale’a i kosztowalo mnie to kilka stowek wiecej. I to nie bylo „przewidzianie klapy w Stanach”, tylko regularne meldunki jak to zle sie bilety sprzedaja i ile jest wolnych kropek.
Wyjazd i tak finalizowalem chyba 3 tygodnie przed, ale gdyby nie to jego pierdolenie, to pewnie kupilbym bilety wczesniej z mysla o ewentualnej odsprzedazy w razie zmiany decyzji. Ale tak jak przyznalem juz wtedy, moj blad, ze sugerowalem sie kretynem z internetu, zamiast samemu trzymac reke na pulsie
UP THE IRONS !!!
Dzięki za info, to przynajmniej tylko pół biedy i nauczka na przyszłość 
Fajnie wspomnienie, tylko kretyna trzeba zamienić na coś bardziej godnego
Chociaż rozumiem w pewnym sensie personalną zadrę, bo wyszło to poza Internet. Będziesz mądrzejszy na przyszłość i olejesz Ralfowanie 
Niech bedzie wiec bajkopisarz, zamiast kretyna
w koncu minelo juz prawie poltora roku 
Taa, lekcja wyciagnieta i nastepnym razem bede madrzejszy. Chociaz czytajac dywagacje na temat kolejnych lat, nastepnego razu moze juz nie byc.
Taa, lekcja wyciagnieta i nastepnym razem bede madrzejszy. Chociaz czytajac dywagacje na temat kolejnych lat, nastepnego razu moze juz nie byc.
UP THE IRONS !!!
-
Prometherion
- -#Charlotte

Na prawdę? Co znowu takiego powiedziałem? Przecież przez długi okres czasu sprzedaż wyglądała słabo. Dopiero na parę tygodni przed faktem ludzie wykupili bilety. Jest to specyfika tego rynku, Amerykanie z zasady kupują bilety tuż przed imprezą. Ja przekazywałem to, co można było na bieżąco obserwować. Podobnie jak to jest teraz, opisuję to, co da się zobaczyć na mapkach, czy na co wskazują ruchy zespołu (jak w przypadku Knebworth). Nawet zaznaczyłem powyżej, że to moje własne wnioski, nie obiektywne fakty. Każdy dorosły człowiek powinien myśleć ZA SIEBIE.
Gdybym nie mial co robic z zyciem, to poswiecilbym te godzine, zeby wyciagnac Twoje stare posty wraz z datami i zestawic je czasowo z tym, kiedy bookowalem tripa i probowalem kupic bilety.
Tylko po co? I tak wszyscy tu zgromadzeni wiedza, ze zaklamywanie rzeczywistosci masz we krwi. Przesylam argentynskie pozdrowienia!
Tylko po co? I tak wszyscy tu zgromadzeni wiedza, ze zaklamywanie rzeczywistosci masz we krwi. Przesylam argentynskie pozdrowienia!
UP THE IRONS !!!
Prometherion (Ralf) is back¿