maiden site
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
maiden site
zakladam ten temat bo zapewne sa osoby ktore znaja mnustwo stron o zelaznej dziewicy i powinly sie (szczegolnie) nowym fanom nimi pochwalic zaoszczedzi to wiele niestosownych pytan lub meczacych jak kto woli starych wyjadaczy dziewicy moja pierwsza prosba o link do obszernej strony z dyskografia maiden tzn albumy single empki samplery itp oczywiscie o ile takowska strona istnieje
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: maiden site
sanktuarium.org 
Brand pisze:sanktuarium.org
wymiatacie!M@ti pisze:www.ironmaiden.com
Czemu?
na glupie pytania nie odpowiadamM@ti pisze:Czemu?
A ja nigdy głupich pytań nie zadaję.
codzi mi ze te strony co wymieniliscie ty i brand to kazdy je zna sory ale to dla mnie czyste zlewanie z tematu a temat ma na zadanie pomoc wiec jak nie znasz to nie pisz tyle michi szczyt glupoty.M@ti pisze:A ja nigdy głupich pytań nie zadaję.
Ostatnio zmieniony pn paź 08, 2007 6:39 pm przez barteq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
a czytał regulamin? pytał się kogo, czy taki temat może założyć? :>wymiatacie!
pytal!Brand pisze:a czytał regulamin? pytał się kogo, czy taki temat może założyć? :>
Jak nie umiesz szukać to od razu szczyt głupoty tak?;>barteq pisze:michi szczyt glupoty.
rotfl. Ale w sumie Michi najtrafniej napisał. Od czego są google? Wpisujesz Iron Maiden i wyszukuje Ci tyle stron że choćbyś zrobił kupę to w jedną noc ich nie przejrzysz.barteq pisze:wiec jak nie znasz to nie pisz tyle michi szczyt glupoty.
Brand pisze:a czytał regulamin? pytał się kogo, czy taki temat może założyć? :>
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
tylko pytałembarteq pisze:pytal!
dobra, kończcie offtopa.
nie o to mi chodzilo akurat bo google to pomocna rzecz ale niektorzy wola miec odrazu podane na tacy...Chudy pisze:Jak nie umiesz szukać to od razu szczyt głupoty tak?;>
Bo się pulatsz jakbys nie umial szukać.
podpisuje sie pod tym.Brand pisze:dobra, kończcie offtopa.