Clairvoyant

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ededi
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Clairvoyant

Post autor: ededi »

www.myspace.com/clairvoyantwroc wrocławski zespół (moi kumple) można posłuchać 4 kawałki z nowym wokalem nadzieja sceny metalowej byłem na 3 koncertach wybieram się na następny.Mimo że grają od 2007 roku to mają bardzo ciekawe kawałki i fajnie się prezentyją na scenie .We Wrocławiu na ich koncerty przychodzi trochę osób.Zapraszam ludzi z Wrocławia bo warto ich posłuchać na żywo .Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2011 4:13 pm przez ededi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dani Filth
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Clairvoyant

Post autor: Dani Filth »

Fajnie grają, dużo piją. Może kiedyś na koncert się dowlekę ;-)
Nemesis...as one we stand!!
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

Nazwa nieprzypadkowa myślę... bo od razu słychać na kim się wzorowali w dużej mierze. Dają radę, poważnie. Trochę wokal śmiesznie brzmi. No i z tym Conanem w środku.......... trochę żenua. Muzycznie super.
pacek
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: pacek »

Grali przed projekcją Live After Death we wrocławskim multikinie. Jak dla mnie żenada, a jak śpiewali trooper'a to wokalowi się kompletnie słowa chrzaniły więc wybrnął z tej sytuacji najlepiej jak mógł... odsunął mikrofon od ust i udawał, że śpiewa xD
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Łezka się w oku kręci, teraz chłopcy wreszcie wydali płytę ,częśc kawałków można posłuchać na stronie http://clairvoyantwroc.vizz.pl/news.php

Pamiętam jak Maciek i Kamil byli młodsi i jedyne czego chcieli to ładnie coverować swoich idoli z Iron Maiden, jak siedzieliśmy w próbowni i oni grali mi kawałki Maiden i zaczynali ze swoimi rzeczami,On My Way i Last Crusaders, potem powstawały nowe utwory. Widziałem ok.30 ich koncertów z trzema wokalistami ,nawet im nazwę wymyśliłem.
Masa wspomnień,masa świetnego heavy-metalu ,z tym będą mi się kojarzyć studia we Wrocławiu,między innymi z Tym

Nie jestem może jakimś fanem ich muzyki,która z czasem bardziej się upodobniła do Running Wild(co nie oznacza,że Kamil i Maciek przestali kochać Iron Maiden!) ale kibicuję im bardzo i zawsze jak mogę to z chęcią wybiorę się na ich koncert. Przyjacielska przysługa,bardzo niewielka

Powodzenia chłopaki
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

Grali u mnie 3 razy (kto był na HF dla Maiden słyszał). Świetne chłopaki, fajna muza, ochlajmordy jakich mało i ogólnie heavy metal ;)
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
ODPOWIEDZ