19/09/2009 - Die Toten Hosen - Warszawa [ODWOŁANY]

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

19/09/2009 - Die Toten Hosen - Warszawa [ODWOŁANY]

Post autor: Kuba »

Po tym co widziałem i słyszałem na tegorocznych Juwenaliach w Krakowie w wykonaniu Niemców to nie wyobrażam sobie żebym mógł na tym koncercie nie być ! :razz: Mam nadzieję że ceny biletów będą na jakimś w miarę ludzkim poziomie.

A jak ktoś ma wątpliwości to zapraszam poniżej ...

http://www.youtube.com/watch?v=E-HPkZe0g94

I co z tego że po niemiecku :lol: Ogień niesamowity. Zresztą oni już od kilku lat co roku w Niemczech wybierani są jako jeden z najlepszych bandów live. Nie bez przyczyny ;-)
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 7:43 pm przez Kuba, łącznie zmieniany 4 razy.
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: 19/09/2009 - Die Toten Hosen - Warszawa [ODWOŁANY]

Post autor: juras »

No elegancko! Słyszałem plotki że ma być koncert, a tu już konkretny termin. Najważniejsze, że mi pasuje, oby cena były do przełknięcia ;-)
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

"Aus terminlichen Gründen muss das geplante Konzert in Warschau leider abgesagt werden, wir bemühen uns um einen Ersatztermin, der aber erst 2010 sein wird"

Co prawda niewielu to chyba interesuje z tego co widzę..... ale chyba dupa z tego będzie :???: Nie bardzo się na niemieckim znam ale wygląda na to że z bliżej nie określonych przyczyn koncert się nie odbędzie w terminie, tylko "gdzieś w 2010". Szkoda :roll:
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

"Z powodu problemu z terminem jesteśmy zmuszeni odwołać koncert w Warszawie. Postaramy się znaleźć termin zastępczy, ale dopiero w 2010 roku"

;-)
Awatar użytkownika
Kuba
-#Moonchild
-#Moonchild

yankes pisze:"Z powodu problemu z terminem jesteśmy zmuszeni odwołać koncert w Warszawie. Postaramy się znaleźć termin zastępczy, ale dopiero w 2010 roku"

;-)
Dzięki ;-) Do niemieckiego jestem "pała". Pocieszam się że przynajmniej ogólny sens zrozumiałem. Co nie zmienia faktu że mi szkoda :-( :???:
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

No szkoda, cieszyłem się na ten koncert. W takim razie czekamy w 2010 ;-)
ODPOWIEDZ