Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
W zasadzie zaprzecza istnieniu boga, a to już poważna prawdaNergal byłby heretykiem dla chrześcijaństwa gdyby zaprzeczał jednej, góra kilku, prawdom dogmatycznym.
Tia, polecam wypowiedź Toma Araya w dokumencie "Global Metal". Cytując z pamięci:"God hates us all" można bardzo łatwo obronić Ale to nie temat na forum tylko na co najmniej 5godz rozmowy....
Pamiętam...Tia, polecam wypowiedź Toma Araya w dokumencie "Global Metal". Cytując z pamięci:"God hates us all" można bardzo łatwo obronić Ale to nie temat na forum tylko na co najmniej 5godz rozmowy....
Q: Do you really think that God hates us all?
A: No, I'm a Catholic. But it's a 'kin great title
U mnie też miała czekać w kolejce ale otworzyłem na chwilę, zacząłem czytać i niedługo potem okazało się, że książka się skończyła. Wizualnie mistrzostwem bym tego nie nazwał, ale faktycznie wygląda bardzo fajnie.Od jakiegoś czasu na półkach sklepowych jest już ta pozycja
Obrazek
Nie czytałem jeszcze, czeka w kolejce, ale wydana jest niesamowicie, z wielką dbałością o szczegóły, wizualnie mistrzostwo.
Tak samo jak ten tekst jest TYLKO komentarzem do żenującej jakości tych klipówto zwykły klip promujący książkę
Temat dobry jak każdy inny żeby pochwalić czy skrytykować. Po to ktoś te trailery zrobił żeby można było je ocenić (pozytywnie lub negatywnie)... Chyba że o Nergalu jak o Żydach, mówić albo dobrze albo wcalea ten sie wywewnętrznia nie wiadomo po co i na co
A gdzie wbija szpilkę? Pokazuje i wyjaśnia (językiem może niezbyt eleganckim) co mu się nie podoba. Też nie lubię krytykanctwa dla samego krytykanctwa ale w tym wypadku nie mamy z czymś takim do czynienia.Ja rozumiem że w tym kraju jest wielu ludzi którzy wykorzystają każdą okazję żeby wbić szpile Nergalowi
Tylko że w tym kraju jest 1000 głupszych reklam i 1000 gorszych zespołów i nikogo specjalnie to nie obchodzi. A gdy na horyzoncie pojawia się Nergal to polski (i co ciekawe tylko polski) internet od razu huczy od hejtów. Już od jakiegoś czasu bardzo mnie to zjawisko intryguje.A gdzie wbija szpilkę? Pokazuje i wyjaśnia (językiem może niezbyt eleganckim) co mu się nie podoba. Też nie lubię krytykanctwa dla samego krytykanctwa ale w tym wypadku nie mamy z czymś takim do czynienia.
Trudno żeby szeroko komentowano jutubowy klip kapeli z pcimia dolnego Behemoth jest zespołem powszechnie znanym to i rezonans jaki wytwarza on wśród krytyków jest znacznie mocniejszyTylko że w tym kraju jest 1000 głupszych reklam i 1000 gorszych zespołów i nikogo specjalnie to nie obchodzi.
masz racje, bo jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos rozbieral na czynniki pierwsze reklame ksiazki, bez wzgledu na to o czym ona byla, jaki poziom reprezentowala i kto byl jej autorem. jest to bezprecedensowy sukces Darskiego i jego ekipy.Behemoth jest zespołem powszechnie znanym to i rezonans jaki wytwarza on wśród krytyków jest znacznie mocniejszy
Nic dodać, nic ująć... mnie Behemoth i Nergal zupełnie nie ruszają, więc spokojnie przechodzę obok. Niech Nergal robi swoje, a ja zajmuje się swoimi sprawami.Emilio, tak na marginesie, co Ci przeszkadza ten Darski i jego sprawki? Co masz do tego, na kogo i na co się kreuje? Właścicielem jego osoby nie jesteś, co, jako wolnościowiec, chyba dobrze rozumiesz ;0 Z czego więc bierze się ten problem, z nadmierną identyfikacją z Nergalem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości