Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
oraz na in Flames i Kreatorżycie.... jedziemy na MAiDEN
To w tych pozostałych pięciu procentachoraz na in Flames i Kreator
niestety temat Wawy dotyczyoraz na in Flames i Kreatorżycie.... jedziemy na MAiDEN
Ja bym powiedział oraz Sisters of Mercy i Misfitsoraz na in Flames i Kreator
No to Motorhead, Mastodon i Volbeatniestety temat Wawy dotyczy
+1Berlin z tego powodu, że to koncert w hali i tak sie składa, że wyszedł mnie taniej niż Wawa
Przeciez masz go na pierwszej stronie tego tematu. (+ jeszcze jeden zespół z konkursu antyradia, ale to i tak nikogo nie interesuje)To jaki w koncu skład jest? Bo pogubiłem się
A może coś jeszcze dojść?Przeciez masz go na pierwszej stronie tego tematu. (+ jeszcze jeden zespół z konkursu antyradia, ale to i tak nikogo nie interesuje)To jaki w koncu skład jest? Bo pogubiłem się
Nie jestem organizatorem, nie wiem. Ale skoro do koncertu został tylko nieco ponad miesiąc, to jest to raczej wątpliwe.A może coś jeszcze dojść?
A dla mnie to żaden argument. Ponad połowa nawalona i drze mordę "meeejden", bo tekstów i tak nie zna, do tego chamstwo w parciu do przodu... jakoś tak to mnie niezbyt zachęca.Weście pod uwagę możliwość uczestniczenia w koncercie tu w Polsce, z naszymi fanami
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości