Słuszna decyzjaA ja się cieszę, że sprzedałam bilety na Wawę i jadę do Czech!!!!!
Przede wszystkim mam dużo bliżej i składzik też niczego sobie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Słuszna decyzjaA ja się cieszę, że sprzedałam bilety na Wawę i jadę do Czech!!!!!
Przede wszystkim mam dużo bliżej i składzik też niczego sobie!
Boże wygooglaj sobie. Ja pitole. Czemu padają takie pytania? Gdzieś indziej widziałem pytanie o bootleg z tej trasy mimo, że setlista i źródła były wałkowane miliard tryliardów razy.wiadomo już jaki set będzie mieć Motorhead ?
tomek nie pitol, więcej luzu i wyrozumiałości dla bliźnich.Ja pitole. Czemu padają takie pytania?
nic nie wnoszącemu do muzyki mastodonowi
Ja tego tak nie widze. U pepików interesowałby mnie tylko Sisters of Mercy, Misfits, Mastodon i Iron Maiden. U Nas Volbeat, Mastodon, Motorhead i Iron Maiden. Dla mnie nie ma żadnej róznicy właściwie. Korna nie trawie, In flames raczej też nie lubie. Wiadomo, kwestia tego co sie lubi. Jesli chodzi o dwa główne zespoły to znacznie bardziej wole Iron Maiden + Motorhead niz Iron Maiden + Korn... A wiecej niż 4 koncerty nie mam zamiaru zobaczyć (Jesli sie pojawie bo to do konca nie bedzie pewne )alez bez porownania mamy sklad w stosunku do Pepikow - trudno
nic nie wnoszącemu do muzyki mastodonowi dać tyle samo czasu co Lemmiemu....
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości