Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A co takiego NOWEGO i odkrywczego wniósł do muzyki Lemmy?? Mastodon z młodych kapel jest jedną z bardziej obiecujących i jeśli chodzi o oryginalnośc ich muzyki to wnosza raczej wiecej nowego niż motorhead
daleko jest mała scena od dużej? ;D
+1- najsłabszy line-up ze wszystkich Soni z Maiden
- brak In Flames
- Hunter
- i ceny biletów oczywiście!!
To napisz mi prosze co takiego NOWEGO wniósł do muzyki Lemmy, bo tego dotyczył mój post. Nie neguje tego, że to kultowa kapela, ale dyskusja dotyczy innego tematu. Jeśli Twoim zdaniem motorhead to bardziej innowacyjna kapela od mastodona, to okejFail Roku.
No właśnie odniosłem sie do tej innowacyjności, bo o tym była mowa. Odpowiadajmy sobie na temat, a nie, że jeden o zupie a drugi o du*ie...MASTODON to innowacyjne granie, które wnosi dużo do tematu
i jednych i drugich ceni sie zupełnie za coś innego, więc polemika jest bez sensu
Ledwo wstałem i chyba muszę znowu iść się przespać, jak czytam takie posty...To napisz mi prosze co takiego NOWEGO wniósł do muzyki Lemmy, bo tego dotyczył mój post. Nie neguje tego, że to kultowa kapela, ale dyskusja dotyczy innego tematu. Jeśli Twoim zdaniem motorhead to bardziej innowacyjna kapela od mastodona, to okejFail Roku.
Czy ja wiem czy wchodząc o 19 nic się nie traci, kwestia gustu ja tam się bardzo cieszę że zobaczę Volbet ich płyty naprawdę mi się podobają, wszystko zależy od gustów odbiorców No tak ceny biletów to się zgodzę no ale chyba teraz już tak będzie że ceny na takie imprezy będą w miarę podobne więc niestety trzeba się do tego przyzwyczaić "- brak SlipKnot i In Flames" również kwestia gustu mnie jakoś to zbytnio nie boli Co do czasu grania Motorhead, tak przypuszczałem że będzie godzina +- godzina piętnaście minut. To zespół który się nie rozczula wchodzi kopie dupsko i heja do domu xD A kłócić się który zespół jest bardziej innowacyjny i lepszy nie ma sensu"+":
- Iron Maiden i Motorhead
- będzie można wejść o 19 niewiele tak naprawdę tracąc
"-":
- najsłabszy line-up ze wszystkich Soni z Maiden
- brak SlipKnot i In Flames
- Hunter
- i ceny biletów oczywiście!!
to już wiem gdzie mój post o motorhead w temacie o timinguSwoją drogą Live Nation wprowadzają cenzurę internetu niczym Radek Sikorski - zablokowali mój profil na Facebooku (w sensie na ich fanpage'u), gdy skrytykowałem ich za styl tłumaczenia nowego newsa na ich stronie ( http://www.facebook.com/notes/sonispher ... 8785624504 ) i usuwają wszystkie nieprzychylne im komentarze. Gratulacje.
Dobranoc.Ledwo wstałem i chyba muszę znowu iść się przespać, jak czytam takie posty...
Nie ma sensu bo to oczywiste, powiew świeżości wnosi Mastodon, jest to na 100% kapela bardziej KREATYWNA od motorhead. Wystarczy przesłuchac dyskografie jednych i drugich żeby dojśc do takiego wniosku. A co jest lepsze to kwestia gustu, w żadnym z postów nie pisałem o tym co jest lepsze Ja osobiście wole Motorhead, ale to nie znaczy, że w każdym aspekcie bede uznawał ich wyższość. Czytanie ze zrozumieniem się kłania...A kłócić się który zespół jest bardziej innowacyjny i lepszy nie ma sensu
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości