Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
--jakbyśmy się zdecydowali na race i podobne bajery to mam dostęp do porządnego stuffu, jakiego używają ultrasi w cenach na prawdę hurtowych ;]Może tak odpalilibysmy kilka rac świetlnych ? :D Atmosfera iście piłkarska, Na Rock Am Ring 2005 ludzie odpalali podczas Phantoma i wygląda to naprawde super. (Bemowo to nie hala w Atenach "Ed Hunter Tour" ;)) Koszt rac nie jest wysoki, a wrażenia warte spróbowania ;) Wszytsko jest w naszym zasiegu, wystarczy że bedziemy chcieli coś zrobić! oczywiscie wiem, że na imprezach masowych nie jest to ' wskazane' ale robienie zdjęć też nie ;P. Nad kolejną flagą też dobrze byłoby pomyśleć...
nawet na oficjalnej wspominali ;D,
A jak im to przekażemy, skoro u nas nawet długo nie zabawią?Słuchajcie - możemy pomyśleć o jakimś prezencie dla Ironów - czymś szczególnym, co pozostanie dla nich jako wspomnienie tego koncertu. czytałem kiedyś, iż Pink Floydzi otrzymali wielką mapę namalowaną przez fanów, ze wszystkimi koncertami w UK, w latach 1965 - 1975 (to w 1975 miało miejsce). Może przygotować taką planszę, jakiś artefakt z nazwami miast i obiektów, na których grali w Polsce od 1984-ego do 2011 . Taki wykaz na tle polskiego godła np. To chyba nie jest drogie - tylko trzeba by to ładnie oprawić.
Tak sadzę, że jakieś bannery, szaliki, flagi - to sobie każdy indywidualnie może przynieść. Natomiast ladna pamiątka ma szansę trafić do domu np. Steve'a czy ozdobić Rock 'n Roll Ribs albo na wystawę w Eddie's Bar. Tylko - trzeba mieć "wejście" przed koncertem, ze by im to wręczyć... może Wicker by pomógł
Zapewne nie, choć poziom bezpieczenstwa na EvilNation woła o pomstę do nieba.ale czy z racami normalnie wejdziemy na koncert ??
Pewnie, że bedą takie osoby tak jak innym może nie pasować, że nic nie widzą jak im flaga nad głową krąży. Raca świeci przez 1 minutę, dym rozchodzi się w zalezności od warunków atmosferycznych i ilości rac, a nie sądzę (jesli w ogóle), że odpalimy kilkadzisiąt. Wazny jest również moment odpalenia, - czy na intro/wejście, czy np na Iron Maiden, czy przed bisami, czy na pozegnanie. 10 czerwca bardzo długo będzie jasno... No i osoby z racami (jesli juz takowe się znajdą) mogą być rozmieszczone w równych miejscach np na trybunie, w sektorze głównym... Oczywiscie że dobrze byłoby w tej kwestii pogadać z LN ale watpię aby się zgodzili nawet na specjalnie przygotowaną akcje z zachowaniem tzw bezpieczenstwa, tak jak oficjalnie kibice też na mecze z racami wchodzić nie mogą... Chodzi o atmosferę, którą mozna kolorowo urozmaicić Akisu pomoże po hurtowych cenach A Krusejder przerzuci nam przez ogrodzenie )Tak i ten cudowny dym z rac maksymalnie irytujący osoby które przyszły cokolwiek zobaczyć. Świeeeeeetny pomysł.
pamietniki Roda?nawet na oficjalnej wspominali ;D,
Wieksza bedzie flaga to i więcej napiszą No ale w pamietniku wzmianka, na IMTV, także na zagranicznych stronach fanowskich ludkowie opisywali. No i ten koncert poza tym, że 50tka Bruce'a w Polsce ludzie pamietają że duża flaga była Ja tam jestem chętny i na flagę.W pamiętnikach Roda była wzmianka, ale to raczej mało
zgadza się tacy też bylitak jak innym może nie pasować, że nic nie widzą jak im flaga nad głową krąży
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość