Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Czemu nie, ale akurat w moim przypadku wiele by nie zobaczyli.Rozumiem, że jesteś pierwszą chętną? Brawa za odwagę!A może najlepiej weźcie kilka dziewczyn na barana, niech pokażą biust na "Iron Maiden" i Ironi na pewno zapamiętają ten koncert.
I nazwiska członków zespołu. I setlistę."Iron Maiden - Welcome To Poland And Have A Nice Day"
Najpierw musisz pokazać w odpowiednim dziale, nie wiem czy jak się pojawiłaś na forum to koledzy wyjaśnili Ci jakie tu zasady panują.Czemu nie, ale akurat w moim przypadku wiele by nie zobaczyli.
Dużo do pokazania nie ma. ;PNajpierw musisz pokazać w odpowiednim dziale, nie wiem czy jak się pojawiłaś na forum to koledzy wyjaśnili Ci jakie tu zasady panują.
No krótka piłka - w temacie viewtopic.php?t=7561 wrzucasz fotkę swoich cyków, a w temacie viewtopic.php?t=7562 je oceniamy. Bez obaw, małe też jest piękne.Dużo do pokazania nie ma. ;PNajpierw musisz pokazać w odpowiednim dziale, nie wiem czy jak się pojawiłaś na forum to koledzy wyjaśnili Ci jakie tu zasady panują.
Nikt mi nie objaśniał zasad, bo na dobrą sprawę nie zaglądałam tu zbyt często. Może Ty je objaśnisz?
Co ty Budziol, cycków nie lubisz?a ja myślę że jeszcze kilka mONdrych postów i posypia się warny :]
E tam, od cycków raczej nikomu nic złego się nie stało - raczej na odwrót!Cycki spoko, ale może nie w każdym temacie
a jako że jestem z Bemowa, to z urzędu wchodzę w skład szacownego jury. Yeah!Cycki, krew i surowe mienso!! A tak poważniej, to trzeba zorganizować konkurs i wybrać 10 najlepszych par cycków i te zostaną oficjalnie zaprezentowane na Bemowie. Zdjęcia proszę przesyłać do mnie na PM. Dziękuję.
Nic dodać, nic ująć... niestety u nas ze śpiewaniem to przeważnie jest słabiutko...Wszystkie te akcje to pokazanie" oj my mali biedni Polacy,jesteśmy tacy beznadziejni,że jak przyjedzie do nas zagranicy to już wielkie wydarzenie i musimy to jakoś uczcić"
Biedniejsze kraje nie robią z tego takiej klaki jak my,tylko poprostu pokazują coś zupełnie innego, swoją żywiołowość czy nawet tradycyjne nawyki (meksykańskie ole,ole,ole) wtedy zespół widzi i myśli "dla tych bydlaków warto grać"
Polacy to są w stanie zrobić flagi i takie tam,ale na utworach stoją jak kołki i śpiewają co 3 tekst i to jedynie refren.
http://www.youtube.com/watch?v=EL5ju2-TZRw (jak zresztą wszyscy wiedzą)prędzej na jakimś koncercie zagranicznym grupka polskich fanów pod barierką zrobi zespołowi jakiś fajny prezent
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość