Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Myślę, że 100-120 złile może kosztować t-shirt w stolicy ?
Rok temu na metalice były. Mam nadzieję, ze teraz też będą, bo Ironów koszulka by się przydała do kolekcjiU nas event shirt na pewno nie będzie. Tylko "sonispherowy" pewnie.
to mój stary, powiedzcie, że jesteście od JANKA, to utargujecie co niecoNa pewno będzie koleś stał z koszulkami ... najprawdopodobniej koło Carrefoura.
No, ok. Mam zwykłą cyfrówkę, która jest jednak troszke duza, wpuszcza mnie z nim? Jak to było rok temu?Mozna wnosic, jest napisane w regulaminie ze nie wolno wnosic jedynie takich z wymienna optyka, no i ogolnie, sporych rozmiarow aparatow. Zwykly kompakt bez problemu wniesiesz
Ciezko cos doradzic. Zostal w zasadzie jeden dzien na zalatwienie biletu, wczesniej poradzilbym ci zakup biletu na allegro, mozna tam dostac nawet od 140zl. Ale nie ma co liczyc, ze do jutra dojdzie. Mozesz poszukac ofert z twojego miasta i sprobowac odbioru osobistego. Poszukaj tez na roznych forach, popytaj znajomych itd.aha rozumiem, no ale jest też możliwość wystawienia na allegro. Fakt faktem może być tak jak mówisz a stracę tylko 100 zł..
Btw. Jest to taka mało znana osoba i nie bardzo jej ufam więc dlatego pisze tutaj. Więc w takim bądź razie mam jeszcze jedno pytanie co do tak zwanych "Koników". Czy da rade kupić bilet taniej? i czy jest ryzyko też jak z tym biletem elektronicznym. Jeśli tak to chyba sobie po prostu odpuszczę i pójdę kupić normalny w empiku.
he he he, dobre...no i co mu zrobisz jak nie wejdziesz?
Wróć do „10/06/2011 - Iron Maiden -Sonisphere Festival 2011 - Warszawa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość