Rarytasy i wyprzedaże
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rarytasy i wyprzedaże
Riot to wszystko co masz na sprzedaż? 
krusejder,
możesz napisać coś więcej o BNW? Która to edycja- 1(ta z naklejkami) czy 2(bez naklejek) ? (z 2000 roku, czy późniejsze reedycje? Ewentualnie jakieś foty dać?
możesz napisać coś więcej o BNW? Która to edycja- 1(ta z naklejkami) czy 2(bez naklejek) ? (z 2000 roku, czy późniejsze reedycje? Ewentualnie jakieś foty dać?
@Steve - odpiszę na pw jak sprawdzę w domu
@Alistair - pierwsze z naklejką. Sorry za pewien bałagan w aukcjach, ale wczoraj była zniżka na wystawianie CD, a bez niej jakoś się nie mogłem zmobilizować.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1692258824
@Alistair - pierwsze z naklejką. Sorry za pewien bałagan w aukcjach, ale wczoraj była zniżka na wystawianie CD, a bez niej jakoś się nie mogłem zmobilizować.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1692258824
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
@BUBETTO co to za wydanie Steel Attack?
www.MetalSide.pl
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Tak o to prezentuje się moja kolekcja. Na oferty na PW czekam do czwartku wieczorem i prawdopodobnie dopiero wtedy spodziewajcie się mojej odpowiedzi. Podane ceny są orientacyjne. Wygrywa ten, kto zaproponuje najwięcej, ewentualnie będzie chciał najwięcej rzeczy.
THE FIRST TEN YEARS
Sprzedaje tylko całość – 900zł.
Opis starałem się zrobić naprawdę rzetelnie. Nie przejmujcie się jednak tymi „drobnymi ryskami” takich rzeczy trudno uniknąć na płytach mających po 20 lat. Ich stan jest naprawdę bardzo dobry, a większość niedogodności widać jedynie pod mocne światło. Jedynie Can I... jest faktycznie w troszkę słabszej kondycji, ale to też nie jest jakiś koszmar i ręczę, że działa prawidłowo.
RUNNING FREE/SANCTUARY – płyta w stanie idealnym
WOMEN IN UNIFORM/TWILIGHT ZONE – płyta w stanie idealnym
PURGATORY/MAIDEN JAPAN – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
RUN TO THE HILLS/THE NUMBER OF THE BEAST – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
FLIGHT OF ICARUS/THE TROOPER – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
2 MINUTES TO MIDNIGHT/ACES HIGH – stan bardzo dobry
RUNNING FREE/RUN TO THE HILLS – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
WASTED YEARS/STRANGER IN A STRANGE LAND – płyta w stanie idealnym
CAN I PLAY WITH MADNESS/THE EVIL THAT MEN DO – sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
THE CLAIRVOYANT/INFINITE DREAMS – stan bardzo dobry
HOLY SMOKE (100zł)
stan bardzo dobry, małe ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER (150zł)
stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BE QUICK OR BE DEAD (60zł)
sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
FROM HERE TO ETERNITY digipack (100zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, ślady użytkowania poza obszarem nagrania. Opakowanie w stanie bardzo dobrym, kilka minimalnych obtarć na rogach
WASTING LOVE (250zł)
stan bardzo dobry, praktycznie idealny
FEAR OF THE DARK digipack limited edition no. 05440 (150zł)
płyta jak i opakowanie w stanie idealnym, dosłownie kilka minimalnych obtarć na grzbiecie
HALLOWED BE THY NAME (150zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
MAN ON THE EDGE box + 5 kart (200zł)
stan całości idealny
MAN ON THE EDGE II digipack (100zł)
płyta posiada rysy niemające jednak wpływu na odtwarzanie, digipack w stanie dobrym, delikatne obtarcia na rogach
LORD OF THE FLIES (150zł)
stan idealny
VIRUS 2CD (250zł)
dwie wersje single wydane w digipackach i dodatkowo zapakowane w eleganckie kartonowe opakowanie, a do tego 5 pocztówek. Stan całości niemal idealny. Jedynie kartonowe opakowanie posiada jedno malutkie wgniecenie na grzbiecie
IN PROFILE (100zł)
stan idealny
ANGEL AND THE GAMBLER I digipack + poster (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack w stanie bardzo dobrym, posiada jedynie drobne obtarcia na bokach, poster w stanie idealnym
ANGEL AND THE GAMBLER II digipack + 3 karty (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack posiada załamanie i malutkie obtarcie na grzbiecie, karty w stanie idealnym
FUTUREAL digipack + poster (70)
płyta w stanie bardzo dobrym, posiada dosłownie minimalne ryski, digipack stan bardzo dobry, jedynie rogi lekko pozacierane, poster w stanie dobrym
THE WICKER MAN I poster (30zł)
całość w stanie idealnym
THE WICKER MAN II clear CD (100zł)
rewelacyjne wydanie imitujące płytę winylową, stan idealny
OUT OF THE SILENT PLANET digipack limited no 63683 (80zł)
płyta w stanie bardzo dobrym z drobnymi ryskami, digipack w stanie bardzo dobrym z drobnymi obtarciami i wyłamanymi kilkoma ząbkami podtrzymującymi płytę, poster w stanie dobrym z lekkim zadarciem w rogu
RUN TO THE HILLS I (20zł)
stan idealny
RUN TO THE HILLS II (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS CD (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS DVD (20zł)
płyta posiada drobne ryski
RAINMAKER CD + poster (20zł)
stan całości idealny
RAINMAKER DVD (20zł)
NO MORE LIES digipack (80zł)
pudełko w stanie idealnym, płyta w stanie bardzo dobrym, zestaw nie posiada frotki
THE NUMBER OF THE BEAST (20zł)
THE TROOPER (20zł)
stan idealny
THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD CD (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD DVD + poster (30zł)
stan płyty bardzo dobry, plakat idealny
THE FIRST TEN YEARS
Sprzedaje tylko całość – 900zł.
Opis starałem się zrobić naprawdę rzetelnie. Nie przejmujcie się jednak tymi „drobnymi ryskami” takich rzeczy trudno uniknąć na płytach mających po 20 lat. Ich stan jest naprawdę bardzo dobry, a większość niedogodności widać jedynie pod mocne światło. Jedynie Can I... jest faktycznie w troszkę słabszej kondycji, ale to też nie jest jakiś koszmar i ręczę, że działa prawidłowo.
RUNNING FREE/SANCTUARY – płyta w stanie idealnym
WOMEN IN UNIFORM/TWILIGHT ZONE – płyta w stanie idealnym
PURGATORY/MAIDEN JAPAN – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
RUN TO THE HILLS/THE NUMBER OF THE BEAST – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
FLIGHT OF ICARUS/THE TROOPER – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
2 MINUTES TO MIDNIGHT/ACES HIGH – stan bardzo dobry
RUNNING FREE/RUN TO THE HILLS – drobne ryski niemające wpływu na odtwarzanie
WASTED YEARS/STRANGER IN A STRANGE LAND – płyta w stanie idealnym
CAN I PLAY WITH MADNESS/THE EVIL THAT MEN DO – sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
THE CLAIRVOYANT/INFINITE DREAMS – stan bardzo dobry
HOLY SMOKE (100zł)
stan bardzo dobry, małe ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER (150zł)
stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
BE QUICK OR BE DEAD (60zł)
sporo płytkich rysek nie mających jednak wpływu na odtwarzanie
FROM HERE TO ETERNITY digipack (100zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, ślady użytkowania poza obszarem nagrania. Opakowanie w stanie bardzo dobrym, kilka minimalnych obtarć na rogach
WASTING LOVE (250zł)
stan bardzo dobry, praktycznie idealny
FEAR OF THE DARK digipack limited edition no. 05440 (150zł)
płyta jak i opakowanie w stanie idealnym, dosłownie kilka minimalnych obtarć na grzbiecie
HALLOWED BE THY NAME (150zł)
płyta w stanie bardzo dobrym, minimalne ślady użytkowania poza obszarem nagrania
MAN ON THE EDGE box + 5 kart (200zł)
stan całości idealny
MAN ON THE EDGE II digipack (100zł)
płyta posiada rysy niemające jednak wpływu na odtwarzanie, digipack w stanie dobrym, delikatne obtarcia na rogach
LORD OF THE FLIES (150zł)
stan idealny
VIRUS 2CD (250zł)
dwie wersje single wydane w digipackach i dodatkowo zapakowane w eleganckie kartonowe opakowanie, a do tego 5 pocztówek. Stan całości niemal idealny. Jedynie kartonowe opakowanie posiada jedno malutkie wgniecenie na grzbiecie
IN PROFILE (100zł)
stan idealny
ANGEL AND THE GAMBLER I digipack + poster (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack w stanie bardzo dobrym, posiada jedynie drobne obtarcia na bokach, poster w stanie idealnym
ANGEL AND THE GAMBLER II digipack + 3 karty (70zł)
płyta w stanie idealnym, digipack posiada załamanie i malutkie obtarcie na grzbiecie, karty w stanie idealnym
FUTUREAL digipack + poster (70)
płyta w stanie bardzo dobrym, posiada dosłownie minimalne ryski, digipack stan bardzo dobry, jedynie rogi lekko pozacierane, poster w stanie dobrym
THE WICKER MAN I poster (30zł)
całość w stanie idealnym
THE WICKER MAN II clear CD (100zł)
rewelacyjne wydanie imitujące płytę winylową, stan idealny
OUT OF THE SILENT PLANET digipack limited no 63683 (80zł)
płyta w stanie bardzo dobrym z drobnymi ryskami, digipack w stanie bardzo dobrym z drobnymi obtarciami i wyłamanymi kilkoma ząbkami podtrzymującymi płytę, poster w stanie dobrym z lekkim zadarciem w rogu
RUN TO THE HILLS I (20zł)
stan idealny
RUN TO THE HILLS II (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS CD (20zł)
stan idealny
WILDEST DREAMS DVD (20zł)
RAINMAKER CD + poster (20zł)
stan całości idealny
RAINMAKER DVD (20zł)
NO MORE LIES digipack (80zł)
pudełko w stanie idealnym, płyta w stanie bardzo dobrym, zestaw nie posiada frotki
THE NUMBER OF THE BEAST (20zł)
THE TROOPER (20zł)
stan idealny
THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD CD (30zł)
stan idealny
DIFFERENT WORLD DVD + poster (30zł)
stan płyty bardzo dobry, plakat idealny
Część cen dałeś bardzo przystępnych, a kilka zapewne do negocjacji.
Żal że taka kolekcja się rozpada :/
Żal że taka kolekcja się rozpada :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Żal to trzymanie tego wszystkiego na półce bez jakiegokolwiek sensu
Kiedyś to jeszcze zdarzało mi się czegokolwiek z tych płyt posłuchać, ale od co najmniej roku wszystko tylko zajmuje miejsce na półce. Może kto inny będzie miał z tego więcej radości 
to jest właśnie kolekcjonowanie i hobby 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja już się z tego wyleczyłem 
część tak, ale część zaporowa, na przykład 90zl za sztukę z serii FTYkrusejder pisze:Część cen dałeś bardzo przystępnych, a kilka zapewne do negocjacji.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Napisałem przecież, że ceny są orientacyjne i część z nich podlega negocjacji. Na pewno jesteśmy w stanie się dogadać.
no ja swoja propozycje podtrzymuje 
reszta juz mam
reszta juz mam
Nigdy nie rozumiałem sensu wystawiania takiego czegoś, tylko strata dla sprzedającego...
i jeszcze w opisie aukcji: "Oryginał"Mr. M pisze:Nigdy nie rozumiałem sensu wystawiania takiego czegoś, tylko strata dla sprzedającego...
www.MetalSide.pl
Jeśli te płyty są tłoczone, to należało nazwać je ORYGINAŁAMI.
Ale cena jak na bootleg zaporowa
Ale cena jak na bootleg zaporowa