Rarytasy i wyprzedaże
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
Re: Rarytasy i wyprzedaże
rzeczywiście Jacku, mój błąd, przyjmij przeprosiny. Po prostu autografy różnią się znacznie od tych, które zespół składa, zwłaszcza Steve i Bruce. Teraz wiedząc, że to Ty sprzedawałeś - jest pewność, że wszystko ok
pzdr
600zł za kompletne wydanie z boxem to tanio bo samo pudelko chodzi po 500zl na ebayupaniron pisze:lala
ciekawe ile wysylka
Odruchowo przeliczylem dolary, jak funtow to cena nie tak atrakcyjna;-)
-
Deleted User 804
Na merlin.pl wszystkie winyle 25% taniej(w tym te nowe Maiden). 
Box z 3ema 1szymi LP 180zl, komplet 7singli 183zl i darmowa wysylka!
Oby utrzymali to do przyszlej partii winyli 28.10 bodajze:-)
jakby ktoś chciał kostkę z trasy 2014 MAIDEN ENGLAND Davea lub Adriana pisać na pm.
Odpowiadam tylko na poważne propozycje :]
Odpowiadam tylko na poważne propozycje :]
Obiecałem sobie, że nie kupię żadnych kolejnych reedycji i...... Ech mam nadzieję, że box ładnie będzie wyglądał na półceBudziol pisze:Box z 3ema 1szymi LP 180zl, komplet 7singli 183zl i darmowa wysylka!
-
Deleted User 804
Nową partię już można u nich zamawiać, ale niestety tu cena już normalnaBudziol pisze: Oby utrzymali to do przyszlej partii winyli 28.10 bodajze:-)
Czytam w necie recki i opinie o tych nowych reedycjach. Podobno brzmią BARDZO DOBRZE. Skusze się !
Przynajmniej wyglądaja dużo lepiej, niż wcześniejszy box. A właśnie sam box jest mniejszy niż poprzedni i niż ten z grafik promocyjnych, w sensie jest węższy i to sporo. No ale w sumie to są ''tradycyjne'' reedycje a nie jakieś picture w gatefold
Jutro odbieram pierwszą paczkę z 7''. Niestety nie posłucham, bo nie mam aktualnie sprawnego grajka.
W sumie szkoda że do tych siódemek jakiegoś boxa nie dali, bo nie wiem gdzie to bede trzymał
W sumie szkoda że do tych siódemek jakiegoś boxa nie dali, bo nie wiem gdzie to bede trzymał
Czysto informacyjnie - fani Ironów wymietli merlinowe zapasy czarnych placków 
Box doszedł, bardzo ładny, płytki idealnie "reedytowane" 
teraz czas na merlin i single
teraz czas na merlin i single
-
Deleted User 4783
http://allegro.pl/iron-maiden-sbit-tour ... 83454.html
moja aukcja, polecam i zapraszam jak ktoś chętny!
moja aukcja, polecam i zapraszam jak ktoś chętny!
Siodemki doszly;-)
Tak nowych wydan RF, SANCTUARY czy WIU jeszcze nie widzialem;-)
P.S. Jak ktos chcialby kupic kostke z trasy ME2014 Davea to zapraszam, Adriana juz poszla:-)
Tak nowych wydan RF, SANCTUARY czy WIU jeszcze nie widzialem;-)
P.S. Jak ktos chcialby kupic kostke z trasy ME2014 Davea to zapraszam, Adriana juz poszla:-)
Witam, powiedzcie mi czy jakość na tych nowych winychal jest naprawde taka sama jak z pierwszych wydań ? Pytam bo nie mam jeszcze wszystkich pierwszych, a nie wiem czy pakować sie w te nowe 
kolejna partia winyli dostępna, niestety w merlinie już nie ma promocji 
a tak właśnie a propo winyli jaki gramofon polecacie do ich odtwarzania?
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
W sumie to bez roznicy, byleby analogowy byl.
Wpadnij na forum winyl.net w sekcji gramofonów masz dział zakupy podzielony na zasobność portfela. Chłopaki doradzą i będziesz zadowolony.Gobos pisze:a tak właśnie a propo winyli jaki gramofon polecacie do ich odtwarzania?