Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja chce zrobić oba!Bilety: 80 zł – przedsprzedaż; 90 zł – w dniu koncertu
W sumie grywał Blaze i DiAnnowreszcie ktoś z IM zagra w Krk, oby zawitali tutaj już w 6 w przyszłym roku !
Mam rozumieć, że fani Killers i Number of the Beast codziennie walą 0,7 do obiadu albo wręcz jabola czy tam dwa czteropaki Tatry. Natomiast fani Somewhere in Time i Seventh Sona to wykształceni i zamożni właściciele mieszkań z ogródkiem za miastem?
Bruce Dickinson-Kmicic bo tak jak on zdradził Polskę to Bruce Iron Maiden w 1993 r. ale w porę się opamiętał!
Gdybym kochał w jednej setnej jakąś dziewczynę tak jak kocham pojedynek gitarowy Adriana i Dave'a w Infinite Dreams to była by traktowana tak ,że Julia przy niej była traktowana przez Romea jak głupia dziwka
Ja tak samoSamo BL mało przypadło mi do gustu, ale przecież nie jedzie się dla muzy tylko dla 'Arryego xD
Ja tam nawet nadziei na to nie mamPs. Michał, fotka i grafy oczywista oczywistość, ale ja bez frotki Stefka nie wracam do domu
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości