A na Mysticu ktorego dnia bedzie gral?remi pisze: ↑czw lis 09, 2023 2:44 pm Tak, pewnie dopina festy; takie swoje halówki ma już pewnie wszystkie dogadane od dawna więc rzucił wszystko, co planował.
Kupiłem na razie Berlin i Paryż i docelowo dzień na Mysticu (Budapeszt - niestety termin nie pasuje), więc do zobaczenia z chętnymi na trójkącik weimarski z Bruce'em![]()
Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
UP THE IRONS !!!
- blackcocker
- -#Moderator

Jeszcze nie wiadomo. Rozpiski na dni mają być w styczniucloud pisze: ↑pt lis 10, 2023 1:02 pmA na Mysticu ktorego dnia bedzie gral?remi pisze: ↑czw lis 09, 2023 2:44 pm Tak, pewnie dopina festy; takie swoje halówki ma już pewnie wszystkie dogadane od dawna więc rzucił wszystko, co planował.
Kupiłem na razie Berlin i Paryż i docelowo dzień na Mysticu (Budapeszt - niestety termin nie pasuje), więc do zobaczenia z chętnymi na trójkącik weimarski z Bruce'em![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

No i grecka data Dickinsona potwierdzona. Nie milkną spekulacje nad ewentualnym koncertem Maiden pod koniec sierpnia 2024.
https://www.releaseathens.gr/judas-dickinson-24/
Znaczy przed wyprawą za Ocean jedyna europejska data¿
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jeśli rzeczywiście potwierdziłyby się informacje z tej strony fanów (tam była mowa o zaklepanym show Maiden i Bruce'a) to póki co tak.
Kupiłem ten Budapeszt, co też raczej wyklucza Mystica u mnie
Forum internetowe to poważna sprawa.
i bardzo dobrze
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Berlin
Powrót po koncercie? Jakby co to 2 miejsca wstępnie bym zarezerwował
www.MetalSide.pl
Teraz jak Londek zarezerwowany 
Od Berlina Euro mnie odstraszyło
Od Berlina Euro mnie odstraszyło
Tak, chcemy wracać po - to wstępnie Ciebie zapisuje. Jakoś po nowym roku będę wiedział na 100% (Czekam na ogłoszenie innych zespołów na 2024 zeby finalnie plan ułożyćgumbyy pisze: ↑śr lis 15, 2023 3:35 pmPowrót po koncercie? Jakby co to 2 miejsca wstępnie bym zarezerwował![]()
Jasne, na spokojnie.zgo pisze: ↑czw lis 16, 2023 1:50 pmTak, chcemy wracać po - to wstępnie Ciebie zapisuje. Jakoś po nowym roku będę wiedział na 100% (Czekam na ogłoszenie innych zespołów na 2024 zeby finalnie plan ułożyć)
www.MetalSide.pl
taki news, od wielu lat jedyna szansa na zobaczenie Bruca i Roba razem na scenie, a tu zero ekscytacji?Piotr Lange pisze: ↑wt lis 14, 2023 10:54 am No i grecka data Dickinsona potwierdzona. Nie milkną spekulacje nad ewentualnym koncertem Maiden pod koniec sierpnia 2024.
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
Odwołując się do filmiku Bruce'a będziemy mieli de facto 3 różne wersje IESF xD. Szczególnie warto zatrzymać filmik, gdy w kadrze jest opis historii tej piosenki. No już mniej niż 2 tyg!
To juz pol plyty znamy 
Nie...chodziło mi o IESF z TBoS, o wersję demo nagraną z Roy'em w 2014 roku (ta co będzie na singlu), oraz przerobiona na potrzeby Mandrake Project - ostateczna wersja na płycie ze zmienionym tytułem.