05-08/06/2024 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-08/06/2024 - Mystic Festival - Gdańsk
Tych sprzed 20 lat bym nie liczył. Inna formuła (1 dzień), inne czasy jeżeli chodzi o rynek.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jutro o 12:00 kolejne ogłoszenia.
https://www.last.fm/user/kamooo
Wątpię, bo o ile z jednym kontrowersyjnym headem mogą sobie ryzykować, tak dwóch to byłoby już za dużo.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oby Cooper
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Po co? Ty się tam nie wybierasz, a innych to nie interesuje.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- blackcocker
- -#Moderator

Bo jest złośliwy i chce wszystkim zrobić na złość
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie wybierzesz, bo ich nie ogłoszą 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oj byłbym bardzo zdziwiony jakby ogłosili A7X. Kompletna klapa frekwencyjna 10 lat temu, w lokalnych mediach muzycznych bardzo rzadkie wzmianki, ten zespół po prostu w Polsce nie istnieje. Z drugiej strony comeback na festiwalu byłby bezpieczniejszy niż kolejny koncert w Atlasie, ale jak ktoś wyżej powiedział, już BMTH jest kontrowersyjnym headem, dołożenie drugiego takiego to trochę chujnia.
-
Deleted User 8107
@Kalectwo - no niestety A7X w polsce tak jak mówisz kompletnie nie istnieje, jestem na grupie polskiego fanklubu 1100 ludzi, ale ruch strasznie mały. Byłem też zarejestrowany dawno temu na forum, ale siadło to forum. BTW pozdrawiam Wickermana, bo on też tam był zarejestrowany. Gig w Łodzi był zajebisty, jeden z najlepszych koncertów jakie w życiu widziałem. Szkoda, że nie grają w halach, tylko te festy. Nic mi kompletnie nie pasuje z tych dat co podali (najlepsza Lizbona jak coś, ale czekam na resztę)
Też mi się wydaję, że ich raczej na mysticu nie ogłoszą, ale chciałbym kolejny gig A7X w PL. Ale jakby ich tam ogłosili, to robię barierki, schudłem mogę ustać spokojnie.
Też mi się wydaję, że ich raczej na mysticu nie ogłoszą, ale chciałbym kolejny gig A7X w PL. Ale jakby ich tam ogłosili, to robię barierki, schudłem mogę ustać spokojnie.
I wygrywa Megadeth.
Jednak rudzielec. Fajnie jakby wypadł w ten sam dzień co Bruce i Accept.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Czyli zgodnie z prognozami. Bezpieczny wybór, wygląda to okej. Co prawda żaden head nie jest pode mnie, ale od początku zakładałem taki bieg wydarzeń.
Teraz czekanie na ogłoszenie Emperora
Teraz czekanie na ogłoszenie Emperora
No i zgodnie z oczekiwaniami, choć nie ukrywam, że Alice Cooper by mnie chyba jeszcze bardziej ucieszył. Teraz zobaczymy, jak będzie środek line-upu dalej wyglądać, na razie przyzwoicie, ale mam nadzieję, że jeszcze jakiś rarytas koncertowy wpadnie, nawet z niższej półki.
-
Deleted User 8107
Super info, bo w Katosach mi się nie udało być przez ten szpital, mimo, że bilet miałem. To jakby Bruce i Megadeth był w ten sam dzień to jadę 
Słabe ogłoszenie, ale pewnie kilka osób się zainteresuje.