jaki wpływ może mieć Euro na wyjazd na koncert?
Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Gigantyczne korki, drozyzna, brak noclegów, tłumy kibiców...
No to tyle, tak na szybko
No to tyle, tak na szybko
Sprawdzalem noclegi na booking jest tego w brud.Euro to nie mundial...Sporo kibicow, szczegolnie z panstw sasiadujacych z Niemcami wpadnie tylko na mecz i powrot do domu.A swoja droga fajnie bedzie poczuc troche klimatu duzego turnieju
Już są zdjęcia rozpakowanego singla w sieci. Chwila moment i leak 
Ladnie tydzien przed premierą ludziska mają:)
Tym bardziej, że to może być jedyna okazja aby poczuć klimat Euro :-)
-
MaidenZary
- -#Prisoner

https://www.youtube.com/watch?v=yulfvacpvTc
29 godzin do premiery :-)
29 godzin do premiery :-)
Będzie słuchane!
Zapowiada sie ciekawie 
Brzmienie perkusji, gitar - jest dobrze, bardzo dobrze! \m/
-
Deleted User 5490
Mam nadzieje, że płyta zostanie też wydana normalnie, prawomyślnie w plastiku, a nie jakiś digi czy inne papierowe eko gówno.
Singiel jest tylko na winylu? Jeśli tak, to podłe to.
Singiel jest tylko na winylu? Jeśli tak, to podłe to.
Pojawiło się na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=3xlnBcz_FQU
https://www.youtube.com/watch?v=3xlnBcz_FQU
Chciałem już powiedzieć, że super wokal, ale pod koniec jest trochę stękania. Tak czy siak, jest dobrze.
Średni ten numer (po 1 odsłuchu). Te "górki" wokalne zupełnie niepotrzebne, tego już Bruce nie ma. Wycie na koniec to już przegięcie 
www.MetalSide.pl
No mi się końcówka najbardziej się szczerze podobała, ale szkoda, że urwane.
Pewnie potem jest ten mocniejszy refren z trailera. Ten główny riff jest fajny aczkolwiek podobny do czegoś od Bruce'a ale muszę pomyśleć do czego z poprzednich płyt.
No nic czekamy na teledysk.
Pewnie potem jest ten mocniejszy refren z trailera. Ten główny riff jest fajny aczkolwiek podobny do czegoś od Bruce'a ale muszę pomyśleć do czego z poprzednich płyt.
No nic czekamy na teledysk.
Jeśli w tym kawałku jest "super wokal", to chciałbym się dowiedzieć gdzie, albo co autor komentarza ma na myśli. Sama linia wokalna jest fajna, zwłaszcza w refrenie, ale jak Bruce wchodzi na wyzsze rejestru, to mam wrażenie, że jest gorzej niż na ostatnich płytach IM. Muzycznie jest ok, ale brakuje mi tu jakiejś "magii", której było pełno na albumach takich jak AoB, CW czy nawet, jak dla mnie, Skunkeorks czy Balls to Picasso. Niemniej jednak, ta wersja na YT brzmi dość słabo i płasko, więc mniemam, że to jakiś średniej jakości rip. Wieczorem posłucham już np. z Tidala to będę mógł powiedzieć wiecej. Na razie jest ok, ale bez szału.
To pomylileś kawałki 
Zablokwany